Byłbym ostrożniejszy w doborze słów.Masquerade pisze:sciagnelam ją, potem inne piosenki i tak w krotkim czasie dorobilam sie calej jego dyskografii

PS. Witaj i miłego postowania!!!
Czeladź city;dokussa pisze:kolo katowic to znaczy dokladnie gdzie;>
hm, to po angielsku ;] z 'thrillera'Majkel pisze:Cieszę się, że są osoby, które mają pomysł na ambitny nick - jestem ciekaw co znaczy Twój :) To co ja myślę odruchowo, czyi "maskarada"? ;) To po francusku?
a nie wiem, nie wiem, popracuje nad nia;>Kaarolcia pisze:a koleżanka też do nas dołączy? : D
ależ przeprasza, obiecuję poprawe;dMJwodzuMJ pisze:Byłbym ostrożniejszy w doborze słów.
Kochana, MJwodzuMJ chodziło nie o to, że nie masz całej dyskografii, tylko że "ściągasz", jak to sama określiłaś. Złotówka dziennie do skarbonki i jedna oryginalna płytka miesięcznie :) Broń Boże nie chcę pouczać, ale to taka wielka różnica...Masquerade pisze:MJwodzuMJ napisał:
Byłbym ostrożniejszy w doborze słów.
ależ przeprasza, obiecuję poprawe;d
prawie cała dyskografie, ale prawie jak wiadomo robi wieeelka roznice;D
aaa no chyba ze tak, ale wiesz, zlotowka dziennie do skarbonki to 70 dni na nowa plytke thrillera (na ktora i tak zbieram, chociaz jakos mi to nie idzie, ale musze sie zebrac i szybko uzbierac;d) czyli ponad 2 miechy - to jak dla mnie za duzo;dzu pisze:Kochana, MJwodzuMJ chodziło nie o to, że nie masz całej dyskografii, tylko że "ściągasz", jak to sama określiłaś.
Czeladź przeciez lezy kolo Katowic;pMaro pisze:Czyli nie koło Katowic,lecz Sosnowca,Będzina czy Dąbrowy G.
no widzisz to zupełnie jak jaMasquerade pisze:'billie jean' ta piosenka zapoczatkowala moja fascynacje Jacksonem. sciagnelam ją, potem inne piosenki
Noo niestety miałam to samo. "Odkryłam" jego muzykę dopiero po ściągnięciu BJMasquerade pisze:zawsze uwazalam Michaela za idiote, ktory przeszedl milion operacji i sie wybielil. tak mi mowily rozne osoby, no i media. w sumie byl mi on obojetny zawsze