Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Ywald

Post autor: Ywald »

Czyżby wszyscy jeszcze spali po zlocie?
Zero refleksji i komentarzy?

Dla mnie objawieniem tego zlotu była Kwaśna, która (jak podejrzewam) jest tak naprawdę córką Lary Croft i Indiany Jonesa, ale detale tej teorii to podam jej już na piwie... tzn. na privie... ;-)

Ave Majkel! :mj:
Kiedy nowo płyta, chopie???

:)
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Ywald pisze:Czyżby wszyscy jeszcze spali po zlocie?
Ja nie śpie ;-)
Drugi raz pisze tego posta, bo za pierwszym jakaś złośliwość losu mnie wylogowała i mój przydługawy wywód poszedł w pi...u :-/ no ale nieważne...

Ponieważ nasza mateczka poważnie zaniemogła :surrender: ja tak pokrótce cosik od siebie tu zapodam :-)
Gdybym miała teraz wymienić kto był, kto przyszedł, kto doszedł, kto wyszedł to byłoby ciężkawo... nenene Jak dla mnie każde nasze spotkanie jest inne (mimo że zawsze kończy się w Macu:P) ale na pewno rozwojowe dla kazdego z nas, bo trzeba ruszyć dupsko, wyjść z domu, spotkać się z ludźmi których w większości się nie zna i ogolnie dac cos z siebie - i to sie liczy :mj:
Jako target wybraliśmy polecony przez kolegę majkelzawszespoko pub Bohema! Szkoda, że nie mogliśmy się już tam wbić bo całkiem klimatyczny ;-) Dobrze, że zawsze pozostaje jeszcze stary sprawdzony Cogitaur czy jak to sie tam pisze glupija
Najwięcej gadulcowałam chyba z Buszem i jego ładniejszą połówką Olą, która w koncu miałam okazję poznać w realu ;-) ...mam nadzieję, ze udało mi się przekazać Wam trochu mojej "mądrości" życiowej hehehe nenene Wiesz Busz - nie sciskaj nie sciskaj pffff nenene
I póki pamiętam - Bartuu tymi garniakami wpędzasz mnie w kompleksy nenene mozna się przy Tobie poczuć jak pastuch z Albanii :-)
Szkoda, że jest post i jakoś nie rwaliśmy się do tańców (a DJ Scream zapuscił...) ale mysle, że to bedzie do nadrobienia :dance: W ogole rozmawiałyśmy z Erną, co by można takiego majkelowego wymedrkować, zeby zintegrowac nas wszystkich kiedy jesteśmy w tak dużej grupie hmmm... jak macie jakies pomysły to dawajcie!
Kiedy byliśmy juz w Macu, jakimś omeńskim sposobem wyczaił nas kaem:O byłam święcie przekonana, że to Schmittko (który jak się okazało, jednak nie lubi Feel'a:o) dał mu cynkówę ale widocznie moderatorstwo może nas dorwać zawsze i wszędzie:P
Aha aha - Okussa i Nati przemyslcie sprawuszkę z tym Dance4Fans :dance: byłoby sjuper gdyby jeszcze jacyś fani MJ'a dołączyli do grupy!

Dzięka wszystkim śmiałkom, którzy się zjawili za ta schadzkę japrosic japrosic Uscisków szmooooc :hug:
Ain't no sunshine when he's gone...
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

No wiec z mojej strony chcialem slicznie podziekowac Wszystkim za ten zlot =) mnie sie ogolnie podobalo ;] od momentu kiedy weszlismy do Coga do 1.5h spaceru wraz ze Shmittkiem (Ktorego goraco pozdrawiam) po Katowicach :D jeje taki lans noca :mj: Bardzo milo bylo mi poznac kilka nowych osob... szkoda ze nie mialem okazji pogadac ze Wszystkimi ale nastepnym razem obiecuje NADROBIE! mmm...

