DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Post autor: Willy »

Z okazji 25 rocznicy Thrillera przygotowałem dla wszystkich małą niespodziankę. :-)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Zawartość płyty:
- Intro
- The Making of Thriller
- Wywiad z programu "I love Quincy"
- Menu w języku polskim
- Wybór scen
- Opcjonalne napisy PL (MOT i wywiad)
- Opcjonaly polski lektor (wywiad)

Tłumaczenie i napisy: Willy
Grafika intro i menu: Buszmen
Wsparcie językowe:
angielski: mjsohot
francuski: MJowitek
Wykonanie dvd: Willy

Wielkość: 3,87 GB

Enjoy

DOWNLOAD
[Part01] [Part02] [part03] [Part04] [Part05] [Part06] [Part07]
[Part08] [Part09] [Part10] [Part11] [Part12] [Part13] [Part14]
Ostatnio zmieniony śr, 10 lut 2010, 0:54 przez Willy, łącznie zmieniany 10 razy.
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Willy pisze:przypominam o koniecznośći wsparcia się Flashgetem
Chętnie się wesprę, tylko nie wiem jak. Może jakaś skrócona instrukcja obsługi? japrosic

Okej, już sobie poczytałam w necie, metodą prób i błędów udało się tego flashgeta uruchomić :) Ale mam takie pytanie: czy wystarczy wyekstrahować do jednego pliku przez rar, żeby wszystkie części połączyły się w jeden plik?
Awatar użytkownika
Willy

zu pisze:Chętnie się wesprę, tylko nie wiem jak. Może jakaś skrócona instrukcja obsługi?

Okej, już sobie poczytałam w necie, metodą prób i błędów udało się tego flashgeta uruchomić :) Ale mam takie pytanie: czy wystarczy wyekstrahować do jednego pliku przez rar, żeby wszystkie części połączyły się w jeden plik?
Tak, po rozpakowaniu winrarem będzie jeden folder a w nim typowa struktura dvd, czyli foldery VIDEO_TS i AUDIO_TS.
Odnośnie tego Flashgeta jeszcze, do tego żeby ściągać z Momupload niezbędny on nie jest ale daje gwarancję, że plik pobierze się w całości a nie przerwie w połowie. Nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu temu te serwery były mocno niestabilne i bez "wspomagacza" nie było mowy o ściąganiu tak dużych plików.

Kolejne 6 części dodane.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

:happy: Świetna robota! Wspaniała współpraca. Wielkie dzięki za owoc Waszej pracy! japrosic
Biorę się za ściągę oczywiście.
Jak Sony olewa fanów MJ'a (kolejne gratest hity i reedycje starych, znanych materiałów...bla, bla, bla), to fani sami sobie wzajemnie fundują rarytasy...z pewnością bez udziału tych, co posiadają takie perełki i z dobrej woli dzielą się z pozostałymi fanami, nie mielibyśmy nic... :surrender:
Luth pisze:Jesteśmy samowystarczalni, cicha . And who's bad now?
Celna uwaga. :-) A co do pytania. Może niech każdy sam sobie w duchu odpowie. ;)
Willy pisze:Opcjonaly polski lektor (wywiad)
A kto użyczył swojego głosu, jako polski lektor? Jeśli można zapytać?
Willy pisze: Mazi :]
No i dałabym się nabrać. :hahaha:
Willy pisze:Nie no, program nadawany był kiedyś w polskiej tv. Dzwięk pochodzi z pliku zripowanego kiedyś przez Buszmena z kasety kaema albo MJPOWERA, już teraz nie jestem pewien ale raczej ta pierwsza opcja. ;)
O kurde...to naprawdę ocaliliście od dewastacji i zapomnienia archiwalne nagranie polskiego lektora podkładającego do MOT... japrosic
Ostatnio zmieniony pn, 18 lut 2008, 22:36 przez cicha, łącznie zmieniany 3 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Luth

Post autor: Luth »

cicha pisze:Jak Sony olewa fanów MJ'a (kolejne gratest hity i reedycje starych, znanych materiałów...bla, bla, bla), to fani sami sobie wzajemnie fundują rarytasy...z pewnością bez udziału tych, co posiadają takie perełki i z dobrej woli dzielą się z pozostałymi fanami, nie mielibyśmy nic...
Jesteśmy samowystarczalni, cicha :party:. And who's bad now? :-)

Willy i reszta ekipy: jesteście WIELCY! Dziekuję Wam, Kochani japrosic
Awatar użytkownika
Willy

cicha pisze:A kto użyczył swojego głosu, jako polski lektor? Jeśli można zapytać?

