Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
No tak.Ja wymieniłem te najważniejsze, zresztą co do klipów i w ogóle albumów takich jak Ben może się MJ nie tak bardzo przyznaje
Spójrzcie choćby na oficjalną stronę, tam w dyskografii i wideografii nie znajdziemy nic sprzed Off the wall.
Może nie praw do Motown takich jak do Epica...
giewus pisze:Spójrzcie choćby na oficjalną stronę, tam w dyskografii i wideografii nie znajdziemy nic sprzed Off the wall.
Ale Michael nie ma oficjalnej strony....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
A.... Chyba, że tak....
Ten Michael, co się do Bena za bardzo nie przyznaje mnie zmylił
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jest na oryginalnym VHS wydanym po premierze w Caness.
Pank pisze:Man in the mirror (wersja bez Michaela - chyba, że takowa jest na Number Ones, którego nie posiadam i nie zamierzam ;] )
Tak,jest na #1,druga jest na Moonwalkerze.
Pank pisze:Smile (pierwotnie teledyskiem miał być występ Michaela dla HBO w 1995 r., o ile mi wiadomo gdzieś w telewizyjnych archiwach leży wideo z próby, ale nikt tego nie widział :( )
Teledysk do tej piosenki był kręcony,ale nie został nigdy wydany ani nie ukazał się w żadnej stacji.
Pank pisze:You rock my world (wersja pełna)
I tego najbardziej szkoda...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Proszę w takim razie o oświecenie mnie co to jest pełna wersja You rock...
U mnie zaczyna się to tym że chłopaki(MJ i Chris) wchodzą do knajpy. Tam typ zaczepia pannę a MJ robi tak jak w The way... i chodzi za nią. Jest układzik bójka i Marlon. Po wszystkim knajpa płonie. Całość trwa jakieś 14min.