Marcin (tak chyba zapamietalem Twoje imie): lajtowy gosc jestes... tylko nastepnym razem badz DLUZEJ;d to moze jeszcze co pokaleczymy ten taniec na parkiecie:)

Goraco pozdrawiam rowniez kolezanki z Hożofa ^^ ktore bodajze przybyły na pierwszy swoj zlot podobnie jak Kolega wymieniony wyzej z Nasza kochana Ernusia:)

Hmm... musze przyznac ze mamy wg mojej opini bardzo spokojnego Moderatora;p ktorego mialem zaszczyt poznac w MC'u :) Zartownis z Chlopaka ;) Pozdrawiam i do nastepnego :)

Utkwila mi takze w pamieci Aga ;) z ktora wrocilem sie do Coga po jej "Katane" gdzie niespodziewanie na wejsciu uslyszelismy "SCREAM" jejajeja... az chcialo sie potanczyc no ale kto bedzie palil glupa przy Powaznych minach Ochroniarzy ^^ Krotka to trasa ale bardzo pozytywna wymiana zdan :)

Przyszedl czas na Buszmena i Jego Sliczna Dziewczyne ;] ;-) Wspomnienia mojego kolosalnego ciastka czekoladowego za 3.90 w dalszym ciagu mnie przerastaja;p aleeee nie jestem sam bo rowniez Busz zaskoczyl Wszystkich owej chwili obecnych Cola 0.33 za niewiele mniejsza cene :) Takze Szacuneczek ;] Super sie gawedzilo ale jakos tak krotko =(

Ernus koffanie Ty moje wracaj szybciutko do zdrowia!!;] =*****

Ahhh ten komprimitujacy ubior :P nio taka mode sobie narzucilem i coz zrobic :) Wy Wszyscy rowniez cudnie wygladliscie :mj:

Reasumujac... (aleee sie rozpisalem ufff,az mnie paluszki bola :happy: ) Dziekuje,dziekuje i jeszcze raz dziekuje, za poznanie (kocurków nenene) milo spedzone sobotnie popołudnie ... nie moge doczekac sie nastepnego wypadu!! Jeeeeej ... a takze nie omieszkam ucalowac =** od siebie *Natalki* (Top Secret) ^^ dobrze juz dobrze koncze; p nie bijcie :surrender:

Dobrej Nocy!!!! Aooow!!! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Bartuu pisze:Marcin (tak chyba zapamietalem Twoje imie): lajtowy gosc jestes... tylko nastepnym razem badz DLUZEJ;d to moze jeszcze co pokaleczymy ten taniec na parkiecie:)
sie robi. i tak nie za ciekawie zakończyłem wieczór.
następnym razem siedzę do końca, ale proponuje jakieś tańce właśnie zamiast maka ;P

generalnie spoko było przy naszym stoliczku melanżu i rozpusty.
no i pozdrawiam koleżanki z Chorzowa, szczególnie Natalie ; )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Śląski zespół wyraźnie najbardziej zintegrowany. To się chwali.
Nic, tylko gratulować i tak dalej 3mać.
P.S. Schmittko cynku nie dał. Widać jednak moderatorstwo ma jakieś nadprzyrodzone moce. ;-)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

No więcmoje kochane MJóweczki:hug: (wiem, wiem nie zaczyna się od „no więc”,ale co tam…;-) )

Więc… :P

Przepraszam, że dopiero teraz opisuję swoje wrażenia, ale po zlocie tak mnie rozłożyło, że nie byłam w stanie wstać z łóżka. Mało tego straciłam głos… nawet sobie nie wyobrażacie, jakie to dziwne uczucie, kiedy otwieracie usta chcecie coś powiedzieć, a tu nic… zero jakiegokolwiek dźwięku.

Tak wiec od niedzieli porozumiewam się z rodzina na migi. :P

Jeszcze mi nie przeszło, ale jest lepiej, już mam siły na to, żeby chodzić po mieszkaniu i normalnie jeść, ale dobra, koniec z tym użalaniem się nad sobą.
Kiedy doszłam do siebie chciałam coś naszkrobać ,a tu forum nie działa i wyświetlało mi się
tylko takie cuś…

Obrazek

Ale na szczęście wszystko już ok i mogę pisać. ;-)

Jeśli chodzi o zlot, to dla mnie zaczął się już o 9 rano, kiedy odwiedził mnie (tradycyjnie już ;-) ) Buszmen. :-)
Były to wielce edukacyjne odwiedziny gdyż Buszmen dowiedział się co to jest prostownica i jak się jej używa…

Obrazek

… oczywiście na moim przykładzie, Busz ma chyba nieco zbyt krótkie włosy. :P

Przed 11 zebraliśmy się odwiedzić mego zacnego małżonka, Schmittka. Rozmawialiśmy… tzn. chłopaki rozmawiali gł. o komputerach a ja… ja udawałam, że słucham, bo w ogóle nie czaiłam o co kaman(ale szpanerski slang:P )

Potem Busz zostawił nas samych i próbowałam przekonywać małżonka do tego, żeby przyszedł na zlot.
Jak widać udało mi się.:cool:
Ma się to coś...:diabel2:

Dobra nie wgłębiam się w detale kto, gdzie, z kim i jak, przejdźmy do sedna.

