Sony chwali sie Thrillerem [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Mandey

Sony chwali sie Thrillerem [koment.]

Post by Mandey »

komentarze do tego tematu
kaem
MJJ wrote:Minął tydzień od premiery albumu Michaela Jacksona "Thriller 25th Anniversary Edition" i świat ponownie oszalał na punkcie Króla Muzyki Pop.
oby tylko Michael nie popadł w pychę że znów jest sukces i olał tam narazie nowy album!
Boże broń... za pół roku "Thriller 25" się wszystkim znudzi a nowego albumu nie będzie widać, to już takiej szansy szybciutko na że tak to nazwę "szum wokół jego osoby" mieć nie będzie... a przyznać trza że podkładzik pod comeback zrobił wyśmienity ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Gosix

Post by Gosix »

No i b. dobrze, przynajmniej jest zainteresowanie jego muzyką, a nie jak przez ostatnie lata tylko wyglądem i pseudopedofilią :) ja się cieszę, tylko pogratulować Michelowi, że od lat jest na topie. Nie mogę się doczekać nowej płyty musi być w tym roku :D!
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

MJJ wrote:104.00.000
104.000.000 powinno być - drobna korekta :)
ImageImage
lebelle

Post by lebelle »

ta sukces. zobaczymy gdzie bedzie Thriller 25 pod koniec marca :)

Wszystko napedzane tymi okladkami.

Ale wiadomo o co chodzi $$$$$$$$$$
Invincible

Post by Invincible »

Z tego co przeczytałam masz lat 25. A z Twoich wypowiedzi bije starość 80-letniego zgreda. Wszystko Ci się nie podoba. Po co Ty człowieku w ogóle żyjesz:). Stary nudziasz.:)
Image
Canario

Post by Canario »

To napewno sukces. Ale trzeba wziasc pod uwage ze ta plyta bedzie juz tylko spadac (no moze jeszcze 1 tydzien bedzie wysoko) na lista przebojow. Poprostu ci co mieli kupic to juz ja kupili,a ze tutaj raczej wiecej singli nie bedzie nie wspominajac o teledyskach wiec i zapotrzebowanie sie skonczy. Co nie zmienia faktu ze to i tak duzy sukces zeby wydac plyte z tymi samymi piosenkami co 25 lat temu,dodanie do nich paru remixow i trafic na pierwsze miejsca list przebojow. No ale ta plyta sie nazywa "Thriller".
Xander

Post by Xander »

Przepraszam bardzo - a Japonia? Sprzedaż w Japoni dopiero się zaczęła...
Image
maryska17

Post by maryska17 »

dla mnie ok
zamierzam jeszcze kupić edycje z Zombie ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
K

Re: Sony chwali sie Thrillerem [koment.]

Post by K »

Mandey wrote:komentarze do tego tematu
kaem
MJJ wrote:Minął tydzień od premiery albumu Michaela Jacksona "Thriller 25th Anniversary Edition" i świat ponownie oszalał na punkcie Króla Muzyki Pop.
oby tylko Michael nie popadł w pychę że znów jest sukces i olał tam narazie nowy album!
Boże broń... za pół roku "Thriller 25" się wszystkim znudzi a nowego albumu nie będzie widać, to już takiej szansy szybciutko na że tak to nazwę "szum wokół jego osoby" mieć nie będzie... a przyznać trza że podkładzik pod comeback zrobił wyśmienity ;-)
mi już ta płyta zbrzydła jak słcuham TGIM2008 w radiu to przełączam -remixy są ok ale osłuchały już mi się czekam na nowy materiał
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

K wrote:mi już ta płyta zbrzydła
Kurcze, niektórzy męczą ją już 25 lat i jeszcze im się nie przejadła... :knuje:
ImageImage
macekbt

Post by macekbt »

jak sie moze komus z fanow przejesc muzyka MJ ja ja slucham 16 lat i jeszcze mi malo, czuje ze zycia mi zabraknie by sie nim nasycic!:)

co do sprzedazy plyty, to mysle ze spokojnie mozna powiedziec ze krol wraca, moze nie z takim rozmachem jak parenascie lat temu, ale wraca...
i zachwycajace jest ze nie zapomnial o nas:) o jego fanach na calym swiecie, ktorzy sa na wieki zywi:)
"Kto nie dazy do rzeczy niemozliwych, nigdy ich nie osiagnie"

"Przez te kilka setnych sekundy kiedy jestem w górze czuje się wolny" Jacek Makowski
Mandey

Post by Mandey »

i zachwycajace jest ze nie zapomnial o nas:) o jego fanach na calym swiecie, ktorzy sa na wieki zywi:)
ja nawet jak kopnę w kalendarz to tam biorę Thriller'ka ze sobą...
jak straszyć to straszyć nie? :smiech:
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
K

Post by K »

sama płyta Thriller jest super natomiast remixy hmmm dla mnie posłucham troche i mam dość - nie ma to jak nowy materiał (lub stary) a remix remixem wiadomo że każdy remix choćby nie wiem jaki dobry zawsze odnosi się czy to wokalem czy melodią do starego hitu - a jak większośc pewni czekam na coś zupełnie nowego i pewnie jeszcze z rok będe musiała poczekać
Diana_95

Post by Diana_95 »

K wrote:sama płyta Thriller jest super natomiast remixy hmmm dla mnie posłucham troche i mam dość
bo 'sama plyta Thriller' to tylko Michael. A remixy to przeciez glownie Will.I.Am, ktory nudzi sie dosc szybko. Przynajmniej mi ;-)
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Isabell__

Post by Isabell__ »

Diana_95 wrote:remixy to przeciez glownie Will.I.Am, ktory nudzi sie dosc szybko.
Jak dla mnie to i tak Will zepsuł te remixy swoimi wątkami (np. te jego "She Mine" w TGIM doprowadza mnie do szału x< )...
"If you care enough
For the living
Make a little space
Make a better place... "
Post Reply