Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
nie ma to jak być zazdrosnym o osiągnięcia innych...
też obejrzałabym w lepszej jakości ten filmik stronka zapowiada sie naprawdę super bo tą "starą" tak często przeglądam,że już mi sie znudziła
choć bardzo szybko znajduję to czego akurat chcę sie doszukać. Czekam z niecierpliwością na zakończenie waszej pracy. Od razu dajcie znać!!!
też obejrzałabym w lepszej jakości ten filmik stronka zapowiada sie naprawdę super bo tą "starą" tak często przeglądam,że już mi sie znudziła
choć bardzo szybko znajduję to czego akurat chcę sie doszukać. Czekam z niecierpliwością na zakończenie waszej pracy. Od razu dajcie znać!!!
- DJ SCARECROW
http://pl.youtube.com/watch?v=BkpGYdb4jVsMałgosia pisze:Ma ktoś może link do youtube'owej wersji tego filmiku? Ja niestety nie mam na komputerze programu do odtwarzania filmów, a z chęcią obejrzałabym co tam nawyczynialiście
Enjoy!
DJ SCARECROW, ja chętnie.
Pytanie tylko, jak znaleźć wolny termin, który odpowiadałaby i Dianie i mi- to wbrew pozorom może być niełatwe
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jakież wymagania Wiesz Kasiu, dla mnie to do Olsztyna możesz nawet bez Diany przyjechać, a się nie obrażęDJ SCARECROW pisze:Do koszalina też wpadnij:) Najlepiej zgadaj się z Saszą i np. w amfiteatrze zróbcie jakieś wspólne show;] Oj obstawilbym pierwszy rząd;]
Aha, i dzięki za link, świetny ten filmik, taki hmm... profesjonalny :)
Watch and see how fun I'm gonna be
Kasia na Smogu :D
Tytuł nie zachęca, ale jak na Smog, to potem jest już tylko lepiej (podpis filmu i nienajgorsze komentarze....na razie)
http://www.smog.pl/wideo/16948/michael_ ... im_klubie/
Tytuł nie zachęca, ale jak na Smog, to potem jest już tylko lepiej (podpis filmu i nienajgorsze komentarze....na razie)
http://www.smog.pl/wideo/16948/michael_ ... im_klubie/
Buszmen pisze:michael_jackson_bawi_sie_w_warszawskim_gejowskim_klubie/
A ja bym zmieniła ten tytuł na bardziej pikantny i, co najfajniejsze- bliższy prawdzie: "Michael Jackson PRACUJE w warszawskim klubie gejowskim"
Tak- to kawałek filmiku z mojego piątkowego występu w klubie GEJOWSKIM "Toro"
Dla zainteresowanych dodam, że w klubach tzw. gejowskich czy też "friendly" występowałam nie raz i nie dwa i bynajmniej nie mam z tym problemu.
Co może się wydać niektórym interesujące, wielokrotnie spotykałam podczas takich występów fanów Michael'a.
W piątek też spotkałam kilku- jeden był nawet na MJowisku
Kogoś to dziwi?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there