Basia1992 pisze:Skoro nie masz odwagi (lub nie chcesz), to nie krytykuj innych.MrsDeath pisze:Ja nie czuję się na tyle atrakcyjna aby wstawiać swoje zdjęcie na forum
Inni wstawiają je po to aby każdy ich zobaczył. Są na forum PUBLICZNYM a więc powinni liczyć się z krytyką na ich temat. Jeżeli nie chcą aby ich krytykowano to niech zdjęć nie wstawiają. Proste.
Wasze zdjęcia
Nawet jesli się mylę to i tak zawsze mam rację...
Oczywiście- krytykuj, ale NIE bezpodstawnie. Moja koszulka faktycznie wyszła na różową [chociaż tak naprawdę jest czerwona], ale co z tego? Dziewczynko, to wcale nie świadczy o tym, że jestem 'imoł'.
Zarówno w moim wyglądzie, zachowaniu jak i upodobaniach nie ma nic z owej subkultury, dlatego zastanów się co piszesz [owszem, nazwanie mnie 'imoł' było obraźliwe]
Chyba jest coś z Tobą nie tak, skoro wszędzie widzisz emo. Jakaś obsesja.
Nie mam ochoty na durne kłótnie, więc na tym poście kończę.
Zarówno w moim wyglądzie, zachowaniu jak i upodobaniach nie ma nic z owej subkultury, dlatego zastanów się co piszesz [owszem, nazwanie mnie 'imoł' było obraźliwe]
Chyba jest coś z Tobą nie tak, skoro wszędzie widzisz emo. Jakaś obsesja.
Nie mam ochoty na durne kłótnie, więc na tym poście kończę.
.
Wszędzie widzę? W jedym poście to ujęłam. Generalnie zdjęcia z góry i z taką grzywką mają "ludzie" w owej subkultury, która teraz jest modna. Większość nastolatek tak się nosi. Stąd moje stwierdzenia, bo na zdjęciu wyglądasz jak emo. Nie było to bezpodstawne.
"Dziewczynko" możesz się odzywać do kogo chcesz, ale nie do mnie, bo ja w wieku Twoich koleżanek raczej nie jestem.
"Dziewczynko" możesz się odzywać do kogo chcesz, ale nie do mnie, bo ja w wieku Twoich koleżanek raczej nie jestem.
Chciałam zauważyć, że zdjęcie nie jest zrobione od góry. Tak, wszędzie widzisz- skoro zwykła grzywka dla Ciebie jest emo, to naprawdę masz obsesje. I widzisz, nie zawsze wiek jest adekwatny do dojrzałości psychicznej, dlatego mam prawo się tak do Ciebie zwracać. Swoją drogą bardzo dziwi mnie fakt, że osoba, która ma się za dojrzałą siedzi na forum fanów MJ [chociaż wcale nią nie jest] i stara się na siłę wszystko krytykować. Proponuje zająć się tym, co robią ludzie w Twoim wieku, lub ewentualnie dołączyć do forum fanów zespołu RHCP [może tam będziesz miała więcej do powiedzenia].
I nie będę już dawała się prowokować. Wdawanie się z Tobą w jakiekolwiek dyskusje jest bezsensu, lepiej ignorować. Może wtedy wreszcie zajmiesz się czymś pożytecznym.
I nie będę już dawała się prowokować. Wdawanie się z Tobą w jakiekolwiek dyskusje jest bezsensu, lepiej ignorować. Może wtedy wreszcie zajmiesz się czymś pożytecznym.
.
- majkelzawszespoko
http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_(slang) proszę.Maro pisze:A tak w ogóle to co to jest "emo" nie znam się......
Mrs Death przesadzasz z tym emo.
jak ja nie widzę w Niej emo, to znaczy, że nim nie jest ; P
i bez sensu Jej to wmawiać głupio.
Dobra spokojnie. Nic nie wmawiam. Poporostu to zdjęcie mi się tak skojażyło. Wy odrazu się bulwersujecie :P Ja jestem fanem twórczości MJ, ale nie jego osoby.
Tu macie lepszy opis co to jest emo http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29
Tu macie lepszy opis co to jest emo http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_%28ludzie%29
Bardzo Was proszę o zakończenie dyskusji nie na temat.
MrsDeath, to nie jest wątek, w którym ludzie zamieszczają zdjęcia biorące udział w wyborze Miss Internet i nie o najpięknięszą twarz, ciało, czy cokolwiek innego tu chodzi.
To kącik, w którym ludzie, którzy znają się poprzez posty i PW, mogą zobaczyć, jak wyglądają ich wirtualni przyjaciele.
Jest to również bardzo pomocne podczas pierwszych spotkań na żywo, bo łatwiej jest się odnaleźć w tłumie wiedząc jakiej twarzy się szuka.
Nie tylko piękne oczy mają prawo zamieszczać tu swoje zdjęcia, więc proszę nie obrażaj innych tylko dlatego, że według Ciebie mogliby być ładniejsi, że należą do subkultury, która Ci nie odpowiada itd.
Po co? W jakim celu?
MrsDeath, to nie jest wątek, w którym ludzie zamieszczają zdjęcia biorące udział w wyborze Miss Internet i nie o najpięknięszą twarz, ciało, czy cokolwiek innego tu chodzi.
To kącik, w którym ludzie, którzy znają się poprzez posty i PW, mogą zobaczyć, jak wyglądają ich wirtualni przyjaciele.
Jest to również bardzo pomocne podczas pierwszych spotkań na żywo, bo łatwiej jest się odnaleźć w tłumie wiedząc jakiej twarzy się szuka.
Nie tylko piękne oczy mają prawo zamieszczać tu swoje zdjęcia, więc proszę nie obrażaj innych tylko dlatego, że według Ciebie mogliby być ładniejsi, że należą do subkultury, która Ci nie odpowiada itd.
Po co? W jakim celu?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me