ja takze
przy okazji... Fragment artykulu o Grammy '08 (TELE Rzeczpospolita):
"(...)Wciąż nikt nie może dać stuprocentowej gwarancji, czy na scenie pojawi się i zaśpiewa sam Michael Jackson. Były król muzyki pop chciałby w ten sposób wyprodukować nowe wydanie słynnego albumu "Thriller", który dokładnie przed 25 laty zawojował światowy rynek fonograficzny. Wersja zatytuowana "Thriller-25th Anniversary Edition" poza oryginalnym materiałem, będzie zawierać nowe wersje przebojów -z udziałem m.in. Kanye Westa, Fergie i Will.I.Ama. Jackson planuje też miesiąc koncertowania w Londynie. Nie wiadomo jednak w jakiej kondycji są jego struny głosowe i czy zakontraktowane 30 mln dolarów za londyńskie występy nie przejdzie mu koło nosa. Na razie Jackson może pochwalić się największą liczbą Grammy zdobytych na jednej gali. W 1984 roku wyszedł z ceremonii z ośmioma statuetkami(...)"
Niepewny jest takze wystep Amy Winehouse. Podobno organizatorzy obawiaja sie ze przyjdzie "pod wplywem narkotykow" jak to ujeli. Przed wystepem ma sie poddac specjalnej kontroli organizmu na rozne takie wlasnie substancje. Na ceremonii pojawi sie takze nominowany Kanye West oraz Justin Timberlake, Timbaland, Rihanna, Jay-Z, T-Pain i Foo Fighters...
ej... ja chce MJ-a...koniecznie!
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Michael Jackson has been frozen out in his bid for a stunning comeback at tonight's Grammys.
*****, 49, was invited to open the LA ceremony by singing hits from his record-breaking album Thriller, celebrating its 25th anniversary.
But he said he'd only turn up if he received a special award on stage. Producers considered his vain request - then told him to beat it. Instead the Thriller medley will be performed by chart stars Kanye West, Wyclef Jean, Akon and Will.i.am.
A source said: "Michael is loved by millions but this request was one too many.
"He's won enough in the past so they decided to go ahead without him."
People.co.uk
jeśli to prawda to nieźle
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Liczę na Michaela. Na szczęście mam teraz 3 dni wolnego, więc w poniedziałek mogę odespać :P
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Rihanna pieknie ? WYglada w tej kiecce jakby wyszla z klasztoru na chwile :) Moze po prostu moje upodobania wobec kobiet brzmia: wygladaj kobieco i odsłoń trochę ciała. Ładnie to ona wygląda w Umbrelli albo DONT STOP THE MUSIC :P :P
Michael'a tam pewnie nie ma. Śpi pewnie w hotelu i czeka na Gale ... Chociaż to by była najłagodniejsza wersja... myśle.
Oby chociaż w ogóle był w tym mieście co Grammy. Bo ja w jego przyjazd zaczynam wątpić.
FOX NEWS podaje że Jackson przerwał jakiekolwiek proby do wystepu (o ile takowy wystep w ogole ma/mial byc) i wrocil do Las Vegas z dziecmi. Podobno jest chory. (Byc moze to plota)
SOURCE:
According to Fox News Michael Jackson has aborted his rehearsal and performance plan and returned to Las Vegas with his kids. “He’s telling people he’s sick,” a source said. That’s Jackson code for “I don’t want to do this.” He’s used it before many, many times, sometimes getting sued in the process.
If Jackson shows up for the Grammys, it will be to wave and take a bow. But don’t count on that. “We thought he’d just come on, do a little moonwalk, and that’s it,” a production insider said. “But he’s not even doing that.” Right now, no-one knows what’s going to happen - stay tuned for tonights exciting Grammy Show!
eghem... rzeczywiscie uroczo. dosc...fantazyjna ta suknia
lebelle pisze:Podobno jest chory. (Byc moze to plota)
zapewne plota...:D
whatever_ ja juz nie wiem czy wierzyc czy nie. media zrobily z jego 'obecnosci' na Grammy wielki... SHOW. w koncu sie okaze, ze MJ-a nie bedzie w ogole
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Z nadzieją ze Mike MOZE jednak sie pojawi i zobacze Go na zywo w TV nie śpie dzis całą noc i oglądam galę. To nic że jutro zajęcia zaczynają sie o 8 rano, to nic ze jutro mam tez egzamin... Nie wybacze sobie jesli podczas gdy bede spała Mike choc kilka razy ukaże sie na ekranie.
Czekam z niecierpliwoscia
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....