jam_jam_nati pisze:kiedy mowi, ze nie chce juz mieszkac w Neverlandzie i ze to juz tylko budynek dla niego
skoro tak to czemu nie chce stracić Neverland'u (przynajmniej dochodze do takiego wniosku po przeczytaniu informacji na interii), podejrzewam ze mozemy tak spekulowac nad tym wszystkim a i tak prawdy dowiemy sie prawdy dopiero po 19 marca...
ja wyciagam wnioski tylko z tego co mowi i robi, a w tym wypadku jak powiedzial tak i zrobil, zostawil Neverland, dal nogi za pas i porzucil to miejsce dajac mu powoli podupasc. takze no....
teraz to co tam sie dzieje to kwestia kasy, interesow, pozyczek, domniemanych dlugow itp.
jutro na innym portalu pojawi sie pewnie inna nowosc, ze nie splaca, a zamiast tego kupi to jakis bogaty arabski ksiaze i przerobi na muzeum figur woskowych :P
kazdy wyrabia sobie wlasne zdanie, ja staram sie analizowac wszystkie syganly jakie do mnie dochodza, nigdy do konca nie wierze w to co pisze prasa, ani w to co powie rzecznik MJ'a, bo jej zadaniem jest robienie dobrej miny do zlej gry i dbanie o dobry wizerunek Michaela, a przeciez to ona chyba mowila, ze Neverland nie jest zadluzony...
i nie mam zamiaru sie przejmowac czyms, czym sam Jackson wydaje sie byc srednio poruszony ;)