Po wyroku

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Schmittko

Post by Schmittko »

We wczorajszym specjalnym wydaniu TVN24 najlepsze było to, że rozmawiali na żywo z Hołdysem i Markowską. Jestem pewny, że gdyby to nie było na żywo, coś by przekręcili. Hołdys wypowiadał się świetnie i krytykował media, o czym ktoś już wspomniał. Nie spekulował nic co do końca kariery Michaela, a kiedy był kolejny rozmówca, bodajże z Przekroju, prezenter powiedział: "Przed chwilą Zbigniew Hołdys mówił, że to już raczej koniec muzycznej kariery Jacksona...". Mam nadzieję, że nie tylko ja usłyszalem tą drobną nieścisłość. Następnie ten rozmówca powiedział, że rzeczywiście płyy Michaela sprzedawaly się coraz gorzej, a Vince'a sprzedał tylko 1 milion. Z tego co wiem, to zgubił zero :wariat: Ktoś wie ile teraz dokładnie wynosi ilośc sprzedanych egz.? Przy okazji gratulacje dla pana prezentera TVN, za jego pytanie do Markowskiej: "czy myśli pani, że fani Michaela się dziś cieszą?"

Nie będę komentował tych, którzy nic nie wiedzą o tej sprawie, a w ogóle zabierają głos, bo nie chcę się denerwować. Zgadzam się z MJJ

Całkowicie zgadzam się z MJpower, odnośnie obecnej sytuacji w mediach - wcześniej kłamały, a teraz nie mówią całej prawdy, starając się zachować twarz. Wspaniałym przykładem jest Telexpress, który wkurzył mnie dziś niesamowicie. Przyczepili się do wszystkiego do czego tylko się dało. Skomentowali tak negatywnie jak to tylko było możliwe. Dobrze, że chociaż pokazali jedną ładną fankę z Londynu :)

Osobiście jestem już bardzo zmęczony... Od "Living with MJ" nieustannie stawiałem czoło ludziom, którzy na podstawie tego dokurwamentu mieli o Michaelu zdanie jednoznaczne. Co jest teraz? Jedni gratulują, że byłem nieomylny, inni cieszą się, że ja się cieszę, ale jednak jest powszechna wątpliwość, którą nakręcają media. Ja już mam KJM dość. Padły 10 razy słowa "not guilty"! Czego oni chcą więcej? Jeżeli ktoś teraz nadal nie zmienił zdania, to kij mu w oko. To są już ludzie, dla których nie ma nadziei. Niewinny to niewinny. Jakiś mądrala na TVN mówił, że "prawdziwa niezawisłość to będzie dopiero na sądzi ostatecznym", ale co to ma na Litość Boską do rzeczy? Osądzono go najbardziej jak się dało. Przytargano do sądu wszystko co znaleźli, chyba tylko poza lamą i szympansem... Prokurator był najbardziej dociekliwy i świński jak to tylko możliwe. Pamiętamy tytuły w prasie: "Jackson się już nie wywinie" i przedstawianą sylwetkę wspaniałego Toma Sneddona, wściekłego psa, który nie popuści i nie ma respektu do wielkiej gwiazdy. Gówno jedno wielkie! Teraz o tym nikt nie pamięta. W tym świecie każda osoba publiczna będzie zniszczona przez media. Nawet Jana Pawła II krytykowali. Media nie są juz dawno od tego, by informować. Media są od tego, żeby na siebie zarabiać...
Last edited by Schmittko on Tue, 14 Jun 2005, 19:19, edited 1 time in total.
Agata**

Post by Agata** »

Przed chwilą Fakty TVN po raz pierwszy od 2 lat, przygotowały naprawdę ciepły (i wiarygodny) materiał o Michaelu- aż miło było słuchać nawet i tego Rymanowskiego. Acha- i była nawet Marta!!! Taka szczęśliwa, chyba wróciła wczoraj do Santa Maria, bo ktoś tu wspominał, że już wcześniej wyjechała do Minnesoty!
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Schmittko wrote:Media nie są juz dawno od tego, by informować. Media są od tego, żeby na siebie zarabiać...
tak jak wlasciwie wszystko w dzisiejszym swiecie, niestety...

a najlepsze jest to kiedy ludzie nie zdaja sobie z tego sprawy

bez urazy, ale w Necie jest tak smao, jak nie bardziej, a wielu z Was tez sobie czesto nie zdaje sprawy jakie sa czyjes intencje :\
najlepszym przykladem jest znana juz prymitywna metdoa promowania swoich stron www - wchodzi sie na doslownie tysiace stron i w ksiegach gosci (a co lepsze to na blogach, zeby autorzy blogów sie cieszyli jak male durne dzieci) pisze sie wszedzie to samo, wkelja sie gotowy tekst w stylu: "fajna strona, gratuluje, zapraszam na moja strone [...] o tym to i o tym - i tu link. A i jeszcze jedna rzecz - nikt moze nie wjesc z tej ksiegi an dana strone, ale zasada jest prosta - im wiecej linkow do danej strony tym wyzej jest ona w wynikach wszystkich wyszukiwarek.
To takie porownanie... moze czytelne. Tak, wiem, wykorzystalem perfidnie okazje by uswiadamiac...

