"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
o, i już po pierwszym odcinku (który zaczął się przednio )
A rozbawiła mnie dziewczyna, która trenuje sztuki walki.
Co prawda do tańca się nie nada, ale strasznie sympatyczne dziewczę ;D
W sumie, to nikt mnie nie zachwycił. Zobaczymy co będzie dalej.
No, niestety jak na razie nie widziałam nikogo takiego. Chociaż jedna z sióstr, które razem udały się na casting ( ta ruda, która dostała bilet ), ciut przypominała mi Dianę. Myślę, że odrobinę się na niej wzorowała, chociażby wizualnie ;p I o ile pamięć mnie nie myli, również jest z Koszalina ; ) Trzeba jej przyznać, że była jedną z lepszych.Lika pisze:Jak obstawiacie, będziemy mieli tam kogoś "swojego"?
Przydałoby się trochę odciążyć Dianę :]
A rozbawiła mnie dziewczyna, która trenuje sztuki walki.
Co prawda do tańca się nie nada, ale strasznie sympatyczne dziewczę ;D
W sumie, to nikt mnie nie zachwycił. Zobaczymy co będzie dalej.
.
Bo one obie z tej samej grupy :) Nigdy nie zapomnę miny pana taksówkarza, kiedy ja - czarna i z marsową miną - prowadziłam w strone jego samochodu trzy kolorowe i rozbawione rajskie ptaki: Diane, Paule i jeszcze jedna kolezake Diany (oczywiscie nie pamietam imienia, ale u mnie to normalne.. ). Troche sie chłopak skołował widząc taki zestawMistiness pisze:ciut przypominała mi Dianę. Myślę, że odrobinę się na niej wzorowała, chociażby wizualnie ;p I o ile pamięć mnie nie myli, również jest z Koszalina ; )
...a Władzia od zapasów wymiata! Układ fascynujacy po prostu
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
O, to wiele by wyjaśniało. Ciężko patrzeć z góry, ale wydaje mi się, że niestety nie będzie miała zbyt wielkich szans na sukces w tym programie. Ludzie potrzebują całkiem świeżej krwi, więc ciężko będzie komuś, kto miał swój wzorzec w poprzedniej edycji. Takie moje zdanie, mam nadzieje, że mylne, bo trzymam za nią kciuki :]
W każdym razie, mam na myśli tę samą Władzie.
Od zapasów, właśnie! Taa, zapasy a sztuki walki- niewielka różnica.siadeh_ pisze:Władzia od zapasów (...)
W każdym razie, mam na myśli tę samą Władzie.
exactly ; Dsiadeh_ pisze: wymiata!
.
A mnie wkurzył ten koleś który tańczył do Janet (takie fiku miku miał na głowie) . Niepotrzebnie się z Pirógiem kłocił o to (hmm... poł obrotu na D. coś ) Później z tym saltem wyskoczył itd. Nie rozumiem go, bo to w sumie nie miało być zrobione dla Piróga. Miał udowodnić, że się nadaje...to było w jego interesie ... A ten tu takie szopki odstawia. I skończyło się niczym na jego własne życzenie.
W sumie takie rzeczy są rozrywką w tego typu programach.
W sumie takie rzeczy są rozrywką w tego typu programach.
- Jacksomanka
Początkowo, gdy zrozumiałam, że ten i kolejny program będą tylko reportażami z castingów, pomyślałam, że szkoda na to czasu. Ale wtem moją uwagę zwrócił podkład muzyczny (wszyscy chyba wiedzą, o co chodzi), na dźwięk którego zaczęłam szaleć po pokoju (w sumie sama nie wiem czemu ). I tak obejrzałam cały program. I nie żałuję, bo świetnie się bawiłam oglądając poczynania takiej na przykład Władzi...
Dokładnie! Tancerz bez jakiejkolwiek styczności z klasyką nie będzie nigdy dobrym tancerzem. Myślę, że Piróg mógł wyczuć po ruchach chłopaka, że nie miał nigdy styczności z klasyką i dlatego go o to poprosił...Jacksomanka pisze:tzw. Obrót Szene. Podstawa klasyki, a klasyka jest podstawą tańca.
KWAŚNA ja wiem o co chodziło mnie tylko zdenerwował ten koleś.KWASNA pisze:chodziło o to że piróg go wyrzucił przez to że nie potrafił tego obrotu w pierwszej części w paryżu
o własnieJacksomanka pisze:tzw. Obrót Szene.
W sumie mi się podobało jak tańczył. Szkoda tylko, że zgrywał bohatera.
Jenny pisze:Dokładnie! Tancerz bez jakiejkolwiek styczności z klasyką nie będzie nigdy dobrym tancerzem.
obejrzałam dziś powtórkę to się uśmiałam
a tak z drugiej strony to fajnie być na miejscu Piróga
a tak z drugiej strony to fajnie być na miejscu Piróga
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- Lady Justine