Przerwa techniczna
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Przerwa techniczna
19, 20 lutego, jakoś data sama dokładnie się wybierze, o czym jeszcze poinformuję, będzie zmieniany serwer, na którym się znajduje forum - z różnych przyczyn technicznych.
Informuję wcześniej, by już teraz mentalnie się na tą okoliczność przygotować.
Przez około dobę nie będzie działać forum.
Informuję wcześniej, by już teraz mentalnie się na tą okoliczność przygotować.
Przez około dobę nie będzie działać forum.
...
Czy to oznacza, że (przy okazji przenosin na inny serwer) istnieje możliwość np. 'przepadnięcia' wszelkich działających/aktywnych linków z wrzutami plików audio/video?Majkel pisze:19, 20 lutego, jakoś data sama dokładnie się wybierze, o czym jeszcze poinformuję, będzie zmieniany serwer, na którym się znajduje forum - z różnych przyczyn technicznych.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Sobota, 23 lutego, 8:55 wszystko wraca do normy.
Dziękuję za zrozumienie, cierpliwość i przepraszam za opóźnienia ode mnie niezależne.
Nasze adresy MJPT:
www.forum.mjpolishteam.pl
www.mjpolishteam.pl/chat/
www.mjpolishteam.pl
www.mjowisko.pl
Dziękuję za zrozumienie, cierpliwość i przepraszam za opóźnienia ode mnie niezależne.
Nasze adresy MJPT:
www.forum.mjpolishteam.pl
www.mjpolishteam.pl/chat/
www.mjpolishteam.pl
www.mjowisko.pl
...
Już Rafałowi napisałam na GG
Są też problemy z wysyłaniem PW i czytaniem raportów, więc wszystkich którzy którąkolwiek z tych dróg chcieli się z kimś skontaktować, prosimy o cierpliwość
Są też problemy z wysyłaniem PW i czytaniem raportów, więc wszystkich którzy którąkolwiek z tych dróg chcieli się z kimś skontaktować, prosimy o cierpliwość
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jest tak, bo zapomnialem zmienic ustawien dla emaila na forum... nowego hasla itd...
Tyle tych ustawien, ze czlowiek zawsze o czyms zapomni.
Dzieje sie tak wtedy, gdy komus ma zostac wyslane powiadomienie o odpowiedzi w danym temacie lub o PW na jego email... wiec dlatego nie zawsze.
Dziekuje za uwagi - na przyszlosc: bede mogl zareagowac czesto o niebo szybciej gdyby wyslac mi smsa lub zadzwonic :) Prosze o to!
Tyle tych ustawien, ze czlowiek zawsze o czyms zapomni.
Dzieje sie tak wtedy, gdy komus ma zostac wyslane powiadomienie o odpowiedzi w danym temacie lub o PW na jego email... wiec dlatego nie zawsze.
Dziekuje za uwagi - na przyszlosc: bede mogl zareagowac czesto o niebo szybciej gdyby wyslac mi smsa lub zadzwonic :) Prosze o to!
...
Raporty już działają także.
Wynika z tego, że działa już wszystko poza galerią z Mjowiska na stronie.
Wynika z tego, że działa już wszystko poza galerią z Mjowiska na stronie.
...
Jest to spowodowane zmianą serwera, zmianą danych na serwerach DNS (zarządzających domenami - adresami).
Po przypisaniu domeny mjpolishteam.pl na serwery innej firmy przez jakiś czas niektórzy uzytkownicy mają wskazanie na stary serwer, inni na nowy, nawet w tym samym czasie.
Może tak być jeszcze trochę - raz wrzuca adres strony na stary serwer, a raz na nowy... :\
Choć już nie powinno już tak być.
To pewna losowość, niektórym w tym samym czasie moze działać a innych wrzucać na stary serwer.
Nie poradzę na to nic ani ja, ani nikt... trzeba przeczekać i wchodzić - zazwyczaj zadziała. Podkreślam, że to normalny objaw, tyle, że normalny przez 2-3 doby, a u nas trwa trochę dłużej. Wiecznie trwać to nie będzie :)
Spokojnie...
Po przypisaniu domeny mjpolishteam.pl na serwery innej firmy przez jakiś czas niektórzy uzytkownicy mają wskazanie na stary serwer, inni na nowy, nawet w tym samym czasie.
Może tak być jeszcze trochę - raz wrzuca adres strony na stary serwer, a raz na nowy... :\
Choć już nie powinno już tak być.
To pewna losowość, niektórym w tym samym czasie moze działać a innych wrzucać na stary serwer.
Nie poradzę na to nic ani ja, ani nikt... trzeba przeczekać i wchodzić - zazwyczaj zadziała. Podkreślam, że to normalny objaw, tyle, że normalny przez 2-3 doby, a u nas trwa trochę dłużej. Wiecznie trwać to nie będzie :)
Spokojnie...
...
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
U mnie jest taka sytuacja.Majkel pisze:To pewna losowość, niektórym w tym samym czasie moze działać a innych wrzucać na stary serwer.
Generalnie MJPT nie działa, a mam Videostradę i kiedy ją resetuję forum pojawia się na jakieś 2h, a potem znów znika.
Jeżeli procesu nie powtórzę, nie mogę go oglądać.
To też jest normalne?
Ja się nie znam na tym...
Pzdr