O godz 17, kiedy staliśmy przed Empikiem i przyszli już prawie wszyscy, nagle zobaczyłam kogoś nowego, szedł w naszą stronę, pomyślałam „Tak to musi być fan Jacksona”.
Nie myliłam się, to był nikt inny jak sam majkelzawszespoko!
Nareszcie kolego! Po tylu zlotach do nas dotarłeś!Aoow!:happy:
Dziękuję Ci za wskazanie mi klubu Bohema, co prawda nie udało nam się tam posiedzieć, ale myślę, że sama od czasu do czasu go odwiedzę. Jest świetny. ;-)

Trafiliśmy do Cogitatur… po raz 3ci (prawda Natka??:P)
Tam… tam robiliśmy co robiliśmy,a te wino… siostra kurde toś mnie załatwiła hahaha
Nie pamiętam kilku minut z imprezy, tak mi się w głowie kręciło i odleciałam normalnie. Dzięki Bogu Aśka wyszła ze mną zaczerpnąć nieco powietrza, a mzs przyniósł mi wodę i to naprawdę pomogło. ;-)
Właśnie Marcin, jak Ci już pisałam ,kiedy poszedłeś straciłam głos… z tego powodu zostajesz mianowany naczelnym głosem Erny Shorter. Podejrzewam, że właśnie z tego powodu, że teraz nie ma Ciebie tutaj obok mnie, nie potrafię nic mówić.
Pieronie jedyn :P

Kiedy tylko mzs i KASIA urwali się do domu przenieśliśmy się do McDonald’s, wyjątkowo wcześnie,bo nie było jeszcze 21.
To był dobry krok ,bo wszyscy zgłodnieli, ja osłabłam…

Siedzieliśmy grzecznie , zjawił się Schmittek.

Niedługo po nim, niespodziewanie odwiedził nas… kaem.
Ja wiem, tak niby przypadkiem, chciał sprawdzić czy tam siedzimy (Boższeee,ale jesteśmy przewidywalni :P ), ale prawda jest taka, że jako okrutny moderator chciał komuś dać bana… musiał tylko wybrać osobę, która miał najbardziej podejrzany wyraz twarzy?
Dobra, kto jeszcze nie pisał nic na forum od czasu zlotu?
Schmittko? :nenene:

A teraz poważniej...
W każdym bądź razie dziękujemy za odwiedziny, to było bardzo miłe z Twojej strony kaem. Zapraszamy na kolejne spotkanko. ;-)

Zlot był świetny, mnie się podobał, tak się cieszę, że Was wszystkich mam, że możemy się spotkać, pogadać, wspólnie spędzić czas.
Aj law ju all. :calus:
Przede wszystkim dziękuję za wsparcie i za wyrozumiałość, ze względu na mój stan zdrowia, który tamtego dnia był kiepski, co widać m.in. na tym zdjęciu:

Obrazek

Znajdź choć jedną różnicę... :wariat:

Jak stwierdził mój kumpel po obejrzeniu fotek::
wiesz co...nie wyglądałaś najlepiej...trzeba było sobie to odpuścić... zdrowie ważniejsze. reszta by na pewno zrozumiała
Ja bym nie mogła sobie odpuścić. :P
no widać że chora byłaś taka nie w pełni sił i w ogóle
… jakbyś piła non stop przez tydzień
bosskie!:smiech:

Jak widać mamy trzy odcienie bieli:
Biały – bielszy -blada Erna SHORTER

Kilka fotek:

