Czy to jest na żywo??

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Michael na zywo jest niesamowity! Nawet na probach przed koncertami czasami brzmi jak z playbacku, bo po prostu wtedy jest mniej zmeczony i mniej dyszy. O tym, ze jest to live swiadcza jedynie przerwy w spiewaniu, wtracenia słowne i na przeklad nucenie lalala :-)

Nie nalezy zapominac, ze Michael niesamowicie wielokrotnie spiewal na zywo. Z czasem tracil kondycje i np. Dangerous Tour jest w większosci jest zadyszana. Istnieje też - niepotwierdzona teoria [plotka] - że MJ mógł stracić głos i dlatego zaczął wystepowac z playbackiem.

Jedną piosenke i w dodatku musicalowa ballade mogl z powodzeniem wykonac na zywo. Podobnie brzmi w WMCIG. nie trzeba trzymac mikrofonu tuz przy ustach, zeby bylo dobrze slychac. MJ o tym wie lepiej niz inni wykonawcy. W koncy spiewa od lat na scenie. Tez kiedys myslalem, ze MJ ma udawane playbacki. Jednak Michael jest po prosty niesamowity live. Caly koncert moze trwac 2-4 godzin. Dlatego zaczal uzywac momentami playbacku (już od Dangerous Tour). Roznica playback i live jest slyszalna u Michaela od razu np. przy koncertowych Billie Jean.
Obrazek
Awatar użytkownika
gryff

Post autor: gryff »

jak np. Michael zaczyna na koncercie tanczyc to wszyscy widza ze leci z Play back'u ale jak tylko chodzi to spiewa jak Michael tanczyl do Billie jean to wtedy byl Play back :mj: ale i tak on jest git
Obrazek
mike10

Post autor: mike10 »

No Billie jean to on często śpiewa z pley backu.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

huczek pisze:Michael na zywo (...) czasami brzmi jak z playbacku (...)
Swoją drogą to zaczyna się robić intrygujące...że fani ze świetnym słuchem (czego nie mogę powiedzieć o sobie) nie mają 100% przekonania...czy akurat leci MJ z playbacku, czy na żywca...
;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

W sumie ja już dawno przyjąłem pewną staropolską prawdę życiową:

"Jeśli nie jesteś pewien - na żywo czy z playbacku - to jest to z playbacku"
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

jak dla mnie playback ale moge sie mylić to nie jest 100procentowe przekonanie :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Maro pisze:Naucz się wklejać linki a pogadamy!
Sorry Maro ale nie każdy jest tak dobry w komputerze tak jak TY!!!!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Patty pisze:Sorry Maro ale nie każdy jest tak dobry w komputerze tak jak TY!!!!
:smiech:

Czy tak trudno jest skopiować porządnie link za pomocą:

kopiuj(klikasz prawym klawiszem myszki na linku np.w przeglądarce gdzie wpisujesz adres danej strony,lub zaznaczasz dany link i klikasz kombinacje klawisz ctrl c)

Wklej( ta sama droga co wyżej tyle ze z menu wybieramy wklej,lub kombinacja klawiszy ctrl v)

To forum nie wymaga nawet używania opcji kodowana za pomocą [url]
wklejasz sam link i działa.

CZY to jest takie trudne?!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
maryska17

Post autor: maryska17 »

sorry że się wtrącam, ale nie ma lepszego tematu do sprzeczki?? glupija każdy robi co umie, ale trzeba czasem wytłumaczyć innym coś nie coś (jak np. zrobiłeś to wyżej Maro, a Patty bez nerwów proszę)
przeprosić mi się tu!
Pozdro...miałłł...
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Nie no spoko...Ja tego np. nie umiem...
P.S.Maro nie zły z ciebie "ogier" :D
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Patty pisze:P.S.Maro nie zły z ciebie "ogier" :D
:podejrzliwy:

Ale dziękuje,miłe słowa. ;-)

Co do tłumaczeń,tak zawsze się to pomocne.

Ja zazwyczaj jestem chętny do pomocy,jak jakieś ktoś ma problemy w obsłudze,wklejaniu tudzież czymś podobnym to pisać śmiało na PW.

pozdro i koniec O/T
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