Czy to jest na żywo??

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

mike10

Czy to jest na żywo??

Post autor: mike10 »

Hej mam do was pytanie czye ten koncert Michael wykonywał na żywo??

A moglibyście mi jeszcze powiedzieć które piosenki Michael wykonywał na żywo podczas koncertu 30th.Wiadmo że te z Jackson 5 ale czy jeszcze poza tym jakieś śpiewał na żywo???

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=0
Ostatnio zmieniony pt, 29 lut 2008, 17:59 przez mike10, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Naucz się wklejać linki a pogadamy!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Naucz się wklejać linki a pogadamy!
Maro nie wiem o co ci chodzi...mnie sie otworzył :podejrzliwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Bo poprawiła.

Co do pytania ostaje przy play backu,mogę się mylić.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Na 100% live ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Na żywca, słychać nawet, jak Michael dyszy;)

EDIT

No, może poza końcówką:)
Ostatnio zmieniony pt, 29 lut 2008, 19:03 przez Speed Demon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

e-e na moje ucho play back, ale niezle mu wyszla gra i udawanie, bo zwykle z playbackiem mu nie do twarzy i nieporadnie to robi ;)

w 3.52 jest moment gdzie jest jego charakterystyczne mocne stekniecie, ale akurat mikrofon ma metr od siebie bo robi obrot i roklada ramiona :P
'the road's gonna end on me.'
Mandey

Post autor: Mandey »

Moi drodzy Michael wszystkie kawałki z braćmi zaśpiewał na żywca, solowe utwory to pół playback. Wystarczy oglądnąć Billie Jean... do momentu moonwalka i robota wszystko leci z płyty a wszyskie uuuuuuuuuh!, Aauuuu! yeah!, not my lover itp to już żywiec!
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Maro

Chyba od 1996 roku BJ jest tak a nie inaczej "śpiewane" na trasie Dangerous takowego wyczynu nie ma.

ps.temat o palybacku już istnieje:)
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Maro pisze:trasie Dangerous takowego wyczynu nie ma
Na trasie Dangerous jest większy wyczyn - całość live ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Joanna_P

Post autor: Joanna_P »

Moim zdaniem to na Live:D poniewaz słychac na poczatku lekki podgłos...

z reszta spojrzcie na jego mimike
,,gdzie słyszysz śpiew, tam siądz, tam ludzie dobre serca maja-gdzie ludzie źli-tam wierz mi piosenek nie znają"
Mandey

Post autor: Mandey »

Moim zdaniem to na Live:D poniewaz słychac na poczatku lekki podgłos...
z reszta spojrzcie na jego mimike
Michael Jackson jest mistrzem playbacku... (jakbym miał taki sprzęt co on to na koncertach z moim pyskiem też zrobił bym tak że wypadło by live!) ale mniejsza o to... posluchaj bootlega "Live In Brunei '96" duuuużo tam playbacka! Michael to ściemniacz. Ale jak myślał że fanów nabierze to się grubo pomylił! Przecież wierny fan zna każdy kawałek ze słuchu jak bicie serca matki... Dlatego nie wierzę w żadną jego trasę koncertową... no chyba że...
LADIES & GENTLEMAN: THE KING OF POP MICHAEL JACKSON MINI PLAYBACK SHOW IN LONDON ARENA O2"
sorki nie mogłem się powstzymać od komentarza do wokalnych wyczynów mojego idola na koncertach od 1993 roku
Druga sprawa to taka że ileż można dylać i śpiewać? No ale zawsze mógł set listę zmienić glupija
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Playback nagrany w ten sposób aby wyglądało że na żywo , wszystkie te oddechy itd..
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

tancerz, faktycznie, ostatecznie rozwiałeś moje wątpliwości. Nie znam tego utworu, nie wiem gdzie on został zamieszczony, czy został nagrany specjalnie na tę uroczystość, bo byłoby łatwiej
mike10

Post autor: mike10 »

A już myslałam że śpiewa to na żywo.Ale faktycznie ten moment gdzie mikrofon ma daleko od sibie wykazuje na to że nie śpiewa na żywo.A nie wiem czy Michael wyciągnoł by tak głos na końcu piosenki:)Ale chyba na 30th Rock me world było na żywo:)
ODPOWIEDZ