Obrazek
Hanginek ze swoim soczkiem.
Obrazek
ObrazekObrazek
Ja z moja kochaną Sis.
Wbrew temu jaka minę zrobiłam do tego zdjęcia, to uważam Thriller’a Golden AWARD za prawdziwą perełkę i to dla mnie był zaszczyt , że mogłam ją zobaczyć.
Obrazek
Dziołszki, co wyście takie wstydliwe?
Obrazek
Obrazek
To wińsko doprowadziło mnie do tego stanu… w jakim byłam. :P
Obrazek
Nasze gołąbki . ;-)
Obrazek
Obrazek
Moje qmpele i Bartuu.
Obrazek
Oh yeah!
Obrazek
KAŚKA i Aguś. ;-)
Obrazek
Obrazek
Wznosimy toast za THRILLER’a 
Obrazek
Serduszko dla Marcinka. :calus::calus::calus:(wręczane niecałkiem na trzeźwo :p )
Ywald pisze:Kiedy nowo płyta, chopie???
Mam nadzieję,ze wkrótce. ;-)
MJfanTASTIC pisze:Ponieważ nasza mateczka poważnie zaniemogła Poddaję się ja tak pokrótce cosik od siebie tu zapodam Smile
Dzięki siostra za kilka słów. ;-)
MJfanTASTIC pisze:W ogole rozmawiałyśmy z Erną, co by można takiego majkelowego wymedrkować, zeby zintegrowac nas wszystkich kiedy jesteśmy w tak dużej grupie hmmm... jak macie jakies pomysły to dawajcie!
Właśnie kochani. Macie jakieś ideas? Jest gitarrowo,że możemy pogadać, ale zawsze naszą wspólna przestrzeń ogranicza stół i robią się grupki. :p Jak moglibyśmy się wymieszać?? ;-) Dawać pomysły, proszę. ;-)
Buszmen pisze:I na deser foteczki Buhahahaha
Są wprost zajeiaszcze Busz. :hahaha:
Bartuu pisze:Ernus koffanie Ty moje wracaj szybciutko do zdrowia!!;] =*****
Dziękuję,już sie lepiej czuję. ;-)
Bartuu pisze:Jeeeeej ... a takze nie omieszkam ucalowac =** od siebie *Natalki* (Top Secret)
majkelzawszespoko pisze:no i pozdrawiam koleżanki z Chorzowa, szczególnie Natalie ; )
No ja już widzę, kto Wam spasował chłopaki.
kaem pisze:Śląski zespół wyraźnie najbardziej zintegrowany. To się chwali.
Nic, tylko gratulować i tak dalej 3mać.
Dzięki kaem. W końcu nie ma to jak rodzina. ;-)

Dziękuję:
Buszmenowi
– jak zwykle za dotrzymanie towarzystwa przez prawie cały dzien. Jesteś świetnym kumplem. Dzięki za odwiezienie mnie do domu. Fatalnie się czułam. :/
fly_away– fajan dziewczyna z Ciebie, miło było pogadać trochę , tak się cieszę,że Cię poznałam.
MJfanTASTIC – siostra mówiłam, że jesteś THE BEST? ;-) Dziękuję za spotkanko, do zobaczenia tańcach wygibańcach. Aooow!
Natka – dziękuję, że przyszłaś. Wiesz przecież, że jeśli jesteś bez Magdy możesz na mnie liczyć. :hug:
Okussa – my dali siy niy pogadały. Muszymy wreszcie to zrobić… może na kursie tańca? ;-) Do zobaczenia! ;-)
KWASNA – ja nie wiem coś Ty temu mojemu kuzynowi zrobiła. Pisze jakieś takie ciekawe rzeczy na Twój temat. ;-)
Aga_88 – dziękuję Ci kochana za przyniesienie Thriller’a . To był dla mnie naprawdę zaszczyt trzymać taki skarb w dłoniach. Jesteś the best. Musimy się kiedyś na kawę umówić. ;)
KASIA - dzięki za miło spędzone popołudnie i za lizaki. ;-)
Ywald – kuzyn laciu… zmajlkelizuj się wreszcie.
Hangin – bardzo się cieszę, że wpadłaś, ale wiesz co za bardzo odeszłaś od tego naszego majkiego, trzeba na tobie dokonać procesu remajkelizacji. :P
Preetam – siostra… a Ty wiesz co… Aj law ju> ;-)
Bartuu – dziękuję Ci za… uśmiech…. Wiesz o co chodzi. ;-) :calus:
Schmittko – dzięki, że mimo wszystko przyszedłeś.
kaem – jeszcze raz dziękujemy za odwiedzinki. 
majkelzawszespoko – naprawdę, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wreszcie się poznaliśmy.
Mam nadzieję, że na kolejnym zlocie tez się zjawisz i więcej pogadamy. ;-)
Aśka i Natalia – i tak tego tu nie przeczytacie, podziękuję Wam osobiście za wszystko. Buźki :***

Dziękuję jak zwykle naszemu Majkiemu, ale tym razem nie tylko za to, że jest, ale za to, że 25 lat temu wydał najlepiej sprzedający się album w historii muzyki.
Ten album stał się inspiracją dla wielu muzyków i do dziś jest jednym z najważniejszych dla mnie - kojarzy mi się z dzieciństwem.

