DVD The Making Of Thriller (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Banan pisze:ja w ogóle tego nie moge zacząć pobierać...wczytuje mi sie 10 minut i nic sie nie dzieje...
Może masz blokadę wyskakujących okienek?
Też na początku nie mogłem tego pobrać, gdyż nie wiedziałem, że kolejne etapy pobierania pojawią się w nowych oknach.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Składamy meldunki :smiech:
Właśnie jestem świeżo po ściągnięciu ostatnich dwóch części. Zdążyłam przed zamknięciem forum. :)
Pozostaje tylko podelektować się tym dziełem.
:mj:
Mandey pisze:Oglądłem już dwa razy, raz sam drugi raz z synem, który przy okazji zaczął zadawać więcej pytań na minutę niż robi to zwykle.
Znałeś odpowiedzi na wszystkie pytania? :-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Gość

Post autor: Gość »

MJWodzu nie mam blokady, nawet jak sie już włączy to prędkość pobierania jest wręcz tragiczna, nie wiem o co chodzi...maxymalnie leci 30 kb/s.

EDIT:
Dobra pobieram BitCometem, choć średnia prędkość też nie poraża, to jest troche lepiej niż w przypadku Flashgeta.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

BitCometem to się chyba ściąga torrentem. Jak znalazłeś jakiegoś torrenta, to nie ma pewności czy to to!
Gość

Bit Cometem można ściagąc wszystko ;D, działa podobnie jak flashget, ma sporo zastosowań. Ściągam te pliki które daliście...czyli te z momuploadu.
Ostatnio zmieniony śr, 20 lut 2008, 18:16 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Klarison

Post autor: Klarison »

a mógłby ktoś zrobić jakąś okładkę do tego??
Obrazek
Gość

Proszę:
http://www.michaeljacksondvd.it/foto/MA ... ILLERcover

Jak ktoś bawi sie w photoshopie jak Buszmen to może zmienić tylko spis treści z tyłu i dodać jakiś napis PL, jakiś znaczek 25th Anniversary i okładka gotowa.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mły komunikat.

Wszyscy pobierający w czasie przeprowadzki forum mogą kontynuować ściąganie stąd:
http://www.eok.michaeljackson.pl/viewto ... ?p=833#833
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Willy, wielkie, wielkie dzięki :) Ja mam transfer max. 19kB/s, więc dla mnie to wielka rzecz. Nie mogę się doczekać, aż rozpakuję to Wasze cudeńko...
Gosix

Post autor: Gosix »

Wow polskie dvd:) Proces powstawania maski, próby, łaskotanie po stopach... xD no fajne, fajne^^ Rzeczywiście to powinno być dodatkiem do Th25, aż dziwne, że nie... ;]
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Słuchajcie mam problem. Próbuje to pobrać. Dopiero dzisiaj zaczęłam (a raczej usiłuje zacząć... :-/ )
Dochodzę do momentu, kiedy trzeba odczekać 25 sek.
Klikam na link i... koniec :(

Czy ktoś z Was jeszcze się tak męczy? Co robić... :surrender:

Edit: Dzięki Willy. Już działa.
Miałam źle skonfigurowanego flashgeta glupija
Dawno go nie używałam.
Tata pomógł :)

Prędkość ściągania zależy od pory dnia.
Rano i wieczorem / w nocy lepiej. Popołudniu gorzej...
Chyba wszyscy o tym wiedzą ;)
Ostatnio zmieniony czw, 28 lut 2008, 20:42 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Willy

Lika pisze:Słuchajcie mam problem. Próbuje to pobrać. Dopiero dzisiaj zaczęłam (a raczej usiłuje zacząć... :-/ )
Dochodzę do momentu, kiedy trzeba odczekać 25 sek.
Klikam na link i... koniec :(

Czy ktoś z Was jeszcze się tak męczy? Co robić... :surrender:
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Sprawdzałem przed chwilą i działa normalnie. Spróbuj może z Flashgetem. Zamiast klikać lewym klawiszem myszy na link (po odliczaniu), kliknij prawym i wybierz "Ściągnij przy pomocy Flashgeta".
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Ściągnęłam bezproblemowo 4 części, za 5. się zabieram trzeci dzień i nie mogę ściągnąć. Po wprowadzeniu kodu zabezpieczającego czekam 25 sekund i pojawia mi się link "Download file! [286,10 Mb]", czyli tak jak poprzednio. Klikam prawym klawiszem, wybieram "pobierz za pomocą Flashgeta" i pojawia mi się zamiast nazwy "MOTPL.part05.rar" nazwa "get.php" i nie mogę w ogóle ściągnąć. Pomyślałam, że zamiast klikać prawym klawiszem, to po prostu kliknę normalnie, lewym, na to "Download file!", ale przekierowuje mnie na stronę, gdzie jest napisane: wrong or expired link. Czy to możliwe, że tak szybko wygasło?

Jeśli tak, to czy mogę prosić o ponowny upload, ja mam strasznie wolny transfer i ściąganie jednej części to czasem jest 5 godzin dla mnie :(
mike10

Post autor: mike10 »

A ja nie moge pobrać 6 części :surrender:
Awatar użytkownika
Willy

Linki nie wygasły, Momupload po prostu działa obecnie bardzo wolno albo w ogóle nie działa. Trzeba było władować na Megaupload. Chociaż z drugiej stron gdziekolwiek bym tego nie wrzucił to zawsze ktoś będzie miał jakieś problemy. Nie ma idealnego darmowego serwera który zadowoliłby absolutnie wszyskich.
ODPOWIEDZ