Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Cieszę się, tak jak mówiłem - u Twojego specyficznego dostawcy internetu, jak to zazwyczaj bywa, o północy odświeżali może coś z DNSami, może jakoś tkwiły u nich informacje z dnia poprzedniego aż do północy.
Forum miało przerwę techniczną od wtorku godzina 19:18 do dziś do godziny 18:53. Forum zostało przywrócone, ale zostały utracone posty (także PW i nowe konta założone) we wtorek między godziną 05:26 a 19:18.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Talitha pisze:A ja chciałam złożyć zażalenie, bo wcale nie zarejestrowałam się 5, tylko 6 września - w moje urodziny... taka ładna data była :/
Teraz przez tą awarię się przestawiło... tak już zostanie? To sfałszowane jest...
Edit:
A teraz jest 6... a gdzie indziej był 5, to ja już nic nie rozumiem.
Nieważne ;)
Już wiem...jak jesteś wylogowana - widzisz 05 Wrz. Jak jesteś zalogowana, to 06.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Wcześniej tak nie było, przynajmniej nie zauważyłam. Dzięki cicha za wyjaśnienie ;)
Muszę chyba się z tym pogodzić...
edit:
Chyba wiem z czym to jest związane, zmiana czasu. Jak się loguję jestem z czasem ustawionym na forum, a jak nie... to z tym, który mam na komputerze.
Na wiosnę wszystko wróci do normy... ;D jeśli dobrze wydedukowałam.
Widać nie jest to związane z przerwą techniczną, także przepraszam, że napisałam w niewłaściwym miejscu.