Sygnaturki Buszmena - za darmo!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Czy podobają Ci się moje sygnaturki?

Tak
135
87%
Są mi obojętne
16
10%
Nie
5
3%

Liczba głosów: 156

Buszmen

Post autor: Buszmen »

OneDayInYourLife pisze:Drogi Buszmenie jak masz czas i chęci to bardzo Cię proszę o sygnaturkę z in the closet w barwach że tak powiem szarosći... :happy: z góry wielkie dzięki ;-)
Obrazek
Obrazek
Robert pisze:Chciałbym u ciebie zamówić sygnaturkę i awatar.
Podoba mi się coś w stylu tego co ma "jako"-fajny kolor(parę postów wyżej)
Jednak zdaję się na twoją inwencje twórczą.

Z góry dzięki. Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
OneDayInYourLife

Post autor: OneDayInYourLife »

Dzieki wielkie buszmen za avatar też:) :banan: ale narazie pozostane przy mojej myszce:D japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Ja także bym poprosił o sygnaturkę, o ile znajdziesz trochę czasu ;) Osobiście najbardziej chciałbym aby było to coś w klimatach Smooth Criminal, ale jeśli twoja artystyczna dusza uzna, że lepiej zrobić coś innego, to także narzekać nie mam zamiaru ;) Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Chciałabym Cię prosić o wykonanie dla mnie avatara i sygnaturki (mój jest wycięty ze zdjęcia na poczekaniu i bardzo mi się nie podoba) z The Way You Make Me Feel... Głupio mi, że nie wrzuciłam zdjęć, ale nic nie znalazłam... Będę Ci bardzo wdzięczna! japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert

Post autor: Robert »

Wielkie dzięki Buszmen!Właśnie czegoś takiego potrzebowałem,bardzo jestem zadowolony
Obrazek
Awatar użytkownika
dariodavis

Post autor: dariodavis »

Buszmen pisze:IrfanView jest całkowicie darmowy, więc nie ma sensu ściągać go torrentem ;-)

A tak poza tym, to mój wątek z avatarami i sygnaturkami jest ciągle aktualny. Za bagatela 0 zł mogę każdemu (komu jeszcze nie robiłem) zrobić avatarka i sygnaturkę wedle życzeń.

ZAPRASZAM!

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=651
Busz to ja poproszę coś fajnego dla mnie... Chodzi mi o avatar i sygnature;) Z góry bardzo dziękuję... Pozdrawiam wszystkich z MJPT...

M.Dż.*--> Przyłączam do właściwego wątka.
Buszmen

Lucasso pisze:Ja także bym poprosił o sygnaturkę, o ile znajdziesz trochę czasu ;) Osobiście najbardziej chciałbym aby było to coś w klimatach Smooth Criminal, ale jeśli twoja artystyczna dusza uzna, że lepiej zrobić coś innego, to także narzekać nie mam zamiaru ;) Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam ;)
Obrazek
Obrazek
lama_louie pisze:Chciałabym Cię prosić o wykonanie dla mnie avatara i sygnaturki (mój jest wycięty ze zdjęcia na poczekaniu i bardzo mi się nie podoba) z The Way You Make Me Feel... Głupio mi, że nie wrzuciłam zdjęć, ale nic nie znalazłam... Będę Ci bardzo wdzięczna! japrosic
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Dzięki wielkie, jest świetna japrosic :happy: Za avka też dziękuję, choć narazie pozostanę przy swoim zdjęciu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Wielkie dzięki. :happy: Właśnie o to mi chodziło. Geniusz... :mj: Później ustawię sobie sygnaturkę...
Obrazek
Awatar użytkownika
nanek

Post autor: nanek »

witam czy mugłbym poprosic o taki "podpis_sygnaturką" z moim psełdonimem"Nanek" i z moonwolkiem'czy jakos tak :mj: a moze jeszce ze jestem Hanys to coś ze śląska:P jakie wyruznienie ;-) ;-) wielkie dzienki z gory

M.Dż.*--> Ortografia!
Obrazek
zapraszam http://www.mjtunes.com/ Świetne radio MJ

Nanek- z ŚLĄSKA (HANYS)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Czy ja mogłabym dostać tą "warrior of the world united" Z japońko-chińskim napisem? Bardzo mi sie podoba!
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Buszmen

Bi-chan pisze:Czy ja mogłabym dostać tą "warrior of the world united" Z japońko-chińskim napisem? Bardzo mi sie podoba!
Jest zajęta.
dariodavis pisze:
Buszmen pisze:IrfanView jest całkowicie darmowy, więc nie ma sensu ściągać go torrentem ;-)

A tak poza tym, to mój wątek z avatarami i sygnaturkami jest ciągle aktualny. Za bagatela 0 zł mogę każdemu (komu jeszcze nie robiłem) zrobić avatarka i sygnaturkę wedle życzeń.

ZAPRASZAM!

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=651
Busz to ja poproszę coś fajnego dla mnie... Chodzi mi o avatar i sygnature;) Z góry bardzo dziękuję... Pozdrawiam wszystkich z MJPT...

M.Dż.*--> Przyłączam do właściwego wątka.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

buuuuuuuuuuuuuuuuuu! :surrender:
To ja poproszę coś z z pogranicza smooth criminal i japonii Jeśli można prosić. Bo Michael i japonia to moje dwie miłości :)
Jak będzie ci się chciało Buszmenku to może być też i avatarek.
I co? można prosić?
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
nanek

Post autor: nanek »

:surrender: a co zemna?????
Obrazek
zapraszam http://www.mjtunes.com/ Świetne radio MJ

Nanek- z ŚLĄSKA (HANYS)
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Bi-chan pisze: co? można prosić?
Prosić można, ale neiwiadomo czy się dostanie glupija
nanek pisze: a co zemna?????
Nanek, słuchaj :
Buszmen to też człowiek i daj mu trochę pożyć, a nie non-stop tylko sygnaturki, pozatym Busz może być zajęty czymś innym przez dłuższy czas i może neimieć ani ułamka sekundy żeby porobić sygnaturki dla wszystkich. A zamówień jest dość dużo. Ja na swój avatar też czekałam troszkę długo, ale człowiek musi byc cierpliwy. ;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Zablokowany