"KJM" - hehe ;)
...
Agata**

Post by Agata** »

Wiecie co ja myślę o tych wszystkich obrzydliwych ludziach, którzy nawet teraz nie potrafią ścierpieć tego werdyktu? To proste: oni pienią się z powodu ich obecnej bezsilności.. :rocky: ;-)

Michael Jackson nie dla złych ludzi...!!!
Mazi

Post by Mazi »

Właśnie przed chwilą oglądałem główne wydanie Wiadomości o MJu . Waidomość nasza była drugą wiadomością dnia zaraz tam po jakiś teczkach Belki sic:>

wsumie cały reportaż trwał ok 3-4 min Redaktor który to zrobił przedstawił to tak że wiekszych zastrzezen miec nei mzona ,jednak to paru spraw bym sie przyczepił ...Na końcu Kamil :) Durczok połączył się z redaktorem w Santa Maria który nabierząco sledził wydarzenia:

-Powiec kolego<mówi kamil> dlaczego ludziom jest tak trudno uwierzyć że wyrok jest wiarygodny.

teraz ten wysłannik był naprawde najlepszym elementem tego reportażu bardzo optymistycznie i na nasza korzysc . Powiedział że ludzie którzy tak mówia "przedewszytskim nei spędzili tyle czasu w sadzie i nie są zapoznani z materiałami przedstawionymi przez obie strony"

Mówił jeszcze że na początku 9 przysiegłych było za NIE 3 uznawało Wine ale ta dziewiatka przekonała tą trójke bo dowody nei były wiarygodne a muszą mieć 100% pewność o winie.

Wspomniał że"Najmniej wiarygodna była matka chłopca ktora przyznała sie do kłamstwa pod przysięgą"
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Mazi - i tego nam wlasnie fanom trzeba! ntakich wypowiedzi! rzetelnych z faktami!
...
Yana

Post by Yana »

Racja. Oby było więcej tak pozytywnych wiadomości.
SUNrise

Post by SUNrise »

Blanca wrote:Przed chwilą Fakty TVN po raz pierwszy od 2 lat, przygotowały naprawdę ciepły (i wiarygodny) materiał o Michaelu
Zgadzam się. Fakty były dziś na plus (chociaż ta kobieta na początku mnie nieco wkurzała no i te debilizmy typu, że MJ wybielał sobie skórę i sypiał w namiocie tlenowym i coś tam jeszcze). Ale poza tym "incydentem" było ok. Nawet Uri Geller skomentował to oskarżenie całkowicie na korzyść MJ'a. No i wypowiadał się prof. Marek Kwiatkowski :-) , który też bronił Michaela mówiąc, że padł on ofiarą złych ludzi...
ImageImage
MJowitek

Post by MJowitek »

A ja przegapiłam tradycyjnie wszelkie wiadomości :wariat:
Nagrał to ktoś przypadkiem i dałby linka?

A na vivie leci MJ.
Usłyszałam przez ścianę, idę do pokoju, patrzę,a tam moi rodzice oglądają vivę i MJ /Billie Jean teraz/. Ja mówię "O?!" , a oni na to radośnie "A! To od godziny tu juz tak".

Eeee...To kto u mnie w domu jest fanem? :podejrzliwy:
hehehe
Mike

Post by Mike »

No to widzę, że na Vive to Król Popu powraca, to już drugi raz jak puścili One More Chance, choć ten utwór mi sie kojaży niestety troszkę z początkiem tego koszmaru który na nasze i na Michaela przedewszystkim szczęście się zakończył. Tylko nie chciał bym aby Michael się bardzo zmieniał jesli chodzi o dzieci, chciał bym aby dalej zpraszał ubogie na imprezy typu zwiedzanie Neverland itp. ale jestem za nie ufaniem teraz każdej rodzińce jak np. Arvizowie. Jak michael przestanie okazywać dzieciom miłość to już nie bedzie to ten sam Michael którego Kocham.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
lunatyczka

Post by lunatyczka »

MJowitek wrote:A ja przegapiłam tradycyjnie wszelkie wiadomości :wariat:
Nagrał to ktoś przypadkiem i dałby linka?
Wlasnie, nagral to ktos?? Zwłaszcza Fakty?
Takie przebłyski uczciwości i rzetelności mediów trzeba uwiecznic glupija :party: :party: nie wiadomo kiedy to się następnym razem powtórzy :party: :party: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
guruFARMI

Post by guruFARMI »

mjwitek

www.tvp.pl

pobierz dzisiejsze wydanie wiadomości i zachowaj na pamiątkąę :D

ja już MAM :D

[/url]
I promise you, the best is yet to come
Image
Yana

Post by Yana »

Na TVN 24 była sonda:

Czy jesteś zadowolony, że Michael Jackson został uniewinniony ?

ostateczne wyniki :

TAK: 62 %
NIE: 38 %
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Oglądaliście Panoramę? :wariat: Fatalnie to podsumowali, ogolnie bardzo negatywnie, cos w stylu"wiadomo, ze jest winny,ale akurat jakimś cudem udało mu się wygrać proces" glupija :wariat: :wariat: Ręce opadają :wariat: i ze prawdopodobnie ława przysięgłych była pod presją fanów i stanu zdrowia MJ`a, bo tak długa odsiadka byłaby dla niego wyrokiem śmierci... :wariat: ...no comment....
wiecie co mam dość tej tv!! a ten dziennikarz prowadzący panoramę był wyraznie bardzo zawiedziony wyrokiem, co pokazywl na kazdym kroku :zly:
:surrender: :beksa:
Yana

Post by Yana »

Na szczęście nie widziałam tego wydania panoramy.
Post Reply