W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam! Od jakiegoś czasu goszczę w tym miejscu i doszłam do wniosku, że czas najwyższy się przedstawić
Co mogę napisał o sobie?
Bardzo lubię literaturę fantastyczną, stąd mój nick
Uwielbiam ogladać filmy wszelkiego rodzaju i w dużych ilościach (oczywiście odpowiedniej jakości )
Odkąd jestem fanką Michaela? T
ak na poważnie to od niedawna, choć pamiętam jak bardzo lubiłam jego piosenki, gdy byłam mała. Z dzieciństwa pamiętam teledyski MJ. Szczególnie Black or white i Remember the time. Później mam jakieś przebłyski klipu do Earth song. O twórczości Michaela przypomnialam sobie dzięki Dianie z You can dance. Staram się zagłębić w twórczość MJ i bardzo dziękuję Wam Wszystkim za cenne informacje jakie publikujecie na forum. W końcu to co zrobił MJ to kawał historii i kultury, a ta bardzo mnie interesuje.
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
Majkel pisze:No proszę jak Diana wszystkim w Polsce przypomniała i odświeżyła naszego Michaela
Moon_Walk_Er pisze:Ta Diana to tu chyba robi dla Michaela na czarno, albo coś...
Postawmy jej pomnik.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.