Obrazek

Michael I love you!:love:

Trzymam kciuki za sukces kolejnego albumu!:mj:

To tyle ode mnie, choć wiem,że bywało lepiej... ;-)

FIN

Pozdrawiam
Naczelna Reporterka ślaskich MJówek
Erna Shorter

p.s.
może komuś lizaka?
Obrazek
Mam jeszcze kilka. :P

+

mały bonus

Earth Song - Erna Shorter's Special Near Spodek Edition 2008

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Erna Shorter pisze:Nareszcie kolego! Po tylu zlotach do nas dotarłeś!Aoow!
cała przyjemność po mojej stronie : )

Erna Shorter pisze:Właśnie Marcin, jak Ci już pisałam ,kiedy poszedłeś straciłam głos… z tego powodu zostajesz mianowany naczelnym głosem Erny Shorter. Podejrzewam, że właśnie z tego powodu, że teraz nie ma Ciebie tutaj obok mnie, nie potrafię nic mówić.
Pieronie jedyn :P
o kozak. jeszcze takiej funkcji nie spełniałem nigdy, a co taki ktoś może robić? ; D

Erna Shorter pisze:Serduszko dla Marcinka.
pycha było. szczególnie z piwkiem : )
Erna Shorter pisze:No ja już widzę, kto Wam spasował chłopaki.
:diabel: :diabel:
Erna Shorter pisze:Mam nadzieję, że na kolejnym zlocie tez się zjawisz i więcej pogadamy.
sie zrobi!
Erna Shorter pisze:Macie jakieś ideas? Jest gitarrowo,że możemy pogadać, ale zawsze naszą wspólna przestrzeń ogranicza stół i robią się grupki. :p Jak moglibyśmy się wymieszać?? Dawać pomysły, proszę.
yy to raczej będzie nieziemsko trudne przy tego rodzaju spotkaniach w przestrzeniach zamkniętych.
ogólnie przy tak dużej ilości osób pełna integracja każdego z każdym jest praktycznie niemożliwa.
no ale jak ktoś ma MĄDRY pomysł to słuchamyyyy : )
ObrazekObrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

No nareszcie mogłam się dostać na forum po długotrwałych próbach (czyt: kei.pl XD)nenene

Dziekuje wam bardzo za miłe spędzenie czasu, jak zwykle bardzo przyjemna atmosfera :-) :-) Szkoda, że nie udało nam się wyrwać na parkiet, ale trudno następnym razem zaszalejemy ;-) :mj:
Czekam z niecieprliwością na kolejny zlot !! :-) :mj:

Erna Shorter pisze:dziękuję Ci kochana za przyniesienie Thriller’a . To był dla mnie naprawdę zaszczyt trzymać taki skarb w dłoniach. Jesteś the best. Musimy się kiedyś na kawę umówić. ;)
NMZC :calus:
A na kawę bardzo chętnie ;-)
Erna Shorter pisze:Macie jakieś ideas? Jest gitarrowo,że możemy pogadać, ale zawsze naszą wspólna przestrzeń ogranicza stół i robią się grupki. :p Jak moglibyśmy się wymieszać?? Dawać pomysły, proszę.
To będzie trudne, ale napewno coś się wymyśli
cieplej sie robi na dworze wiec moze jakieś ciekawe szalone pomysły nam do głowy wskoczą :smiech: :-) :knuje:

Jeszcze raz bardzo wam dziękuje za spotkanie
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Ja również dziękuje za miłe spotkanie ! :mj:
Erna Shorter pisze:Trafiliśmy do Cogitatur… po raz 3ci (prawda Natka??:P)
Prawda :beksa: A byłam pewna że wygram ten zakład :war: :-)
Śląski zespół wyraźnie najbardziej zintegrowany.
No ba! :party:
Aga_88 pisze:Szkoda, że nie udało nam się wyrwać na parkiet
Trzeba to nadrobić!!Jak najprędzej :dance:
Erna Shorter pisze:Znajdź choć jedną różnicę..
Ja znalazłam ! :banan: Majkel lizaka nie ma ;-) hehe
MJfanTASTIC pisze:Aha aha - Okussa i Nati przemyslcie sprawuszkę z tym Dance4Fans Dancing byłoby sjuper gdyby jeszcze jacyś fani MJ'a dołączyli do grupy!
Dzisiaj wybieram się z Okussa do NOVEJ żeby sie zapisać :-) (oby były jeszcze miejsca :nerwy: )
Erna Shorter pisze:..Wiesz przecież, że jeśli jesteś bez Magdy możesz na mnie liczyć.
:hug:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

majkelzawszespoko pisze:a co taki ktoś może robić? ; D
No właśnie też się zastanawiam. :smiech:

