a niech mi ktoś jeszcze powie: ostatnio przeczytałam w "Sekrety raju utraconego" że Majk zrobił sobie -tatuaż kresek u nasady rzęs-

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
adax pisze:a niech mi ktoś jeszcze powie: ostatnio przeczytałam w "Sekrety raju utraconego" że Majk zrobił sobie -tatuaż kresek u nasady rzęs-![]()
że co?
No, makijaż permanentny każdy "zwykły" człowie może sobie zrobić- nawet nie ejst to takie drogie.Moon_Walk_Er pisze:No tak, ale takie coś to sobie każdy może strzelić, a nie tylko Król Popu poprzez szereg operacji plastycznych.M.Dż.* pisze:Sęk w tym, że Michael MA makijaż permanentny, który jest niczym innym, jak "tatuażem kresek u nasady rzęs"![]()
ale zwykly czlek patrzac w lustro i widzac tam buzke Majkela z okresu Thrillera powiedzialoby sobie o wow! ale jestem przystojniak i tyle.Canario pisze:Bo operacje plastyczne maja na celu upiekszenie i odmlodnienie ciala.
wcale taka pewna bym nie byla, dla mnie to czlowiek zagadka.Jestem pewien ze jak Michael moglby cofnac czas to by pod skalpel drugi raz sie nie podlozyl.
i doznał poważnych oparzeń skóry głowy podczas kręcenia reklamówki Pepsi.Mandey pisze:los potoczył się inaczej bo zachorował na vitiligo
wielkim nosem??? juz wtedy po 2 cieciach...chyba nie tylko Michael ma jakies zaburzenia postrzegania proporcji :PWyobrażacie sobie 50 - letniego "czarnego" Michael'a z wielkim nosem