Oficjalny profil na nasza-klasa.pl

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Buszmen

Oficjalny profil na nasza-klasa.pl

Post by Buszmen »

http://nasza-klasa.pl/school/179667

Zapraszamy do wpisywania się ;-)
hubertous

Post by hubertous »

Image
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

A czy wyglądam, jakbym nie miała własnej tożsamości? :wariat:
Ani nie nazywam się Michael Jackson, ani też nie mieszkam na Neverland w USA.... z tego, co mi wiadomo :-/
hubertous, mało o mnie wiesz, jeśli podejrzewasz, że posunęłabym się do takiej profanacji, jak pisanie o sobie "Michael Jackson".

BTW, klasy, a w szczególności lata, w których ów "Michael" do nich uczęszczał, wzruszyły mnie szczególnie :wariat:
BTW', sądząc po tym, kto jako pierwszy dołączył do znajomych owego "Michael'a Jackson'a" to założycielem tego profilu jest pewnie Buszmen.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

...i własnie przez rzesze gwiazd i klas nie z tej ziemi nasza-klasa.pl dziala, jak na korbkę... no,ale jak ktos lubi...
:-/
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Buszmen

Post by Buszmen »

BTW', sądząc po tym, kto jako pierwszy dołączył do znajomych owego "Michael'a Jackson'a" to założycielem tego profilu jest pewnie Buszmen.
Z początku trochę się zmieszałem.....ale ... faktycznie, jestem pierwszy na liście. Co ciekawe, wybrałem sobie jednego Michaela Jacksona do znajomych (spośród kilkunastu dostępnych) i dziwne, ze wybrałem takiego, co nie miał znajomych! Teraz ma 600, ale dementuję, że to nie ja nenene
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

Buszmen wrote:ale dementuję, że to nie ja
Skoro dementujesz , ze to nie ty, tzn , ze to ty ;-)
Moze to nawet dobrze, ze są profile Michaela na n-k.pl. Bedzie gdzie słac info o Mjowisku :knuje: :knuje:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
thewiz

Post by thewiz »

Zrobila sie wielka afera wokol baz danych naszej klasy. Chyba slusznie. :wariat:
To tak OT...
Maro

Post by Maro »

Jakieś linki do ciekawych artykułów?
Coś ostatnio czytałem o policjantach ze śledczych którzy wrzucają swoje foty i kumpli po pałce na profile i je podpisują że to szkoła policyjna taka i taka bla bla
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
majkelzawszespoko

Post by majkelzawszespoko »

no w faktach było że ktoś założył konto Aleksandra Kwaśniewskiego i poszli sie go zapytać czy to on ; D
ImageImage
Lika

Post by Lika »

siadeh_ wrote:
Moze to nawet dobrze, ze są profile Michaela na n-k.pl. Bedzie gdzie słac info o Mjowisku :knuje: :knuje:
Kinga, Ty jesteś pewna?? Chcesz narażać swoje miasto na takie ryzyko? :diabel:
Portal nasza-klasa ma podobno ok. 6000000 użytkowników i utrzymuje tendencję wzrostową. / dokładnie nie wiem, bo z przekory nie wchodzę - tak mówią w TV /
Kto za szkody zapłaci jak taka "hołota" bawiąc się w podchody - tajfunem przez Łodź przeleci?!
Sama wiesz, że z naszą "normalnością" bywa różnie... a pod klęskę tego się podciągnąć nie da... :wariat:

Mama powinna mieć tyle dzieci, ile jest w stanie upilnować :diabel2:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

thewiz wrote:Zrobila sie wielka afera wokol baz danych naszej klasy. Chyba slusznie. :wariat:
To tak OT...
Ludzie powinni sami wiedziec zeby nie umieszczać w miejscu gdzie każdy może wejśc wszystkich informacji o sobie. Niektórym po prostu brakuje wyobraźni i tyle. Ja zapisałam sie do mojej klasy z podstawówki i liceum bo fajnie jest po tylu latach zobaczyć jak wyglądaja i co u nich, ale nie ujawniam osobistych informacji na forum bo nie zamierzam informować całego świata gdzie mieszkam, co robię i jaki mam numer telefonu..
MJowitek

Post by MJowitek »

Nasza-klasa może służyć do różnych rzeczy...
Ja np. starałam się na niej znaleźć menedżera z którym miałam mieć rozmowę kwalifikacyjną.
Później się zgadałam, że nie tylko ja tak robię...
Nie znalazłam, chyba nie ma profilu.
Owszem, teoretycznie wiele bym się nie dowiedziała z rozpiski jego danych, ale np. dla mnie sporym źródłem informacji są..znajomi znajomych. Kogo ktoś ma w profilu /świat jest mały, może kogos znam/, jak ci ludzie wyglądają /z kim ten ktoś się zadaje, w jakim jest klimacie/, czy komentuje ich zdjęcia /jaki ma sposób myślenia, mówienia, jakie ma poczucie humoru.../. I inne.
Z portalu korzystam tylko o tyle, że raz na jakiś czas mi przychodzą maile z info, że ktoś mnie zaprosił. Czsami ledwo kogoś kojarzę, miło mi, chętnie bym się jeszzce z ktosiem spotkała, pogadała, ale nie ciągnie mnie do dodawania do listy osób, które widziałam raz w życiu. Parę razy więc kogoś nie dodałam, kilka osób odrzuciłam. Nie że nie lubię... Po prostu...nie zaliczam ich do grona bliższych znajomych. Zresztą mam tam głównie ludzi z podstawówki, liceum i studiów. Po to ten portal w końcu powstał...
Michalina J. xD

Post by Michalina J. xD »

Założyłam właśnie profil: Polscy Fani Michaela Jacksona

http://nasza-klasa.pl/profile/10424528

Zapraszam :-)
Image
Image
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

hubertous wrote:http://nasza-klasa.pl/profile/2800670

Ściema? :wariat:
Dobra przyznam sie, to ja założyłam to konto. glupija

Dosyć dobrze prosperowało, jeszcze 2 dni temu liczyło ponad 5000 znajomych.
Miał być to profil czysto informacyjny, a nie typu "Hello, I AM MICHAEL JACKSON", o podszywaniu się pod kogoś nie ma mowy.

Wczoraj wieczorem wchodzę na n-k odebrać wiadomości,a tu szok!
Konto nie istnieje! :wariat:
Napisałam więc do adminów z pytaniem,co jest przyczyną, ale oni napisali,że nic o tym fakcie nie wiedzą. Jeśli chodzi o dostęp do profilu,to najważniejsze i podstawowe dane znałam tylko i wyłącznie ja, więc jedynym, prawdopodobnym powodem "zniknięcia" profilu, jest fakt,że jakiś hacker włamał się do niego i perfidnie go skasował.

Ja wiem, że to żadna tragedia, bo to tylko zabawa, ale byłabym dźwięczna jakbyście pomogli mi to konto odbudować, nie dam sie temu frajerowi, który mnie tak załatwił. :snajper:

Jak zabawa to zabawa, co nie? ;-)

Pozdrawiam :-)

Oto to konto:

http://nasza-klasa.pl/profile/12531849

siadeh_ wrote:...i własnie przez rzesze gwiazd i klas nie z tej ziemi nasza-klasa.pl dziala, jak na korbkę... no,ale jak ktos lubi...
Zdaję sprawę, że przyczyniam się do tego faktu (mea culpa), aczkolwiek ostatnio nie ma tak najgorzej. ;-)

Pzdr! :-)
Image
Post Reply