Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- MJfanTASTIC
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Ywald,mordo Ty moja,jak siy ciesza!Ywald pisze:23 luty mi pasuje - jezdem za, a nawet zaaaaaaaaaa! dancing Michael Jackson

Kochana, jest to jak najbardziej wskazane.Hangin pisze:a Hanginek może się wkręcić?

To się bardzo cieszę Aguś.Aga_88 pisze:a oczywiście się stawiam.

Mam taką prośbę, mogłabyś wziąć GOLDEN AWARD,którą [dostałaś od Maro?Marzę o tym,żeby zobaczyć to cudo.
Hmmm... telepatejszyn mówisz...możliwe,całkiem możliwe.Aga_88 pisze:A to chyba jakaś telepatia Erna, bo akurat myślałam

Masz rację, jest co świętować i musimy to zrobić jak należy.Aga_88 pisze:A przy okazji.. Mamy co świętować.. 25 lat Thrillera

Sis! Tak się cieszę,że będziesz!MJfanTASTIC pisze:Cioteczka MJfanTASTIC też się pisze

No to super Olu,bardzo się cieszę.okussa pisze:to ja tez bede

Dear Ywald!Ywald pisze:Dear Erna!
Czy mój avatar niy przypomino Ci gymby wokalisty The Fall? Buhahahaha
To wypisz wymaluj wokalista THE FALL.
Mark E. Smith - dla tych,którzy go nie znają.

nagranie z koncertu...poziom oceńcie sami.

Skarbie nie używaj słowa "chyba", masz być i koniec.Bartuu pisze:I ja chyba tez bede ;) ZielonoMi

Bebas!:happy: Weź Kopra jeszcze!Preetam pisze:Preetam....znana też jako Bebik Monster zgłasza swoją kandydaturę na uczestnika zlotu Fanów MJ!!!

OOO,to miło będzie nam Ciebie poznać.viva201 pisze:jako szkoda,że jo mjyszkom tak daleko łod Katowic,ale na zlocie sie zjawjym

Mam nadzieję,że nie będziesz mieć problemów z dojazdem i z powrotem do domu.

No ja myślę.Natka pisze:Ja też z pewnością się zjawie! Ja chcę, ja!

A Madlen przyjdzie??;-)
Aniaaaaaa!Cieszę się bardzo!!! Aoow!KWASNA pisze:Ja też będę dancing Michael Jackson
p.s. odpowiada Wam organizacja??