W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
siadeh_ pisze:jaka piosenka sprawila, że zmienilas zdanie o Michaelu?
Tak konkretnie to Billie Jean.
Kiedy zaczęłam się uczyć tańczyć, szukałam piosenki do cha-chy. Jakoś tak wyszło, że ściągnęłam Billie Jean i zakochałam się z głosie Michaela :) Ściągnęłam więcej jego piosenek i od tamtej pory słucham głównie jego.
" ... make it a better place for you and for me and the entire human race ... "
Witamy !!! Ja slucham Michaela juz od dawna, a wciagnol mnie w to tata tez jest fanem. Na poczatku sie wtydzilem sie ujawnic ze jestem fanem Michaela wiecie co by moi koledzy momysleli... teraz juz wszyscy wiedza, kiedys sie to musialo sie wydac.
Pozdrawiam i zycze milego spedzonego czasu z Michaelem Jacksonem
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
ewcia16 pisze:ciesze sie ze do nas dolączylas! zycze milego postowania :) pozrdrawiam :happy: :mj: :dance:
Yyy po co odpowiadać komuś kto napisał powitanie dobre dwa miesiące temu? To jakiś sposób na nabijanie ilości postów? Ekhmm według mnie bez sensu odświeżać ten temat,no ale to tylko moje zdanie.Pozdrawiam.