Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
nie wiem już sama...hmm jak mam tak napisane w 2 gazetach jutro jak bede w mieście to zobacze w innych Jednak ja bym prędzej zaufała Tele Światowi i Ekstra Tv. Chociaż różnie bywa...
Rozmawiałam z osobą, która pracuje w tvp 2 i dowiedziałam się, że w programach w gazetach jest błąd, którego nie zdążyli usunąć zanim tygodniki
poszły do druku. Także nie musimy czekać do 5 rano
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
Sluchajcie, zeby byla jasnosc, czyli poniedzialek godzina 2:00, to mam rozumiec ze juz po dzisiejszym dniu w nocy (po polnocy) wlaczamy odbiorniki? Nie z poniedzialku na wtorek?
Mj F-Anka pisze:Sluchajcie, zeby byla jasnosc, czyli poniedzialek godzina 2:00, to mam rozumiec ze juz po dzisiejszym dniu w nocy (po polnocy) wlaczamy odbiorniki? Nie z poniedzialku na wtorek?
Z niedzieli na poniedziałek.Kurcze chyba pokusze sie i obejrze na zywo.Tylko ,że w poniedziałek musze o 7 wstać to chyba sie w ogóle nie położe.
Czy jest pewne ,że Michael będzie????Bo w różnych informacjach na ten temat nic nie piszą.
Megi1975 pisze:Czy jest pewne ,że Michael będzie????Bo w różnych informacjach na ten temat nic nie piszą.
Nie zostało to potwierdzone do tej pory... i pewnie nie zostanie
Maro pisze:Wyczytałem że na rozpoczęcie Grammy "ma znaleźć się wielu artystów na scenie" kto wie czy przypadkiem nie będzie medleya dla Thrillera na początek
Z tego co się dowiedziałam impreza "będzie spięta klamrą" - na początek i na koniec będzie jakiś pokaz związany z Frankiem Sinatrą. Pierwszy występ to Alicia Keys.
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
Wystarczy poszukać u źródła, czyli na stronie TVP2...
Et voila! http://www.tvp.pl/tvp2/
Dziś w nocy o godzinie 2:00
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"