Michael Jackson na 50. gali Grammy Awards [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Originally Posted by elusive moonwalker View Post
dunno where to post it so ill shove it in here. re pepsi i doubt mj has anything to do with them at all.loads of celebs are being used in these commercials.doest mean they are suddenly back together. can u seriously see that?
Hey All-
My name is Jeremy and I'm the Associate Producer for the Thrillercast.
Just wanted to clear a few things up
1) Every interview in the series (with the exception of one) is BRAND NEW, recorded in 2008 specifically for this podcast.
2) Run-DMC introduced Michael at the 1983 Grammys.
3) More information and an iTunes link is available at http://www.michaeljackson.com/thriller
@relyte: You will be pleased.
I'm glad everyone's excited about this, it's going to be awesome! Just wait til you hear who we have in store.
-Jeremy
Źródło MJJC
dunno where to post it so ill shove it in here. re pepsi i doubt mj has anything to do with them at all.loads of celebs are being used in these commercials.doest mean they are suddenly back together. can u seriously see that?
Hey All-
My name is Jeremy and I'm the Associate Producer for the Thrillercast.
Just wanted to clear a few things up
1) Every interview in the series (with the exception of one) is BRAND NEW, recorded in 2008 specifically for this podcast.
2) Run-DMC introduced Michael at the 1983 Grammys.
3) More information and an iTunes link is available at http://www.michaeljackson.com/thriller
@relyte: You will be pleased.
I'm glad everyone's excited about this, it's going to be awesome! Just wait til you hear who we have in store.
-Jeremy
Źródło MJJC
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
-
- speechless26
- speechless26
są najprawdopodobniej dwie opcje:To także przeczytałem, ale sam fakt, że chociaż nie zaśpiewa czegoś... (ot, chociażby takie nowe "For All Time")
1. albo nie chce zaśpiewać "czegoś", tylko przygotowuje coś naprawdę extra (w co bardzo wierzę)
2.albo odwleka, odwleka i odwlekać będzie... (oby nie.)
I'm so proud to say- I love You.
A skąd wiesz że wyjdzie na scenę?K pisze:wyjdzie na scene i usłyszymy poraz 12024923478 "you ain't seen nothing yet" poźniej jak zwykle "I love you" i już w 2011 usłyszymy nowy alboom
Artyści mają zrobić hołd dla PŁYTY Thriller,Michael będzie tam tylko gościem.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
-
Oh. Niedobrze mi się robi trochę jak słysze te wasze narzekania i wieczne ,,zachcianki" względem Michaela. ON MA 50 LAT. I proszę mi tu zaraz nie przytaczać przykładu Madonny bo Madonna jest na scenie od 23 lat A NIE OD 45 jak Michael. Ona nie zaczynała kariery jak miała lat 5 tylko jako dorosła kobieta. MICHAEL NIE ŻYJE PO TO ŻEBY WAS USZCZĘSLIWAĆ. Niewolnictwo już dawno zniesiono. Michael NIE JEST DO CHOL... WASZĄ WŁASNOŚCIĄ. Jest CZŁOWIEKIEM, który dużo w swoim życiu przeżył i NAPRADĘ DUŻO OSIĄGNĄŁ. MA PRAWO POJAWIĆ SIĘ NA CEREMONII JAKO GOŚĆ I NIE ŚPIEWAĆ. KONIEC. KROPKA I WBIJCIE SOBIE TO DO GŁÓW. NIE MACIE PRAWA JUŻ OD NIEGO CZEGOKOLWIEK ŻĄDAĆ BO TO JEST NORMALNE CHAMSTWO. Nie dajecie mu być szczęśliwym i normalnym zadowolonym człowiekiem.
Ja się na przykład bardzo cieszę, że zechciał zaszczycić tę galę swoją obecnością. Będę się cieszyć z nowych zdjęć. A wy naprawdę moglibyście wrzucić na luz i dać temu człowiekowi wreszcie normalnie żyć.
Ja się na przykład bardzo cieszę, że zechciał zaszczycić tę galę swoją obecnością. Będę się cieszyć z nowych zdjęć. A wy naprawdę moglibyście wrzucić na luz i dać temu człowiekowi wreszcie normalnie żyć.
Invincible, weź trochę na luz.
Nie mielibyśmy prawa od niego niczego wymagać, jeśli sam by niczego nie obiecywał.
A prawda jest taka, że obiecane mieliśmy juz sporo.
Kolejna sprawa, że mamy prawo wymagać bo sami nakręcamy ten (Jego) biznes, kupując (Jego) płyty, plakaty, i co tam jeszcze kto chce.
Nie wiem, czy nowe promowanie wynika z jego nieudolności marketingowej czy tak jak już ktoś wspomniał z totalnej olewki.
Jakoś w 2001r. na MTV WMA mu się chciało...
Nie mielibyśmy prawa od niego niczego wymagać, jeśli sam by niczego nie obiecywał.
Kolejna sprawa, że mamy prawo wymagać bo sami nakręcamy ten (Jego) biznes, kupując (Jego) płyty, plakaty, i co tam jeszcze kto chce.
Nie wiem, czy nowe promowanie wynika z jego nieudolności marketingowej czy tak jak już ktoś wspomniał z totalnej olewki.
Jakoś w 2001r. na MTV WMA mu się chciało...
Oczywiście ,że mamy prawo nawet jeśli nie żądac to przynajmniej oczekiwaćtadeyro pisze:Invincible, weź trochę na luz.
- Tiger Lilly
Maro, powiedz mi proszę czy z reklamy Grammy, do której umieściłeś link, wnioskujesz, że tribute jest równoznaczny z pojawieniem się Michaela, czy o jego obecności wiesz z innego źródła?
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
- majkelzawszespoko
- Tiger Lilly