hubertous pisze:Co mam zrobić, jeśli mam problem pewien z Internetem i dość często mi się rozłącza? Najlepiej by zrobić z tego torrent czy coś, nie wiem jak to się robi, bo wtedy nawet jak sie połączenie zerwie to można odnowić szybko
Tak jak już pisałem, jak przerywa to pobierać za pomocą Flashgeta. Torrenta robił nie będę.
Kermitek pisze:Dzieki Willy ale nie mogę załadowa części drugiej , piątej i ósnej wyświetla mi się komunikat nie można wyświetlic strony. Pomóż
Jak dla mnie wszystko jest ok, próbuj dalej.
Wszystkie części gotowe do pobrania.
cicha pisze:
Willy pisze:Nie no, program nadawany był kiedyś w polskiej tv. Dzwięk pochodzi z pliku zripowanego kiedyś przez Buszmena z kasety kaema albo MJPOWERA, już teraz nie jestem pewien ale raczej ta pierwsza opcja. ;)
O kurde...to naprawdę ocaliliście od dewastacji i zapomnienia archiwalne nagranie polskiego lektora podkładającego do MOT...

Nie, nie do MOT, lektor jest tylko do tego dodatkowego wywiadu. MOT jest z napisami.
Offtop: Ależ mnie te Twoje odpisywanie w tył irytuje. Nosz kurde chyba zaraz dam Ci ostrzeżenie ;) Teraz ja się muszę gimnastykować i edytować swój post, żebym sam nie pisał jednego pod drugim.