WELCOME

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

THRILLER

Post by THRILLER »

Majkel wrote:
MJJ wrote:Teraz już nie tak łatwo śledzić wszystkie posty.
bedziesz wetdy powiadamiany mailem o odpowiedzi w danym temacie z linkiem od razu nie tylko do tematu, ale od razu do danej odpowiedzi. Polecam.

Wolę nie bo boje się że te nadchodzące maile szybko bym zaczął traktować jako spam a w konsekwencji utonął w nich. Po za tym mnie interesują wszystkie tematy :] Chociażby dlatego że często są w nich poruszane inne ciekawe tematy.
No nic, będzie sobie trzeba jakoś z tym poradzić chociaż jest to duże utrudnienie.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Nie widze w tym zadnego utrudnienia, wrecz przeiwnie... wchodze, czytam co mnie interesuje, a jak wychodze to reszta sie oznacza jako juzn przeczytana, czyli nie zawracam sobie reszta glowy nastepnym razem. Pozniej wchodze na forum i co... i mam automatycznie juz tylko nowe posty od ostatniej wizyty. :cool:
...
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Majkel wrote:Nie widze w tym zadnego utrudnienia, wrecz przeiwnie... wchodze, czytam co mnie interesuje, a jak wychodze to reszta sie oznacza jako juzn przeczytana, czyli nie zawracam sobie reszta glowy nastepnym razem. Pozniej wchodze na forum i co... i mam automatycznie juz tylko nowe posty od ostatniej wizyty. :cool:
Tak, tylko, że THRILLER'owi chodzi o tę naszą niezwykłą przypadłość pisania na temat :smiech: Rozumiesz- wątek dotyczy stroju Michael'a, wszyscy się w nim udzielają, wypisują "mądre" rzeczy, a potem, ktoś z nienacka przekształca temat "Michael w sądzie" w "O bananach i rybkach" :wariat:
No.... I THRILLER boi się, że przegapi ten temat o bananach.
Ja mu się nie dziwię- też tak mam, dlatego nie mogę forum zaniedbać na dłużej niż weekend glupija
No, ale kiedyś trzeba będzie.... :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJJ

Post by MJJ »

Majkel wrote:
MJJ wrote:Teraz już nie tak łatwo śledzić wszystkie posty.
Jesli na sledzeniu danego wątku Ci zalezy szczegolnie, badz kilku wątków, polecam opcję, ktora stosuje na innych forach dyskusyjnych, azeby nie musiec zawsze sprawdzac forum i czytac tego co nie chce - na dole po lewej "Śledx odpowiedz w tym temacie" czy jakoś tak to szlo... bedziesz wetdy powiadamiany mailem o odpowiedzi w danym temacie z linkiem od razu nie tylko do tematu, ale od razu do danej odpowiedzi. Polecam.
Tak, tak wiem o tej opcji.
Image
MJJ

Post by MJJ »

M.Dż.* wrote:No.... I THRILLER boi się, że przegapi ten temat o bananach.
Ja mu się nie dziwię- też tak mam, dlatego nie mogę forum zaniedbać na dłużej niż weekend glupija
No, ale kiedyś trzeba będzie.... :surrender:
No i w tym cały szkopuł.
A jeszcze gorzej jak temat oryginalnie o bananach przekształci się w temat o Michael'u.
Image
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

MJJ wrote: [A jeszcze gorzej jak temat oryginalnie o bananach przekształci się w temat o Michael'u.
O! Na przykład.
Wtedy, to już wogóle mogiła.... :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Ale wlasnie z tego powodu padło (moim zdaniem) stare forum... powiem tak... to jest najlepsze forum na swiecie przetestowane maxymalnie pod kazdym wzgledem, tworzy i tworzylo je wiele ludzi, wniosek... rozwiazania tu wprowadzone sa najbardziej optymalne i najlepsze. Poza tym tez uwazam, ze forum jest najtrudniejszym systemem webowym do wykonania.
...
Post Reply