I wiewióreczkom !MJJ pisze: Wielkie gratulacje należą się również a może przede wszystkim Tomowi Mesereu i całemu defence team.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jak by miał choć odrobinę honoru to podałby się do dymisji, ale po obejrzeniu jego konferencji prasowej stwierdzam, że nie ma co na to liczyć.Majkel pisze:mam wrażenie jakby się miał chłopiec rozryczeć prze TV!smooth-jam pisze:tej pojeba.... Sleddon wypowiada sie teraz
on chyba płacze... aż mi go żal w sumie... ale to dla niego porażka - taka kicha na koniec hariery... a niech mu tam... świnia z niego...
No to było niezłe, transmisja na żywo z podróży z Neverland Valley do Santa Maria - mieliśmy namiastkę podróży jaką Michael przebywał codziennie prze wiele długich tygodni. Sympatyczna okolica, co nie.Willy pisze:no i się zaczęło... Podróż z Neverland do sądu
Kolejny niespodziewany akord nocnych transmisji - konferencja prasowa sędziów i sędziów zastępczych. Na początku byli trochę skrępowani ale powoli się rozkręcali. Ta starsza pani była super jak opowiadała, jak podczas zeznań wkurzyła się na matkę G. "o lady, nie będzie pani na mnie pstrykała palcami".Willy pisze: Ławnicy sprawiali miłe wrażenie aczkolwiek nie byli zbytnio wygadani. Generalnie nie dali wiary zeznaniom rodzinki Arvizo a szczególnie mamusi Janet i raczej bez większych trudności osiągneli taki a nie inny wynik. Podkreślili jednak że całą sprawę przeanalizowali bardzo dokładnie, uważajac przy tym na wytyczne w ktore wyposażył ich sędzia.