Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

zu

Post by zu »

i w Liście Przebojów Marka Niedźwiedzkiego w Radiu Złote Przeboje na miejscu 30. debiutuje jako nowość! Hurra! GŁOSUJCIE: http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_lista.xml
maryska17

Post by maryska17 »

na RMF MAXXX jest w propozycjach Michael z utworem TGIM
głosuje się tak samo jak na RMF FM
http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=hopbec
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Aga_88

Post by Aga_88 »

MJ wypadł... :smiech: :-/ :-/ :-/ na Esce

Dziękuje(my) za pozdrowienia Haniu :*
maryska17

Post by maryska17 »

dzięki:) jak się cieszę że Puoteck do kogoś z nas z forum zadzwonił!!!! :mj: :dance:

Pozdrowienia Haniu
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

speechless26

Post by speechless26 »

ej.no i co teraz?

znowu trzeba do propozycji podawać??

p.s: możemy głosować i na RMFie, i w Złotych Przebojach, ale nie opuszczajmy się w Gorącej. :surrender:
I'm so proud to say- I love You.
speechless26

Post by speechless26 »

maryska17 wrote:ak się cieszę że Puoteck do kogoś z nas z forum zadzwonił!!!!
a co mówił? bo nie słuchałam.
Mistiness

Post by Mistiness »

speechless26 wrote: możemy głosować i na RMFie, i w Złotych Przebojach, ale nie opuszczajmy się w Gorącej. :surrender:
Trochę szkoda poświęcenia zarówno zu, jak i nas wszystkich. Mimo to ja też byłabym za odpuszczeniem sobie Eski. Wszyscy widzimy jaka to dziwna lista, zresztą każdy już zwątpił, i ciężko byłoby zmobilizować się na nowo.
Swoją drogą- ciekawa jestem, jak potoczyłyby się losy gorącej 20, gdybyśmy sobie odpuścili. Ciekawe czy Michael wdrapałby się z powrotem, bez naszej pomocy.

Ja również przenoszę się na RMF i ZP ;] I dalej winduje TGIM na szczyt listy.

.
zu

Post by zu »

Ja mimo wszystko uważam, że te 5 sekund poświęcone na wpisanie loginu, hasła i propozycji na Esce (Michael Jackson TGIM, rzecz oczywista) jakoś przeżyję :)

A co do głosowania na Złotych Przebojach: właśnie się zorientowałam, że zmieniły się zasady głosowania na stronie i po naciśnięciu "Michael Jackson The Girl Is Mine" piosenka ląduje w panelu po prawej stronie. Myślałam, że tyle wystarczy i że głos już został oddany, ale NIE! Trzeba jeszcze dodatkowo nacisnąć "Zagłosuj" na dole panelu! (Pojawia się komunikat, że możesz zagłosować na 10 piosenek, ale jeśli nie chcesz, to naciskasz ok i głos tylko na piosenkę MJ zostaje oddany). A ja myślałam, że jak wybiorę z listy "Michael Jackson..." to wystarczy. Tak więc uczulam:
1. Wybrać z listy
2. Nacisnąć krzyżyk przy MJ TGIM
3. Piosenka wędruje do panelu po prawej stronie
4. Nacisnąć "Zagłosuj" na dole panelu
5. Nacisnąć "OK"

http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_lista.xml
Megi1975

Post by Megi1975 »

zu wrote:Ja mimo wszystko uważam, że te 5 sekund poświęcone na wpisanie loginu, hasła i propozycji na Esce (Michael Jackson TGIM, rzecz oczywista) jakoś przeżyję :)

A co do głosowania na Złotych Przebojach: właśnie się zorientowałam, że zmieniły się zasady głosowania na stronie i po naciśnięciu "Michael Jackson The Girl Is Mine" piosenka ląduje w panelu po prawej stronie. Myślałam, że tyle wystarczy i że głos już został oddany, ale NIE! Trzeba jeszcze dodatkowo nacisnąć "Zagłosuj" na dole panelu! (Pojawia się komunikat, że możesz zagłosować na 10 piosenek, ale jeśli nie chcesz, to naciskasz ok i głos tylko na piosenkę MJ zostaje oddany). A ja myślałam, że jak wybiorę z listy "Michael Jackson..." to wystarczy. Tak więc uczulam:
1. Wybrać z listy
2. Nacisnąć krzyżyk przy MJ TGIM
3. Piosenka wędruje do panelu po prawej stronie
4. Nacisnąć "Zagłosuj" na dole panelu
5. Nacisnąć "OK"

http://www.zloteprzeboje.pl/#/sp_lista.xml
Dzieki bo ja niestety robiłam źle.I sie dziwiłam ze nie ma żadnego potwierdzenia ,że oddałam głos :-/
Image
maryska17

Post by maryska17 »

hej ;-) przecież na Esce Michael Jackson jest jeszcze w EuroTopie (ostatnio na 24), ale ta lista jest lepsza niż Gorąca 20, bo wykonawcy nie spadają tak szybko- więc tam jeszcze proponuje głosować.
Tu macie stronkę: http://www.eska.pl/index.php?page=6&menu=co

a na Rmf Maxxx w liście Hop-Bęc Michael jest w prpopzycjach.
tu trzeba głosować: http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=hopbec

na zwykłym Rmf-ie to trzeba podwyższyć pozycje Michaela

speechless26 wrote:maryska17 napisał:
ak się cieszę że Puoteck do kogoś z nas z forum zadzwonił!!!!

a co mówił? bo nie słuchałam.
Zadzwonił do Hani a Hania nas wszystkich z MJPT pozdrowiła!

maryska17

Post by maryska17 »

w EuroTop Michael na 29 :surrender: z 24 szkoda
głosować proszę na Michaela!!! nenene

he he Paweł Wiszniewski(prowadzący) zadzwonił do Andrzeja z pytaniem: Kto jak myślisz Twoim zdaniem jest na miejscu 1?
A Andrzej odpowiada: Michael Jackson(szczęśliwy)
Prowadzący: oj, chyba nas nie słuchasz od 16-tej, nie? Michael z Will I.Am-em na 29 spada niestety z 24
Andrzej: szkoda...

MJJ

Post by MJJ »

Jak to się stało, że TGIM 2008 nie ma już w notowaniu Eski ???

Ps. W propozycjach jest Janet.
Image
nikolka

Post by nikolka »

Michael spadl na 19 w Popliscie,a na Hop-Bęc awansował na 14.

Ludzie głosujcie,niech jak najwiecej osob uslyszy TGIM ;-)
Image
speechless26

Post by speechless26 »

musimy go znowu do propozycji wciągnąć.

no ludzie.. nie poddawajmy sie. tyle razy był o krok od 1go miejsca :/ a teraz co?

co to za problem wpisać...tak jak powiedziała zu . :(

dziś akacja- wszyscy wpisujemy Michaela!
mike10

Post by mike10 »

Ja też jestem za tym aby Michael wrócił do eski:):)
Post Reply