"Gwiazdy pop na emeryturę" artykuł na Onecie

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Megi1975

"Gwiazdy pop na emeryturę" artykuł na Onecie

Post autor: Megi1975 »

Przeczytajcie moim zdaniem ciekawy artykuł o Michaelu Madonnie i Prinsie.Pozytywny z tego względu ,ze autor wielokrotnie podkreśla wielkość tych trzech artystów.I to ,że mimo swojego wieku są gigantami którym nie dorówna nikt :!:
Niestety sporo też złośliwych uwag ,ale ogólnie wart przeczytania.

Kliknij tu
Ostatnio zmieniony pt, 15 lut 2008, 10:06 przez Megi1975, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Nie ma to jak napisać bardzo mądry artykuł w sposób niesamowicie analityczny i przecież szalenie obiektywny oraz przytłaczający wręcz wiedzą o muzyce i mechanizmach szołbiznesu i na końcu walnąć... "Billy"... :smiech:

Z okazji powrotu Michaela, przewiduję wysyp takich specjalistycznych artykułów pisanych z zacięciem bycia obiektywnym. Co z tego, że ktoś stawia sobie swoją wizję obiektywizmu jako priorytet, skoro nie ma fioletowego pojęcia o czym pisze.

Ps. To nie jest wniosek wyciągnięty z błędu w tytule - wydaje mi się, że to jasne, ale...
Awatar użytkownika
Krejzi_

Post autor: Krejzi_ »

Popieram Koleżankę z góry ;-)
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Bardzo mi się podoba podsumowanie artykułu:
Co myśli MJ, tego nie wie nikt.
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Weszłam właśnie jeszcze raz w ten artykuł, żeby coś sprawdzić i... ten artykuł nosił taki tytuł jak w temacie tego wątku, prawda? Bo teraz jest zatytułowany: "Gwiazdy popu nie myślą o emeryturze"... zmienili tytuł, czy to ze mną coś nie tak?
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Maverick pisze:Weszłam właśnie jeszcze raz w ten artykuł, żeby coś sprawdzić i... ten artykuł nosił taki tytuł jak w temacie tego wątku, prawda? Bo teraz jest zatytułowany: "Gwiazdy popu nie myślą o emeryturze"... zmienili tytuł, czy to ze mną coś nie tak?
Tak. Ocknęli się i zmienili tytuł. ;-) hahaha
Obrazek
ODPOWIEDZ