Błagam niech ktoś to wrzuci jeszcze raz...
megaupload mi za cholerę nie daje nic ściągnąc...
Na www.divshare.com linki nigdy nie wygasają i nie ma ograniczeń...
Proszę...
Odsłuch może nie jest zbytnio komfortowy dla uszu, ale pamiątka w postaci mp3 - jest. No i to, że MJ dał się nagrać dla RMF...choć tak niewiele powiedział...cały On...
Jeszcze raz - dzięki Mike!
edit ->
Bejbi? Pozwoliłam sobie zapisać dużymi literami.
"Hello this is Michael Jackson.
I just wanted to say I'm happy to be here in Poland and I'm looking forward to the concert.
I love you all very very much."
Ostatnio zmieniony śr, 29 sie 2007, 11:43 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Jestem chyba strasznie głupia, ale prawie się poryczałam jak tego słuchałam.... "Hellothisismichaeljacksonijuustwantedtosayi'mhappytobehereinpolandandi'mlookingforwardtotheconcertiloveyouallveryverymuch"
Ja chcę wehikuł czasu! Na koooncert!
Dzięki za to nagranko!
słuchajac zaluje sie ze nie bylo się tam obecnym. no coz..wszystkiego miec nie mozna, ale przynajmniej jest to nagranie. wielkie dzieki za udostepnienie
Hej!czy mógłby ktos jeszce raz umiescic ten plik z bemowa,poniewaz troszke sie spózniłem a byłem na tym koncercie i chciałbym choc na chwile w malym stopniu przezyc to jeszzce raz.dziekuje
baniakwls pisze:Hej!czy mógłby ktos jeszce raz umiescic ten plik z bemowa,poniewaz troszke sie spózniłem a byłem na tym koncercie i chciałbym choc na chwile w malym stopniu przezyc to jeszzce raz.dziekuje
Dzięki Willy. Mieszkam na Bemowie, i nie byłem na tym koncercie...wstyd. Moja rodzicielka była i ostatnio mi opowiadała, że czegoś takiego nie da sie opowiedzieć słowami, to po prostu trzeba przeżyć... mgliście pamiętam tamten dzień, ale ojciec mówi, że cały koncert przesiedziałem na balkonie (mieszkam nie daleko lotniska), słuchając bacznie całego koncertu... miałem wtedy 6 lat... hehe, szkoda, że pamiętam tylko jakieś przebłyski z TV z tamtego okresu przed koncertem (i wyprawe do sklepu po kasety HIStory, kurna jak ja dbałem o to pudełko i kasety, do dzisiaj w ideolo stanie sie zachowały, razem z książeczką), a dziwne, że doskonale pamiętam kiedy pierwszy raz zobaczyłem i usłyszałem króla...a było to pare miesięcy przed koncertem, na niemieckiej VIVie leciało "They Don't Care About Us"... sora za OT, jakoś sie tak w czasie cofnąłem.
HEY czy ktoś może zapodac najlepiej na mediafire ten materiał od MIKE'a i jego koleżanki? jakoś przegapiłem zapodałem tu swoje nagrania.. pewnie cześć mojego materiału z RMF FM się pokrywa z tym co zapodał MIKE ale w moim np nie ma tego co MJ powiedział do Mikrofonu RMF FM.. z góry wielkie dzięki :)