Tak, tak wiemErna Shorter pisze: Mam taką prośbę, mogłabyś wziąć GOLDEN AWARD,którą [dostałaś od Maro?Marzę o tym,żeby zobaczyć to cudo.

No ja mam nadzieję,że dodasz te 20% i wyjdzie nam z tego przepiękna seta!Buszmen pisze:Jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ZielonoMi ZielonoMi ZielonoMi ZielonoMi
(na 80%, ale i tak więcej niż 0% do wczoraj)
Fajnie by było chłopie.majkelzawszespoko pisze:ale kurde no poznałbym Was już, tyle czasu razem...
Ech... kurde szkoda Lauruś. Ale wiesz co, jak nie na zlocie,to może kawka kiedyś? Zresztą już dawno miałyśmy się umówić.Laura1 pisze:Tym razem nie mogę.
Spox,to w takim razie do zobaczyska na następnym zlocie. Miło będzie Cię poznać.calineczka pisze:Niestety nie będę ;( Ale następnym razem nic mi nie przeszkodzi ;]
Oj kochana,jeśli chodzi o mnie,to nie mam bladego pojęcia.Mistiness pisze:Przepraszam, Drodzy Śląscy Fani, ile km jest z Katowic do Rybnika? Diabełek
i to wcale nie jest offtop ; )
To super,bardzo się cieszę.Aga_88 pisze:A tak przy okazji, ja zawitam (prawdopodobnie) z osobą towarzyszącą, też fanką
No ja mam nadzieję,że spotkamy się w końcu(mimo tego,że oboje mieszkamy w Katowicach, do tej pory nie mieliśmy okazji,to może w Łodzi nam się uda).majkelzawszespoko pisze:a przyszły semestr jest najcięższy na całych studiach, więc czarno to widze. oby nie było kampanii wrześniowej, bo nie wiem co z MJowiskiem : (
Dziołcho Ty siy niy zastanawiyj nad wiekiem, ino przijezdżej.MJJ (*_*) pisze:iJaa. Nie wiedziałam, że takie zloty sa w ogóle organizowane na Śląsku ..woow.Ja bym bardzo chetnie przyjaechała ale jest jakiś przedział wiekowy czy coś?. mam nadzieję, że nie jestem za młoda e
je je je fanka z Rudy ŚląskiejMJJ (*_*) pisze:iJaa. Nie wiedziałam, że takie zloty sa w ogóle organizowane na Śląsku ..woow.Ja bym bardzo chetnie przyjaechała ale jest jakiś przedział wiekowy czy coś?. mam nadzieję, że nie jestem za młoda