Najnowsza płyta MJ'a
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Najnowsza płyta MJ'a
Cześć wszystkim,korzystając z okazji pierwszego posta chcę się przywitać.
Jednocześnie mam pytanie...
Od jakiegoś czasu przeglądam sobie to forum,choć "zaciekłym" fanem (jak Wy) nie jestem na razie..
I w gąszczu tych informacji kompletnie się pogubiłem,dlatego pytam się rzeczowo i proszę o odpowiedź...
Kiedy w końcu wyjdzie nowa płyta Michaela? Wiadomo w ogóle już ? (nie mam na myśli tej 25th thriller anniversary cośtam...) tylko coś takiego gdzie będzie można posłuchać nowych utworów (jak np. "got the hots" co ostatnio na youtubie pojawił się kawałek)
Pozdrawiam wszystkich
Szymon
Jednocześnie mam pytanie...
Od jakiegoś czasu przeglądam sobie to forum,choć "zaciekłym" fanem (jak Wy) nie jestem na razie..
I w gąszczu tych informacji kompletnie się pogubiłem,dlatego pytam się rzeczowo i proszę o odpowiedź...
Kiedy w końcu wyjdzie nowa płyta Michaela? Wiadomo w ogóle już ? (nie mam na myśli tej 25th thriller anniversary cośtam...) tylko coś takiego gdzie będzie można posłuchać nowych utworów (jak np. "got the hots" co ostatnio na youtubie pojawił się kawałek)
Pozdrawiam wszystkich
Szymon
Nic nie jest pewne, ale nowa płyta nie wyjdzie szybciej niż w październiku tego roku...
A jak już wyjdzie... to będzie szaleństwo :D Ciekawe przez ile tygodni będzie no.1 na top listach ? :)
A jak już wyjdzie... to będzie szaleństwo :D Ciekawe przez ile tygodni będzie no.1 na top listach ? :)
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute
- Michael_fan
I gdzies obiło mi sie o uszy, że jest z 1982, więc niestety u japońców też niczego nowego nie będzie ... Miejmy nadzieję, że tym razem z płytą wszystko się ułoży i jeszcze w tym roku będzie wydana ;)homesick pisze: got the hots >>> a ten kawalek nie jest z nowej plyty, a bodajze to bonus z japonskiej reedycji Thrillera
No ja też już się nastawiłem na listopad 2007, potem była jakaś wiadomość, że będzie na początku tego roku a tu nic. Powiem szczerze, że już to jest trochę drażniące. MJ mówi, że tak bardzo pracuje, no ale mógłby podać termin jaki kwartał, którego roku chociaż. Bo takie przesuwanie jest denerwujące. No ale co tam będę czekał dalej.
To nie znasz chyba historii płyty INVINCIBLE, o której mówiło się od roku bodaj 1999, a ukazała się pod koniec 2001kojanik pisze:No ja też już się nastawiłem na listopad 2007, potem była jakaś wiadomość, że będzie na początku tego roku a tu nic. Powiem szczerze, że już to jest trochę drażniące. MJ mówi, że tak bardzo pracuje, no ale mógłby podać termin jaki kwartał, którego roku chociaż. Bo takie przesuwanie jest denerwujące. No ale co tam będę czekał dalej.
ZAQ
Jezeli plyta bedzie dobra to zostanie wydana szybko a jak bedzie kaszana to data premiery bedzie przekladana kilka razy. Wnioskuje to wlasnie po tym co sie stalo z Invinible. Termin byl przekladany parokrotnie poniewaz Michael czul ze tej plycie cos brakuje i zaczely sie kombinacje z dogrywaniem nowych piosenek i tym sposobem na plyte trafil "Whatever happens". A tak swoja droga strach pomyslec co by bylo jakby ten utwor nie trafil na vincka
Wydaje mi się że większość materiału na nowy album jest już gotowa. Przy pracy nad "Thriller 25" Michael i Will I Am tworzyli już nowe rzeczy tak więc myślę że przez ten cały czas nie próżnowali i już nagrywali, problem być może jest taki że Mike czekał na reakcje związane na współpracę z Will'em. Jak wiemy... większości ta współpraca nie przypadła do gustu, co można także wyczytać na tym forum, a także spojrzeć na singlowe listy przebojów. Nigdzie wielkim hitem "The Girl Is Mine 2008" nie było i na razie nie jest. Michael Jackson stoi przed nie lada wyzwaniem! Jedno z dwóch. Albo nagra album na poziomie i będzie on dobrze przyjęty ale bez żadnych wielkich oh, ah, (...), albo będzie to jego muzyczne samobójstwo, totalny nie wypał co będzie się wiązać z końcem muzycznej kariery.
I tak nam nic innego nie pozostaje jak tylko czekac. Osobiscie chetnie bym widzial wspolprace panow Jackson - Timbaland. Mysle ze z tego mogloby powstac cos dobrego,no i koniecznie tez T.Riley. W kazdym razie jestem przekonany ze nowa plyta ukarze sie w 2008 roku. A wydanie "Thrillera25" jest powiazana i zaplanowane jako swego rodzaju przypomnienie swiatu o Jacksonie no i wste do promocji nowego albumu.
M - chora z 'Miłości'.
J - Jebus z pseudo mafii.
P - zakompleksiony Psychol/og o tysiącu nickach.
T - użyteczne Tłuki.
-------------------> MJPT <-------------------
J - Jebus z pseudo mafii.
P - zakompleksiony Psychol/og o tysiącu nickach.
T - użyteczne Tłuki.
-------------------> MJPT <-------------------
a ja tam wole stare utwory- te są najlepsze. Po co je przerabiać?
Ale nowa płyta i owszem
Ale nowa płyta i owszem
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
-
Oczekujmy nowej płyty, oczekujmy.Mam głęboką nadzieję, że Michael Jackson, jako światowej, wiecznej i ponadczasowej sławy muzyk, zrobi ciekawe i szokujące wejscie, w swiecie muzycznym, w swiecie Nas, smiertelników (mam nadzieje, ze mnie rozumiecie) , że pokaze, ze nadal jest. W zasadzie ciągłe przeciąganie ogłoszenia konkretnej daty pojawienia się albumu, postawiło Naszego Króla w nieco niekomfortowej sytuacji, a mianowicie, tzw 'bez wyjscia'. Minelo kilka, niezłych lat od ostatniego albumu, ktory niestety furory nie zrobił (ale nie był równiez nieudanym;)), w miedzyczasie miały miejsce rózne znaczące dla życia artysty wydarzenia, ktore teraz rzucają nieco problematyczne swiatło na 'byc albo nie byc' Jacksona. Jesli krązek okaze się przeciętnym (co w Jego przypadku jest niedopuszczalne i nigdy nie mialo miejsca) to moze byc rownoznaczne z pogorszeniem zdrowia psychicznego, jesli jednak zrobi furore osiągajac szczyty list przebojów, powroci w wielkim, niepowtarzalnym, 'jacksonowym' stylu. Jednakze mimo ewentualnosci niepowodzenia, moi drodzy, pamiętajmy, kim jest ów Michael Jackson i pamietajmy, że Jego nazwisko bedzie znane przez wiele lat, pokolen. Fani Go kochaja, a On kocha fanów i tego sie trzymajmy. Byc moze dla wielu z Was to co tu pisze jest oklepane, ale dla mnie od 11 ponad lat - to centrum emocji i uczuc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Best Wishes.