Mazi :] Nie no, program nadawany był kiedyś w polskiej tv. Dzwięk pochodzi z pliku zripowanego kiedyś przez Buszmena z kasety kaema albo MJPOWERA, już teraz nie jestem pewien ale raczej ta pierwsza opcja. ;)
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

Jestem pod WIELKIM wrażeniem japrosic
W tym momencie targają mną przeróżne emocje: z jednej strony - żal, rozgoryczenie i złość - bo przecież ten materiał wprost prosił się, żeby go umieścić na tej płycie DVD i przekroczyć dzięki temu granicę choć 1h dodatków (mam nadzieję, że to sprawka tylko i wyłącznie SONY); z drugiej - radość i podziw - dla ludzi, których twórczość Michael'a zrzesza i to co potrafią indywidualnie czy wspólnymi siłami osiągnąć...
ZAQ
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Co mam zrobić, jeśli mam problem pewien z Internetem i dość często mi się rozłącza? Najlepiej by zrobić z tego torrent czy coś, nie wiem jak to się robi, bo wtedy nawet jak sie połączenie zerwie to można odnowić szybko ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Kermitek

Re: DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Post autor: Kermitek »

Dzieki Willy ale nie mogę załadowa części drugiej , piątej i ósnej wyświetla mi się komunikat nie można wyświetlic strony. Pomóż
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Willy

hubertous pisze:Co mam zrobić, jeśli mam problem pewien z Internetem i dość często mi się rozłącza? Najlepiej by zrobić z tego torrent czy coś, nie wiem jak to się robi, bo wtedy nawet jak sie połączenie zerwie to można odnowić szybko
Tak jak już pisałem, jak przerywa to pobierać za pomocą Flashgeta. Torrenta robił nie będę.
Kermitek pisze:Dzieki Willy ale nie mogę załadowa części drugiej , piątej i ósnej wyświetla mi się komunikat nie można wyświetlic strony. Pomóż
Jak dla mnie wszystko jest ok, próbuj dalej.

Wszystkie części gotowe do pobrania.
cicha pisze:
Willy pisze:Nie no, program nadawany był kiedyś w polskiej tv. Dzwięk pochodzi z pliku zripowanego kiedyś przez Buszmena z kasety kaema albo MJPOWERA, już teraz nie jestem pewien ale raczej ta pierwsza opcja. ;)
O kurde...to naprawdę ocaliliście od dewastacji i zapomnienia archiwalne nagranie polskiego lektora podkładającego do MOT... japrosic
Nie, nie do MOT, lektor jest tylko do tego dodatkowego wywiadu. MOT jest z napisami.

Offtop: Ależ mnie te Twoje odpisywanie w tył irytuje. Nosz kurde chyba zaraz dam Ci ostrzeżenie ;) Teraz ja się muszę gimnastykować i edytować swój post, żebym sam nie pisał jednego pod drugim. :zly: ;-)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Willy pisze:Offtop: Ależ mnie te Twoje odpisywanie w tył irytuje. Nosz kurde chyba zaraz dam Ci ostrzeżenie ;) Teraz ja się muszę gimnastykować i edytować swój post, żebym sam nie pisał jednego pod drugim.
O Cholera. Ok. Reprymenda przyjęta.
Willy pisze:Nie, nie do MOT, lektor jest tylko do tego dodatkowego wywiadu. MOT jest z napisami.
O Matko, jak ja czytam. glupija
Przecież zaznaczyłeś w nawiasie, że PL lektor odnosi się do wywiadu. Nie dopatrzyłam. Ale tak nasuwa mi się kolejne pytanie. Kiedy ten wywiad był emitowany w polskiej TV? W latach 80-tych?
Czy później? W publicznej? Czy może w jakiejś kablowej?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Willy

cicha pisze:Ale tak nasuwa mi się kolejne pytanie. Kiedy ten wywiad był emitowany w polskiej TV? W latach 80-tych?
Czy później? W publicznej? Czy może w jakiejś kablowej?
Na pliku zgranym kiedyś przez Buszmena nie ma loga tv, myslę że mogły to być lata 80-te, jeśli tak to wybór telewizji jest raczej zawężony. :]
Ale to by musiał wypowiedzieć się kaem kiedy to nagrywał.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Ściągnąłem, rozpakowałem, puściłem i oniemiałem :happy: :mj:

Fantastyczna robota Willy, menu i cała struktura DVD jest genialna!! japrosic SUPER!! :dance:
Mandey

Post autor: Mandey »

czy wy także w godzinach popołudniowych i wieczornych mieliście problemy ze ściąganiem tego?
w nocy i rano nagina szybko ale teraz cieniutko :surrender:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Gość

Post autor: Gość »

ja w ogóle tego nie moge zacząć pobierać...wczytuje mi sie 10 minut i nic sie nie dzieje...
ODPOWIEDZ