Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ho ho xD Ja urodziłam się 11 sierpnia 1992r :P (a tak na marginesie to Barrdzo interesujące pytanie) - Gratuluje :P ;]
Hmm, a więc...
Po pierwsze: 27 czerwca 1992 roku koncertem w Monachium rozpoczęła się kolejna gigantyczna trasa koncertowa - 'Dangerous'. Pierwsza część Dangerous World Tour obejmująca Europę i Japonię, która trwała do 31 grudnia 1992 ;)
Po drugie: Trasa Dangerous powiązana była z akcjami charytatywnymi założonej w 1992 r. fundacji artysty 'Heal The World'. Ponadto w 1992 r. na rynku ukazała się książka Michaela Jacksona 'Dancing the Dream' (zawierająca opowiadania, eseje i fotografie).
Hmm, a więc...
Po pierwsze: 27 czerwca 1992 roku koncertem w Monachium rozpoczęła się kolejna gigantyczna trasa koncertowa - 'Dangerous'. Pierwsza część Dangerous World Tour obejmująca Europę i Japonię, która trwała do 31 grudnia 1992 ;)
Po drugie: Trasa Dangerous powiązana była z akcjami charytatywnymi założonej w 1992 r. fundacji artysty 'Heal The World'. Ponadto w 1992 r. na rynku ukazała się książka Michaela Jacksona 'Dancing the Dream' (zawierająca opowiadania, eseje i fotografie).
- calineczka
W moje urodziny nic nie robił, koncertował za to kilka dni po moich narodzinach w Monachium i Rotterdamie:P
A w moje 13 urodziny 13.06.2005 roku usłyszał, że jest niewinny :) Musiałam się pochwalić :P
A w moje 13 urodziny 13.06.2005 roku usłyszał, że jest niewinny :) Musiałam się pochwalić :P
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
- dangerous_girl
urodzilam sie 11 lutego 1988 roku byla to trasa bad Michael koncertował w USA ale dopiero od 23 lutego wiec 11 lutego mogl prawdopodobnie miec urlop:D chociaz moze robil cos innego, waznego ale jak na razie ja tego nie odkrylam i to mnie sklania do dalszych poszukiwan jak cos znajde to edytuje posta a moze wy cos wiecie czego ja nie wiem:D
- Michalinka
- jam_jam_nati
"Sierpień 1993, MJ wraz z Pepsi-Cola w Tajlandii wsparł organizację królewskąCrown Princess Maha Chakri Sirindhorn's charity, the Rural School Children oraz Youth Development Fund organizacje te zajmują się dostarczaniem posiłków wiejskim dzieciom w Tajlandii" - to znalazłam, no coż calkiem sympatycznie
"..You're really just another part of me.."
- nie-innaczej
1990- byl to okres BAD.
W 1990 magazyn Vanity Fair nazwał Michaela Jacksona "najpopularniejszym artystą w historii show biznesu :)
Ponadto w tym roku Michael Jackson otrzymal z rak prezydenta George'a H. W. Busha nagrode dla ARTYSTY DEKADY.
Takze ten rok byl dla Michaela swietny :)
W 1990 magazyn Vanity Fair nazwał Michaela Jacksona "najpopularniejszym artystą w historii show biznesu :)
Ponadto w tym roku Michael Jackson otrzymal z rak prezydenta George'a H. W. Busha nagrode dla ARTYSTY DEKADY.
Takze ten rok byl dla Michaela swietny :)
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki