Living with Michael Jackson PL

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Dzienx za info M.Dż.* ;-) "Take2" jeszcze nie oglądałam ale i bez tego wiadomo, że LWMJ to megamanipulacja!! Np. na pewno zauważyliście, że Bashit zastosował tam tzw "efekt świeżości" tzn. wszystkie pozytywne fakty dotyczące chociażby tworzenia muzyki itp są na początku a potem drażliwe tematy, żeby w umyśle widza zachował się obraz Michaela jako niewiadomo jakiego dziwoląga... I to ciągłe powtarzanie tych samych pytań, żeby potem było z czego montować! Krew mnie zalewa jak to oglądam :rocky: !!!
A co do tej nagrody, to gdzieś to czytałam dawno temu, jak znajdę to jeszcze potwierdze. To była jakaś dziennikarska nagroda za dokument roku czy tam dla najlepszego dziennikarza roku - poszukam!
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

:surrender: Ej nie wiecie jak mozna bybylo zrobić aby puscili Take Two...w telewizji(npTvp 1) Moze wystarczy poprosic?????Jest jakis sposob aby to uczynic?????
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

i bledy, bledy, bledy... :beksa: A nie moglby sie ktos pofatygowac i moze raz jeszcze wrzucic... a tak sie cieszylam :surrender:

Jezlei chodzi o puszczenie materialu w tv, to kiedys probowalam ich o cos poprosic, nie pamietam co to bylo, jednak bez skutku... oni chyba czekaja na nawal prosb, moze petycja, albo cos w tym stylu :-/

ide, bo nie mam czego tu szukac, ani LwMJ, PHM czy Take2, nic nie trzyma mnie przy tym obrzydliwym technictwie :komp:
"To dar i przekleństwo" lD
adasko13

poszukuje dokumentu living with michael jackson

Post autor: adasko13 »

szukam dokumenty living with michael jackson z polskim lektorem.
bardzo proszę o pomoc pozdrawiam.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Tu jest na ten temat(film i napisy)http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=45
Wystarczylo troche poszukac ;-)
Obrazek
jacko86

Living with MJ dla M. Bashira

Post autor: jacko86 »

pisze licencjata o jacksonie .Mam pytanko czy któs ma tłumaczenie do wywiadu Living with Michaelem Jacksonem dla M. Bashira (mam divix)

z góry dzięki
baniakwls

Re: Living with MJ dla M. Bashira

Post autor: baniakwls »

jacko86 pisze:pisze licencjata o jacksonie .Mam pytanko czy któs ma tłumaczenie do wywiadu Living with Michaelem Jacksonem dla M. Bashira (mam divix)

z góry dzięki
No po tym dokumencie nie bedzie to zbyt dobry licencjat...
"He is my passion..."
adasko13

Post autor: adasko13 »

dzieki
Gosix

Post autor: Gosix »

Mi się wywiad podobał;] całkiem ciekawy(mimo, że zmontowany dla potrzeb Bashira, żeby był bardziej sensacyjny, bo tak to byłby niezauważony). Jest tłumaczenie do Take 2?
boombell

Post autor: boombell »

Sciagnolem I czesc ;-) nawet lubie ten film,w sumie jest ciekawy.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

LWMJ

Post autor: invincible_girl ;) »

:surrender: ma ktoś linka do Living, ale na mediafire??? bo z tego linka mi wogóle nie idzie... :-/ ...bardzo, bardzo was o to proszę...albo jak ktoś może, to same napisy na mediafire... ;-)
boombell

Post autor: boombell »

Kurcze ja tez sie dopisuje do tej prosby bo ja sciagnolem pierwsza czesc a drugiej ne imoge rozpakowac ;-/
Zulla

Post autor: Zulla »

byłabym mocno wdzięczna za ponowny upload części 6 z part 1
japrosic
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

nie wiem, czy w dobrym miejscu to piszę, ale się przedzierać nie mam sił przez forumowy gąszcz... obejrzałam właśnie take2... nie, że wcześniej bashirowi wierzyłam, czy coś, to od razu manipulacją śmierdziało (więc tak, jak specjalnie się jego programem nie przejęłam, tak take2 do tej pory nie obejrzałam) Generalnie jestem kulturalną osobą... ale to kupa *** :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: Jakby mi kiedyś wpadł pod koła., to... :snajper: albo przynajmniej naplułabym mu w twarz :rocky:
Dziękuję. i bardzo przepraszam jeśli to OT, ale musiałam to z siebie wyrzucić
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

o dzieki bo wlasnie widzialam to na yt i usuneli:/
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
ODPOWIEDZ