Rzeczywistość jest pojęciem względnym...po raz kolejny sie o tym przekonuję...
Ale do rzeczy.
To co poniżej pisze tylko z tego powodu:
michael4ever pisze:Ciekawi mnie to że to że fora są podobne zauważył administrator a nie np któryś z normalnych użytkowników hmm...
czy ja mogę być nazwana "normalnym użytkownikiem"? Nie jestem w żadnej mafii, nie jestem moderatorem, po prostu jestem... Toteż:
michael4ever pisze:*fakty;wiadomości- ten temat chyba musi być tak mi się zdaje przynajmniej
*Hyde Park;Luźno o MJ-gdzie wstawiać niepotwierdzone niusy itd.? no do działów tego typu
Kiedyś był jeden dział: o Michaelu.
Został podzielony na fakty i luźne
![Blebleble blabla](./images/smilies/blabla.gif)
z powodu dużej ilości postów, w y n i k a j ą c e j z dużej ilości użytkowników. Takd la ułatwienia, dla opanowania rosnącego chaosu.
michael4ever pisze:*King of Pop,Rock&Soul-dyskografia ; Płyty, koncerty, filmy- a gdzie indziej wstawiać te informacje?
*Multimedia; Mulitmedialna kopalnia- przydałoby się
To z powodzeniem mogłoby być razem w jednym dziale. Również na początku, a wraz z rozrastaniem się forum, możnaby to podzielić.
michael4ever pisze:*Pogaduszki nie o MJ; O wszystkim i o niczym- a gdzie mamy gadać nie o MJ?
Ok, to normalne na forach związanych z daną tematyką: dać odpocząć od wciąz tego samego tematu.... Faktycznie trudno uniknąć.
michael4ever pisze:*Przedstaw się; Say "hello"- gdzie sie ludzie maja przedstawić?
Nie na każdym forum się przedstawia.
Można się bez tego całkiem dobrze obejść.
michael4ever pisze:*O forum i o stronie; Regulamin
Ok, coś o samym forum jest wszędzie.
michael4ever pisze:*Kosz; Śmietnik
Ibidem.
Chociaż...w sumie...wyobrażam sobie forum, na którym tego nie ma.
Na przykład niegdysiejsze MJPT.
Naprawdę nie ma nic złego w tym, że te dwa fora sa podobne, Rafał chciał pomóc, nie chcecie pomocy to nie, może nie uważacie, że jej potrzebujecie, może macie rację...
Ale naprawde mogłyby wyglądać inaczej.
Wszystko zalezy od tego CO chce się mieć na tym forum, o czym chce sie rozmawiać, bo tworząc poszzcególne działy niejako sugeruje się użytkownikom co pisać.
Gdybym miała forum...hmm..nie zastanawiałam sie nad tym w sumie, ale miałabym ochotę na takie działy:
Muzyka MJ (na początek wszystko w kupie: fakty dot. muzyki, rekordy, dyskografia, teksty i ich tłumaczenia, inspiracja muzyką klasyczną itp)
MJ w innych dziedzinach sztuki (malarstwo, film, książki, inspiracje innymi artystami, na początek też wszystko w kupie, z zcasem bym może potworzyła podfora (potwora :D )
Fanowisko (spotkania fanów, kolekcje fanów, wymiany, sprzedaże, kontakty, przedstawianie się, zdjęcia, inne nasze pasje itp)
The Best of Plotki (zwykłe plotki mnie nudzą, ale niektóre są całkiem fajne, poza tym chętnie bym przywlekła różne badziewia z youtuba, z pomcą nieocenionej Mav, a coby uszlachetnić temat, przykleiłabym na górze "Top 10" czyli najlepsze plotki o Miśku wraz z miażdżącym, powalającym wroga materiałem d o w o d o w y m, że tak nie jest i w ogóle jedno wielkie kung-fu).
I tu skończę, bo kurcze..tak mnie wciągnęło teraz to wymyślanie, że az mam ochotę sobie takie załozyć. Szkoda tylko, że potem bym na nie sama nie zaglądała
![Wariat :wariat:](./images/smilies/wariat.gif)
Znam swój słomiany zapał...
A paniom życze powodzenia, wytrwałości i..wielu fanów.
Moje życzenia sa jak najbardziej szczere bo..eee...na tym jest już jak dla mnie za duży tłok, wole bardziej kameralne grono no i nie mam już tak czasu na czytanie i...gdyyyby część fanów się przeniosła ze swoją energią do Was to tu by się zrobiło luźniej i MJowitek byłby szczęśliwy :D
Mam andzieję, że nic nie zostało negatywnie odebrane, bo ja nic złego nie nmiałam tym razem na mysli. Tak se napisałam tego posta...