Zapraszamy do wpisywania się

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Z początku trochę się zmieszałem.....ale ... faktycznie, jestem pierwszy na liście. Co ciekawe, wybrałem sobie jednego Michaela Jacksona do znajomych (spośród kilkunastu dostępnych) i dziwne, ze wybrałem takiego, co nie miał znajomych! Teraz ma 600, ale dementuję, że to nie jaBTW', sądząc po tym, kto jako pierwszy dołączył do znajomych owego "Michael'a Jackson'a" to założycielem tego profilu jest pewnie Buszmen.
Kinga, Ty jesteś pewna?? Chcesz narażać swoje miasto na takie ryzyko?siadeh_ wrote:
Moze to nawet dobrze, ze są profile Michaela na n-k.pl. Bedzie gdzie słac info o Mjowisku![]()
![]()
Ludzie powinni sami wiedziec zeby nie umieszczać w miejscu gdzie każdy może wejśc wszystkich informacji o sobie. Niektórym po prostu brakuje wyobraźni i tyle. Ja zapisałam sie do mojej klasy z podstawówki i liceum bo fajnie jest po tylu latach zobaczyć jak wyglądaja i co u nich, ale nie ujawniam osobistych informacji na forum bo nie zamierzam informować całego świata gdzie mieszkam, co robię i jaki mam numer telefonu..thewiz wrote:Zrobila sie wielka afera wokol baz danych naszej klasy. Chyba slusznie.![]()
To tak OT...
Dobra przyznam sie, to ja założyłam to konto.
Zdaję sprawę, że przyczyniam się do tego faktu (mea culpa), aczkolwiek ostatnio nie ma tak najgorzej.siadeh_ wrote:...i własnie przez rzesze gwiazd i klas nie z tej ziemi nasza-klasa.pl dziala, jak na korbkę... no,ale jak ktos lubi...