Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

mike10

Post autor: mike10 »

A może P.Y.T też jest bardzo fajne:):)
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

mike10, daruj, na razie na singlach promo wyszło tylko The Girl Is Mine i Wanna Be Startin' Somethin', więc może nie wydziwiajmy?

Pomysł z WBSS jest bardzo dobry. Ja się podpisuję - kto chce, żeby Puotckowi opadła szczena? Ja chcę! nenene
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

ja też bardzo chętnie ;) tylko niech faktycznie zbierza się większa grupa ludzi, bo tak w kilka osób to niczego nie wywalczymy ;)
mike10

Post autor: mike10 »

zu pisze:mike10, daruj, na razie na singlach promo wyszło tylko The Girl Is Mine i Wanna Be Startin' Somethin', więc może nie wydziwiajmy?
ok daruje sobie ;-) :happy:

Ale moim zdaniem ta lista eski jest strasznie dziwna..poniewż nie wiem jak to jest możliwe że przez jeden dzień jest taki spadek a na drugi tak dużo w zwysz.Moim zdaniem lista powinna wyglądac tak że np.jakaś piosenka przez jakiś czas utrzymuje się na 1 miejscu a nie cały czas spada.Mi się zdaje że oni w esce sami liste ustawiają.Ale to tylko moje zdanie:):)
Awatar użytkownika
zu

mike10 pisze:Mi się zdaje że oni w esce sami liste ustawiają.Ale to tylko moje zdanie:):)
Nikt tego nie wie i chyba się nie dowiemy.

Nie mniej jednak obwieszczam uroczyście, iż:

Wykonawca: Michael Jackson & Akon
Tytuł: Wanna Be Startin' Somethin' 2008

dodane! 2 razy (bo z 2 kont). Ta daaam :)

[o, właśnie pan Maciborek mówił bardzo zdziwionym tonem o jakiejś grupie, co to chce nagrać płytę z przebojami Michaela Jacksona. Ale przynajmniej Puotcka udało nam się zreformować - od odpadającego nosa po "byłem w koresponcencyjnym fanklubie MJ" :smiech: ]

EDIT: MJ w POPliście na RMF FM wysoko! Miejsce 5, zdaje się. To już jest naprawdę COŚ. Sami tego nie wyklikaliśmy na pewno :)

EDIT2: się dzieje, pan Maciborek w ciągu ostatnich 20 min miał 3 krótkie pogadanki do mikrofonu i wszystkie trzy były o MJ. Pierwsza, jak wyżej, druga: Co nam dał MJ? W skrócie: cudowny wokal, niesamowity taniec, świetną choreografię i nowe spojrzenie na klipy muzyczne; trzecia: jakaś kobieta przysłała smsa, że jak włącza muzykę i zaczyna moonwalkować, to jej sąsiadka aż protestuje. Mój komentarz: WOW.

Przepraszam za długość posta. Nie mogłam się powstrzymać.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

zu pisze: MJ w POPliście na RMF FM wysoko! Miejsce 5, zdaje się. To już jest naprawdę COŚ. Sami tego nie wyklikaliśmy na pewno :)
Miejsce 3 zu :dance:

Oby tak dalej,moze w koncu doczekamy sie 1 ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

ok WBSS dodane :)

do dziela! :mj:
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

i ja dodałam ;-)

PS. speechless26 100 post :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert

Post autor: Robert »

Od kiedy zorientowałem się jak wygląda ta lista na esce w ogóle przestałem się tym interesować.Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że miejsca poszczególnych piosenek mają niewiele wspólnego z ilością tak naprawdę oddanych na nie głosów-może jednak sie mylę(mam nadzieję).

Myślę, że głos oddać jest warto,aczkolwiek zbytnie nakręcanie się tym i windowanie piosenek MJ na siłę nie jest najlepsze.W końcu i tak od nas tak naprawdę nie zależy, który będzie MJ na liście.Jest nas zbyt mało w porównaniu z ilością głosujących, by realnie wpłynąć na wyniki głosowania

Reasumując, wrzućmy sobie na luz.

Pozdrawiam wszystkich ROBERT
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Kaarolcia pisze:Dancing
Karolcia :):)
oł yes:):) yes:)

:mj:
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
zu

Robert pisze:Myślę, że głos oddać jest warto,aczkolwiek zbytnie nakręcanie się tym i windowanie piosenek MJ na siłę nie jest najlepsze.W końcu i tak od nas tak naprawdę nie zależy, który będzie MJ na liście.Jest nas zbyt mało w porównaniu z ilością głosujących, by realnie wpłynąć na wyniki głosowania

Reasumując, wrzućmy sobie na luz.
Ojej, jaki pesymizm!
Przypominam, że temat tego wątku to "wywindujmy". Jeśli chcesz, możesz założyć "wrzućmy na luz".

Jeśli każdy by myślał w ten sposób, nikt by nie głosował "bo po co". Ziarnko do ziarnka... :) Jeśli chodzi o mnie, to nie będę siedziała z założonymi rękami i "nie głosowała", żeby "zobaczyć jak populacja Polski będzie głosowała". No kurczę blade, od czego MJ na fanów?
Awatar użytkownika
Robert

Post autor: Robert »

Ojej, jaki pesymizm!
Przypominam, że temat tego wątku to "wywindujmy". Jeśli chcesz, możesz założyć "wrzućmy na luz".

Jeśli każdy by myślał w ten sposób, nikt by nie głosował "bo po co". Ziarnko do ziarnka... :) Jeśli chodzi o mnie, to nie będę siedziała z założonymi rękami i "nie głosowała", żeby "zobaczyć jak populacja Polski będzie głosowała". No kurczę blade, od czego MJ na fanów?

Nie Mówię żeby nie glosować w w ogóle.Napisałem, że warto to zrobić z tym małym zastrzeżeniem, aby się zbytnio w to nie angażować.Mam na myśli tutaj zakładanie podwójnych kont, klikanie setki razy czy zmuszanie znajomych do oddawania głosów na MJ itp.

Więc bez pesymizmu wszystkich pozdrawiam zwłaszcza zu

dziękuje za uwagę
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Robert pisze:Nie Mówię żeby nie glosować w w ogóle.Napisałem, że warto to zrobić z tym małym zastrzeżeniem, aby się zbytnio w to nie angażować.Mam na myśli tutaj zakładanie podwójnych kont, klikanie setki razy czy zmuszanie znajomych do oddawania głosów na MJ itp.
"Zmuszanie" ;-)
Myślę, że to nie wykonalne.
Ale czemu ludzie mają się nie bawić w klikanie, jeśli ich to bawi i daje jakąkolwiek przyjemność?
Niech każdy robi w życiu, co chce :-)
Ja nie głosuję, bo.... bo nie ;-)
Ale co mi przeszkadza, że inni głosują?
Dajmy sobie na luz :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Maverick

Post autor: Maverick »

Na RMF TGIM spada na 14 z 3.

A na RMF MAXX z 10 na 12.
Awatar użytkownika
zu

Czyżby winić za to opcję "głosuj na nie"? Nic to, głowa do góry. Ładnie znów pan Maciborek mówił: Król Popu, genialna, cudna płyta... fiu fiu :)
ODPOWIEDZ