Myślę,że będziesz wygłaszał za mnie przemówienia na weselach, pogrzebach i zlotach. :smiech:
majkelzawszespoko pisze: pycha było. szczególnie z piwkiem : )
To się bardzo cieszę. Wiesz to od serca było. ;-)
Aga_88 pisze:zkoda, że nie udało nam się wyrwać na parkiet, ale trudno następnym razem zaszalejemy
No szkoda szkoda, choć ja i tak pewnie bym siedziała na dole, nie miałam siły na takie wygibasy. ;-)
Aga_88 pisze:Czekam z niecieprliwością na kolejny zlot !!
Ja też.
Ale my możemy się kiedyś niezależnie od tego spotkać i pogadać. ;-)
Aga_88 pisze:A na kawę bardzo chętnie
Otóż to. ;-)
Aga_88 pisze:ieplej sie robi na dworze wiec moze jakieś ciekawe szalone pomysły nam do głowy wskoczą
W sumie coś mi po głowie świta,ale ćććśśś...:szepcze: po konsultacji z pomysłodawcą dam(y) znać. :knuje:
Natka pisze:Prawda A byłam pewna że wygram ten zakład
Aoow!:mj:
And who is the master now?:cool:
Obrazek
Stawiasz mi piwo...:smiech: nie no żartuję. :hug:
Natka pisze:Ja znalazłam ! Majkel lizaka nie ma hehe
Gratuluję Natka!:happy:
Bałam się,że nikt jej nie zauważy.:nerwy:
Na pierwszy rzut oka można pomyśleć,że to jedno i to samo zdjęcie.:hahaha:
Natka pisze:Dzisiaj wybieram się z Okussa do NOVEJ żeby sie zapisać (oby były jeszcze miejsca )
Załatwiajcie jak najprędzej.
Nauczymy sie zajebiaszczego układu, a potem damy popis na MJowisku. :hahaha:
"SEXOWNY KWARTET Z KATOWIC" :smiech:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanko. :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Erna Shorter pisze:Bałam się,że nikt jej nie zauważy
:smiech:
Erna Shorter pisze:Załatwiajcie jak najprędzej.
Już sie zapisałyśmy :-) :party: (oby do dobrej grupy xD)
Erna Shorter pisze:damy popis na MJowisku.
Nie powiem , bardzo dobry pomysł !! :dance:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Fly_Away

Post autor: Fly_Away »

Oooj ja tez dziekuje wszystkim Mjówkom za takie fajne spotkanie!! :-)

Nieźle sie mozna z Wami posmiac;)

To dopiero moj drugi zlot, ale juz zaczynam sie wciagac i mam nadzieje, ze bedzie tego duuuzo duzo wiecej :happy:

MJfanTASTIC oczywisice, że Ci sie udało. takie zyciowe madrosci sa bardzo pouczajce,ja na pewno bede pamietac zeby robic łodeczke nenene
No i jak znasz tego wiecej, to ja bardzo chetnie posłucham, takze na nastepnym zlocie wiesz..... :P

Erna, ja tez bardzo sie ciesze, ze sie poznałysmy :-)
(Modl sie, zeby Buszmen nie przerabiał tego naszego zdjecia w Macu, bo zagroził, ze moze z nim zrobic dziwne rzeczy:P aa:P)

Tak sie zastanawiam, co aktualnie mysla o nas pracownicy McDonalda a zwlaszcza ta biedna pani, ktora sprzatala akurat jak z naszego stolika wydobywały sie dziwne dzwieki wiewiorcze :smiech:

Jeszcze raz wszystkim dziekuje i mam nadzieje,ze zobaczymy sie znowu na nastepnym zlocie w marcu :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Joanna_P

Post autor: Joanna_P »

podawali nie dawno w wiadomosciach ze Katowice jest najniebezpieczniejszym miastem w Polsce:D
,,gdzie słyszysz śpiew, tam siądz, tam ludzie dobre serca maja-gdzie ludzie źli-tam wierz mi piosenek nie znają"
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Joanna_P pisze: Katowice jest
'Katowice są' jak już ; )

może nie tyle same Katowice, co niektóre dzielnice Katowic - Załęże, Janów, czy Burowiec.

w centrum i na moim osiedlu czuję się stosunkowo bezpiecznie ; p
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