Banan pisze:ja w ogóle tego nie moge zacząć pobierać...wczytuje mi sie 10 minut i nic sie nie dzieje...
Może masz blokadę wyskakujących okienek?
Też na początku nie mogłem tego pobrać, gdyż nie wiedziałem, że kolejne etapy pobierania pojawią się w nowych oknach.
Składamy meldunki
Właśnie jestem świeżo po ściągnięciu ostatnich dwóch części. Zdążyłam przed zamknięciem forum. :)
Pozostaje tylko podelektować się tym dziełem.
Mandey pisze:Oglądłem już dwa razy, raz sam drugi raz z synem, który przy okazji zaczął zadawać więcej pytań na minutę niż robi to zwykle.
Znałeś odpowiedzi na wszystkie pytania?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Jak ktoś bawi sie w photoshopie jak Buszmen to może zmienić tylko spis treści z tyłu i dodać jakiś napis PL, jakiś znaczek 25th Anniversary i okładka gotowa.
Wow polskie dvd:) Proces powstawania maski, próby, łaskotanie po stopach... xD no fajne, fajne^^ Rzeczywiście to powinno być dodatkiem do Th25, aż dziwne, że nie... ;]
Słuchajcie mam problem. Próbuje to pobrać. Dopiero dzisiaj zaczęłam (a raczej usiłuje zacząć... )
Dochodzę do momentu, kiedy trzeba odczekać 25 sek.
Klikam na link i... koniec :(
Czy ktoś z Was jeszcze się tak męczy? Co robić...
Edit: Dzięki Willy. Już działa.
Miałam źle skonfigurowanego flashgeta
Dawno go nie używałam.
Tata pomógł :)
Prędkość ściągania zależy od pory dnia.
Rano i wieczorem / w nocy lepiej. Popołudniu gorzej...
Chyba wszyscy o tym wiedzą ;)
Ostatnio zmieniony czw, 28 lut 2008, 20:42 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Lika pisze:Słuchajcie mam problem. Próbuje to pobrać. Dopiero dzisiaj zaczęłam (a raczej usiłuje zacząć... )
Dochodzę do momentu, kiedy trzeba odczekać 25 sek.
Klikam na link i... koniec :(
Czy ktoś z Was jeszcze się tak męczy? Co robić...
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Sprawdzałem przed chwilą i działa normalnie. Spróbuj może z Flashgetem. Zamiast klikać lewym klawiszem myszy na link (po odliczaniu), kliknij prawym i wybierz "Ściągnij przy pomocy Flashgeta".
Ściągnęłam bezproblemowo 4 części, za 5. się zabieram trzeci dzień i nie mogę ściągnąć. Po wprowadzeniu kodu zabezpieczającego czekam 25 sekund i pojawia mi się link "Download file! [286,10 Mb]", czyli tak jak poprzednio. Klikam prawym klawiszem, wybieram "pobierz za pomocą Flashgeta" i pojawia mi się zamiast nazwy "MOTPL.part05.rar" nazwa "get.php" i nie mogę w ogóle ściągnąć. Pomyślałam, że zamiast klikać prawym klawiszem, to po prostu kliknę normalnie, lewym, na to "Download file!", ale przekierowuje mnie na stronę, gdzie jest napisane: wrong or expired link. Czy to możliwe, że tak szybko wygasło?
Jeśli tak, to czy mogę prosić o ponowny upload, ja mam strasznie wolny transfer i ściąganie jednej części to czasem jest 5 godzin dla mnie :(
Linki nie wygasły, Momupload po prostu działa obecnie bardzo wolno albo w ogóle nie działa. Trzeba było władować na Megaupload. Chociaż z drugiej stron gdziekolwiek bym tego nie wrzucił to zawsze ktoś będzie miał jakieś problemy. Nie ma idealnego darmowego serwera który zadowoliłby absolutnie wszyskich.