Agaa, po pierwsze: Murzyn pisze się z wielkiej litery - szacunek dla innych :) Po drugie Michael sam jest Murzynem - choć oni sami wolą być nazywani Afroamerykanami.
Agaa wrote:No całkiem dobrze wygląda,chociaż nie wiem po co sprasza tylu murzynów do siebie;>
Za taki tekst najchętniej dałabym ostrzeżenie, bo wieje od niego rasizmem aż mroźno
Mam jednak nadzieję, że to było "jedynie" błędne sformułowanie myśli....
Czy się mylę?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Xander wrote:Nie no fajnie fajnie - Jakoś czerń go mocno kręci :)
a mnie kręci czerń na nim
Kurde muszę kiedyś go poznać na live i mu te okularki ściągnę... wtedy to już w ogóle zakręci...
A tak wracając do tematu fotki bardzo pozytywne, jeżeli chodzi o wygląd MJ. Natomiast jeżeli chodzi o sam fakt ich powstania jeszcze bardziej . Oby tak dalej.
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
MJPOWER wrote:popatrzeć to ja sobie wolę np na Thandie Newton
Nio...a Twój awatar...mówi sam za siebie... ;)
Awatar? Nic nie mówi. Druga ściana jest cała w Star Wars co zresztą widać na różnych zdjęciach które zamieściłem już dawno na Forum a trzecia jest cała oklejona fajnymi laskami.
Ale Misiek piękny jest. Kocham Miśka i ekscytuje sie tymi fotkami prawie tak jak każdym nowym dziełem z jego strony. Nie no żartuje... fotki jak fotki i nic poza tym. W dalszym ciągu nie ma nawet odrobiny czegokolwiek czym można by się było ekscytować. Niektórym widać sama fotka Michaela wystarcza do pełni szczęscia.
ps- Aguśś z tymi Murzynami to Ty przesadziłaś ,i chyba faktycznie miałaś inne intencje niż takie w sposób jaki my je odebraliśmy ??!!!