The Lovely Guy Michael Jackson- zapraszamy :)

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Zmieńcie kodowanie na iso-8859-2
Awatar użytkownika
speechless26

Thriller 25th Anniversary Special

Post autor: speechless26 »

Thriller 25th Anniversary Special - niespodzianka dla fanów- juz jest :)

www.michaeljackson.tlg.pl

Albo z newsa, albo z działu niespodzianki.
Zapraszamy bardzo gorąco :)
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lut 2008, 22:28 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm so proud to say- I love You.
Mandey

Post autor: Mandey »

hm... no jakoś takoś mi się nie otwiera?
everything is allright?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
speechless26

yes

sprobuj teraz

a jak nie, to przez strone normalnie
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

No niestety - jak z linku to się nie otwiera, a jak ze strony to się przeglądarka zawiesza :surrender:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
speechless26

hubertous pisze:No niestety - jak z linku to się nie otwiera, a jak ze strony to się przeglądarka zawiesza Poddaję się

kurde :rocky:
u mnie wszystko dziala. :nerwy:
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Commoner, jasne, że każdy zawsze sam może sobie zmienić... ale po co skoro autorka może to raz ustawić wpisując zaledwie jedną linijkę kodu na początku kodu HTML w sekcji <HEAD>?

Odysłam konkretnie tu: www.kurshtml.boo.pl/html/deklaracja_str ... ,body.html
i do całego kursu także.

Co do forum... nie podobuje mnie się ;> że autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.
Więcej inwencji własnej! :siesta:
...
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

speechless26 pisze:u mnie wszystko dziala. :nerwy:
Podniosę Cię na duchu- u mnie też działa ; )
Trochę trzeba się naklikać, żeby dotrzeć do sedna [to jak prezent pakowany w coraz mniejsze pudełeczka ; D] , ale w porządku przygotowane. Pomysłowe porównanie obecnego Michaela, z tym sprzed 25 lat. Avatary brzydkie. No i przydałoby się tutaj poprawienie polskich znaków, bo samo rozwiązywanie krzyżówki bez nich jest męczące.
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lut 2008, 22:52 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.

.
Awatar użytkownika
speechless26

i do całego kursu także.
dziękuje za neidelikatne zasugerowanie mi braku wiedzy na temat czegokolwiek

Majkel pisze:autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo
Obrazek

Majkel pisze:Więcej inwencji własnej!
gdyby brak mi bylo inwencji tworczej, nie powstalaby strona, ani nic z rzeczy, ktore powstaly.

pozatym bardzo przykro mi jest, gdyz widze ogromną zawiść (nie pierwszy raz) wynikającą z tego, ze chcecie chyba byc jedynym forum i stroną o Michaelu Jacksonie w Polsce,
ale nie jestescie. i jesli nawet chcialybysmy sie wzorowac, to czemu myslisz, ze akurat na was?
moze porownamy to forum z innymi?

nie ma sprawy- nie wchodzcie na nasze forum.
nikogo na sile nie ciągniemy.
na szczescie sa osoby, ktore się juz tam zadomowily.

a chyba doskonale powinniście wiedziec, jak trudne sa poczatki...

i naprawdę dopatrywanie sie na sile nie jest zbyt korzystne...

pozdrawiam mimo wszystko sympatycznie
Paulina
Ostatnio zmieniony pn, 25 lut 2008, 8:32 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
speechless26

Majkel pisze:to kopia 1 do 1

proponuję, przejrzyj jeszcze tematy na forum- zobacz, czy podobne.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Majkel pisze:działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.
jezeli chcesz mogę ci przesłac linki do forów z których czerpałam temat, i powiem ci tylko tyle,że WCALE nie patrzyłam na MJPT jeśli chodzi o tematy, nie no chyba że.....ta setka innych forów też odgapiła tematy z tego forum... nenene
Obrazek
lebelle

Post autor: lebelle »

Na stronie o THRILLER SPECIAL jest błąd.

Thriller 25 dostał nagrode dla złotej płyty za 5 000 sprzedanych kopii. 10 000 wychodzi z tego ze w zestawie sa dwie płyty,

Sprzedano wiec 5 000 kopii wydawnictwa (zestawu)

A sprzedano 10 000 dysków.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

speechless26, mniej nerwów, możesz sobie nie wierzyć, ale nie podszedłem ani do Ciebie ani do Twojej strony czy forum z żadnymi negatywnymi emocjami i nie widzę w nikim konkurencji - bo co to znaczy konkurencja tutaj? Może być i 10 for i każde będzie miało swój charatkter i każdy się gdzieś odnajdzie i będzie dobrze.

Nie sugeruję Ci totalnej niewiedzy, ale nie wiem czemu potraktowałaś podany link do konkretnego rozwiązania Twojego problemu jako złośliwość a nie życzliwość. Z dobrej woli znalazłem konkretny artykuł i podałem Ci linka byś mogła udoskonalić stronę - nie nazwałbym tego zawiścią, a bezinteresowną pomocą. Wyluzuj. Więcej nic nie podpowiem jak nie chcesz.

Co do forum... czy poza stwierdzeniem faktu coś się "rzucałem" z tego powodu? Nie, po prostu wystarczy sobie otworzyć dwa fora i porównać, ale jeśli musisz, mnie to nic nie ujmuje, Jedynie nie rozumiem Twoich nerwów i natychmiastowego ataku na mnie.

Powodzenia technicznie i nie tylko technicznie.
Mnie nic do Twoich polskich znaków lub ich braku. Nie umiesz przyjąć podpowiedzi to nie.

edit:
Tylko po to, żeby nie być gołosłownym:
Obrazek
...
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Majkel pisze: edit:
Tylko po to, żeby nie być gołosłownym
http://znajomi.biz/
http://www.gadaczka.pl/
http://www.lookaj.net/
http://www.forumowo.net/
http://nastolatkowie.com.pl/
to są tylko niektóre fora z których korzystałam, niestety nie wiedziałam,ze one też są robione na podstawie MJPT :podejrzliwy:
moze jeszcze nam zarzucisz kopiowanie tematów z tego forum???
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

viva201, ale dlaczego Wy mnie tak atakujacie razem ze speechless26? Jakiś cel w tym macie?

Wszedłem na pierwsze lepsze z podanych - gadaczka.pl i jakoś nie widzę żadnej analogii.
viva201 pisze:to są tylko niektóre fora z których korzystałam, niestety nie wiedziałam,ze one też są robione na podstawie MJPT
Życzę tyle zaciętości w tworzeniu co w atakowaniu mnie.

Dajcie sobie dziewczyny na wstrzymanie, bo ten bezpodstawny atak jest absurdalny.
...
ODPOWIEDZ