Jest werdykt - NIEWINNY!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Słucham właśnie komentarzy i to co wygadują polskie media to przechodzi wszelkie granice. Na CNN mówią zupęłnie co innego.
Ale Snedzio ma minkę ! Pokazują go na CNN i BBC World
Ale Snedzio ma minkę ! Pokazują go na CNN i BBC World
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 23:57 przez Yana, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- LittleDevil
- Site Admin
I bardzo dobrze zrobił! Ja bym jeszcze Leszczyńskiego zjechała za jego głupie komentarze w Idolu! Teraz będę sobie jeździć po wszystkich, we wszystkie strony! Role się odwróciły!!!!Yana pisze:Na TVN 24 Zbigniew Hołdys ochrzanił polskie media. Powiedział, że nasze media nie znając amerykańskuej procedury wydawły wcześniej werdykt i przedstawiały chaela jako pedofila.
Ale się cieszę, jestem pijana ze szczęscia!!!!!! Ale zaraz się naprawdę uraczę procentami!!!!!!!!! Odbija mi, odbija z radości
Nie przypuszczałam, że mogę być AŻ TAK SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach jaka lekka się czuję! Michael jak wychodził z sądu, był wyraźnie w szoku, widzieliście to?? Biedny chyba jeszcze do niego nie dotarło, że jest FREE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże jakie ja głupoty piszę, nawet nie wiem co piszę
Michael jest NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY, NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY,NIEWINNY, 10 razy NIEWINNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to miło słyszeć, to brzmi jak najpiękniejsza muzyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MICHAEL KOCHAM CIĘ, WIESZ
Nigdy się o tym nie dowiesz... ale moje życie znów nabrało kolorów, znów wiem, że WARTO ŻYĆ. Ten wieczór to kolejny piękny prezent jaki od Ciebie dostałam. Ustanawiam 13 czerwca ŚWIĘTEM NARODOWYM (kto śmie teraz twierdzić, że 13 przynosi pecha ?)
MICHAEL TY PASZTECIE KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jakby to Xscape powiedział ) Takie emocje, mnóstwo ogromnych, wspaniałych, pozytywnych emocji, zaraz nam naprawdę transfer rozsadzi!
ALE SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Achhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzialam zwariowali jak my!!Oszaleli ze szczesciaSpeechless pisze:zobaczcie na MJJSOURCE!!!!!!!!!!!
Majkel pisze:może zrobimy sobie koszulki fanklubowe z taką mordą hehe
z przodu dumny Michael, a z tyłu koszulki Snedzik ;]
Calkiem niezly pomysl
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
-
- ..::PIoTReK::..
Na onecie jest kilka fotek, ale to chyba sprzed ogłoszenia werdyktu:
http://info.onet.pl/19997,0,1,1,galeria.html
http://info.onet.pl/19997,0,1,1,galeria.html
- LittleDevil
- Site Admin