Nowe fotki Michaela ze studia [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Podoba mi się to połączenie, na pewno dobrze bym się czuł w takim pokoju – z jednej strony, odważne dziewczyny z drugiej cnotka a z trzeciej oderwanie od rzeczywistości. Rozumiem ze na czwartej ścianie jest okno?MJPOWER pisze: Druga ściana jest cała w Star Wars co zresztą widać na różnych zdjęciach które zamieściłem już dawno na Forum a trzecia jest cała oklejona fajnymi laskami.
U mnie wisi tylko jeden poster - Merlin Monroe w najsłynniejszym ujęciu :)
Ooo, ja tez mam tylko jedno zdjecie Marilyn na scianie, dokladnie to samoTHRILLER pisze:Podoba mi się to połączenie, na pewno dobrze bym się czuł w takim pokoju – z jednej strony, odważne dziewczyny z drugiej cnotka a z trzeciej oderwanie od rzeczywistości. Rozumiem ze na czwartej ścianie jest okno?MJPOWER pisze: Druga ściana jest cała w Star Wars co zresztą widać na różnych zdjęciach które zamieściłem już dawno na Forum a trzecia jest cała oklejona fajnymi laskami.
U mnie wisi tylko jeden poster - Merlin Monroe w najsłynniejszym ujęciu :)
Koniec OT, merytorycznie w temacie nawet nie chce mi sie wypowiadac. Normalnie nie mam nic do powiedzenia
- calineczka
miło miło widzieć Michaela
tylko czemu mnie tam nie ma?? ja też chce z Michaelem się spotkać!
tylko czemu mnie tam nie ma?? ja też chce z Michaelem się spotkać!
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- For-Example
THRILLER pisze:– z jednej strony, odważne dziewczyny z drugiej cnotka a z trzeciej oderwanie od rzeczywistości.MJPOWER pisze: Druga ściana jest cała w Star Wars co zresztą widać na różnych zdjęciach które zamieściłem już dawno na Forum a trzecia jest cała oklejona fajnymi laskami.
THRILLER...
Pisząc o Michaelu masz na myśli bardziej ową cnotkę, czy raczej to oderwanie od rzeczywistości :] ?
/ liczba mnoga od razu każe mi wykluczyć odpowiedź numer trzy... /
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Dysputę wykasowałam.
MrsDeath, skoro nie piszesz na forum nic innego, jak tylko prowokacyjne posty, to weź proszę, pod uwagę, że za kolejny dostaniesz ostrzeżenie.
Dziękuję.
MrsDeath, skoro nie piszesz na forum nic innego, jak tylko prowokacyjne posty, to weź proszę, pod uwagę, że za kolejny dostaniesz ostrzeżenie.
Dziękuję.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me