The Lovely Guy Michael Jackson- zapraszamy :)
- speechless26
Thriller 25th Anniversary Special
Thriller 25th Anniversary Special - niespodzianka dla fanów- juz jest :)
www.michaeljackson.tlg.pl
Albo z newsa, albo z działu niespodzianki.
Zapraszamy bardzo gorąco :)
www.michaeljackson.tlg.pl
Albo z newsa, albo z działu niespodzianki.
Zapraszamy bardzo gorąco :)
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lut 2008, 22:28 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm so proud to say- I love You.
- speechless26
- speechless26
Commoner, jasne, że każdy zawsze sam może sobie zmienić... ale po co skoro autorka może to raz ustawić wpisując zaledwie jedną linijkę kodu na początku kodu HTML w sekcji <HEAD>?
Odysłam konkretnie tu: www.kurshtml.boo.pl/html/deklaracja_str ... ,body.html
i do całego kursu także.
Co do forum... nie podobuje mnie się ;> że autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.
Więcej inwencji własnej!
Odysłam konkretnie tu: www.kurshtml.boo.pl/html/deklaracja_str ... ,body.html
i do całego kursu także.
Co do forum... nie podobuje mnie się ;> że autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.
Więcej inwencji własnej!

...
Podniosę Cię na duchu- u mnie też działa ; )speechless26 pisze:u mnie wszystko dziala.
Trochę trzeba się naklikać, żeby dotrzeć do sedna [to jak prezent pakowany w coraz mniejsze pudełeczka ; D] , ale w porządku przygotowane. Pomysłowe porównanie obecnego Michaela, z tym sprzed 25 lat. Avatary brzydkie. No i przydałoby się tutaj poprawienie polskich znaków, bo samo rozwiązywanie krzyżówki bez nich jest męczące.
Ostatnio zmieniony ndz, 24 lut 2008, 22:52 przez Mistiness, łącznie zmieniany 1 raz.
.
- speechless26
dziękuje za neidelikatne zasugerowanie mi braku wiedzy na temat czegokolwieki do całego kursu także.
Majkel pisze:autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo

gdyby brak mi bylo inwencji tworczej, nie powstalaby strona, ani nic z rzeczy, ktore powstaly.Majkel pisze:Więcej inwencji własnej!
pozatym bardzo przykro mi jest, gdyz widze ogromną zawiść (nie pierwszy raz) wynikającą z tego, ze chcecie chyba byc jedynym forum i stroną o Michaelu Jacksonie w Polsce,
ale nie jestescie. i jesli nawet chcialybysmy sie wzorowac, to czemu myslisz, ze akurat na was?
moze porownamy to forum z innymi?
nie ma sprawy- nie wchodzcie na nasze forum.
nikogo na sile nie ciągniemy.
na szczescie sa osoby, ktore się juz tam zadomowily.
a chyba doskonale powinniście wiedziec, jak trudne sa poczatki...
i naprawdę dopatrywanie sie na sile nie jest zbyt korzystne...
pozdrawiam mimo wszystko sympatycznie
Paulina
Ostatnio zmieniony pn, 25 lut 2008, 8:32 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm so proud to say- I love You.
- speechless26
jezeli chcesz mogę ci przesłac linki do forów z których czerpałam temat, i powiem ci tylko tyle,że WCALE nie patrzyłam na MJPT jeśli chodzi o tematy, nie no chyba że.....ta setka innych forów też odgapiła tematy z tego forum...Majkel pisze:działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.

speechless26, mniej nerwów, możesz sobie nie wierzyć, ale nie podszedłem ani do Ciebie ani do Twojej strony czy forum z żadnymi negatywnymi emocjami i nie widzę w nikim konkurencji - bo co to znaczy konkurencja tutaj? Może być i 10 for i każde będzie miało swój charatkter i każdy się gdzieś odnajdzie i będzie dobrze.
Nie sugeruję Ci totalnej niewiedzy, ale nie wiem czemu potraktowałaś podany link do konkretnego rozwiązania Twojego problemu jako złośliwość a nie życzliwość. Z dobrej woli znalazłem konkretny artykuł i podałem Ci linka byś mogła udoskonalić stronę - nie nazwałbym tego zawiścią, a bezinteresowną pomocą. Wyluzuj. Więcej nic nie podpowiem jak nie chcesz.
Co do forum... czy poza stwierdzeniem faktu coś się "rzucałem" z tego powodu? Nie, po prostu wystarczy sobie otworzyć dwa fora i porównać, ale jeśli musisz, mnie to nic nie ujmuje, Jedynie nie rozumiem Twoich nerwów i natychmiastowego ataku na mnie.
Powodzenia technicznie i nie tylko technicznie.
Mnie nic do Twoich polskich znaków lub ich braku. Nie umiesz przyjąć podpowiedzi to nie.
edit:
Tylko po to, żeby nie być gołosłownym:

Nie sugeruję Ci totalnej niewiedzy, ale nie wiem czemu potraktowałaś podany link do konkretnego rozwiązania Twojego problemu jako złośliwość a nie życzliwość. Z dobrej woli znalazłem konkretny artykuł i podałem Ci linka byś mogła udoskonalić stronę - nie nazwałbym tego zawiścią, a bezinteresowną pomocą. Wyluzuj. Więcej nic nie podpowiem jak nie chcesz.
Co do forum... czy poza stwierdzeniem faktu coś się "rzucałem" z tego powodu? Nie, po prostu wystarczy sobie otworzyć dwa fora i porównać, ale jeśli musisz, mnie to nic nie ujmuje, Jedynie nie rozumiem Twoich nerwów i natychmiastowego ataku na mnie.
Powodzenia technicznie i nie tylko technicznie.
Mnie nic do Twoich polskich znaków lub ich braku. Nie umiesz przyjąć podpowiedzi to nie.
edit:
Tylko po to, żeby nie być gołosłownym:

...
http://znajomi.biz/Majkel pisze: edit:
Tylko po to, żeby nie być gołosłownym
http://www.gadaczka.pl/
http://www.lookaj.net/
http://www.forumowo.net/
http://nastolatkowie.com.pl/
to są tylko niektóre fora z których korzystałam, niestety nie wiedziałam,ze one też są robione na podstawie MJPT

moze jeszcze nam zarzucisz kopiowanie tematów z tego forum???
viva201, ale dlaczego Wy mnie tak atakujacie razem ze speechless26? Jakiś cel w tym macie?
Wszedłem na pierwsze lepsze z podanych - gadaczka.pl i jakoś nie widzę żadnej analogii.
Dajcie sobie dziewczyny na wstrzymanie, bo ten bezpodstawny atak jest absurdalny.
Wszedłem na pierwsze lepsze z podanych - gadaczka.pl i jakoś nie widzę żadnej analogii.
Życzę tyle zaciętości w tworzeniu co w atakowaniu mnie.viva201 pisze:to są tylko niektóre fora z których korzystałam, niestety nie wiedziałam,ze one też są robione na podstawie MJPT
Dajcie sobie dziewczyny na wstrzymanie, bo ten bezpodstawny atak jest absurdalny.
...