W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam naimię Marta i jestem wielką fanka Michaela, poprostu go kocham za jego wspaniały głos, styl i taniec. Jest wielką gwiazdą i zawsze tak będzie. Nie lubie kiedy ktoś o nim mówi żle ponieważ to jest nieprawda. Większość osób sugeruje się tym co pisze prasa a to w większości są kłamstwa. Pozdrawiam wszystkich fanów Michaela Jacksona!
Mam 15 lat i jestem ze starachowic zapewne nikt nie wie gdzie to jest (kolo radomia) cos o sobie czyli? A mam pytanie wie moze ktoś czy MJ jeszcze jezdzi na trasy koncertowe ? i o co chodzi z tym czatem bo nie rozumiem
No to może powiedz konkretnie czego nie rozumiesz?
Czat jest tu: www.mjpolishteam.pl/chat/
Wchodzisz, podajesz swój nick i rozmawiasz. Chyba czat nie jest czymś tak bardzo skomplikowanym skoro opanowałaś już korzystanie z forum...
A może zmienisz nick na jakiś ambitniejszy? Coś związanego z Tobą a nie z Michaelem. Może imię, imię i pierwsza litera/sylaba nazwiska, pseudonim Twój ze szkoły, cokolwiek...?
A wiec nicku nei zmienie bo mi sie podoba. ciesze sie ze ktos wie gdzie sa starachowice a w wolnym czasie to zazwyczaj siedze przy komputerze i ogladam teledyski MJ ale tak na serio to spotykam sie z przyjaciolmi <ale teledyski tez ogladam>