MJ w POPCORNie

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Wykasuj skan ze zdjęciami dzieci bez zasłoniętych TWARZY!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

nie chcialam zakladac nowego tematu bo po pierwsze byloby to bez sensu, a po drugie zostalby od razu usuniety, wiec stwierdzilam ze skoro juz tutaj mamy artykul z bezwartosciowej, pltkarskiej gazetki jaka jest popcorn, zamieszcze tu to, co wlasnie znalazlam na egoisci.pl
nie orbie tego z premedytacja zeby zamieszczac tu teksty z 'zakazanych' na tym forum stron jak pudelki czy kozaczki, tylko po prostu mnie to interesuje i chcialabym zeby starsi fani michaela powiedzieli mi na ten temat co niece wiecej..mianowicie...

Matka dzieci Jacko

Obrazek

Dawno nie było nic słychać o byłej żonie (drugiej po Lisie Marie Presley) Michaela Jacksona i matce dwójki jego starszych dzieci Prince'a Michaela Jr. oraz Paris, Debbie Rowe.

Kiedy jej małżeństwo z Jacko rozpadło się po trzech latach, Australijka zgodziła się oddać mężowi prawa opieki nad dziećmi, za co (oprócz biżuterii, futer, domu wartego 1 milion), otrzymała 5 milionów dolarów. Chociaż krążyły plotki na temat braku jej kontaktu z dziećmi, sama zainteresowana twierdzi, że jej układy z byłym mężem są bardzo dobre. - Między mną i Michaelem jest wszystko w porządku. Widuję się z nim i z dziećmi przez cały czas. Teraz mieszkają w Las Vegas więc to tylko trzy godziny drogi ode mnie - powiedziała Rowe dla Daily Mail.

- Jestem dopełnieniem i ochroną dla moich dzieci. Ich życie jest dla mnie ważniejsze niż cokolwiek na świecie. Kocham je bardziej niż to wydaje się możliwe - mówi o Prince'u Michaelu Jr. i Paris. - Mam śliczne świetnie wyglądające dzieci, z których jestem dumna - dodaje.

Jednak Rowe nie jest zadowolona z tego, że twarze maluchów wreszcie zostały pokazane światu. Przyznaje, że welony były jej pomysłem, i życzeniem, do którego dostosowywał się jej były mąż. - Welony nie były pomysłem Michaela tylko moim. Dzieciom może grozić porwanie i nie jestem szczęśliwa, że sfotografowano je bez nich - twierdzi.

Chociaż twarze dzieci odsłonięto to one same nadal pozostają jedną wielką tajemnicą. Michael uparcie twierdzi, że jest biologicznym ojcem malców. Jego była żona kiedyś oświadczyła, że dawca nasienia nie został ujawniony, a jakiś czas temu do sądu zgłosiła się kobieta twierdząca, że to ona jest ich matką, a nie Debbie.

Trudno się już rozeznać w tym całym zamieszaniu. Więc może lepiej uwierzyć Jacksonowi, że zdarzył się cud i to on jest ojcem białych dzieci, lub nordycka wręcz uroda Rowe okazała się być w tym przypadku dominująca.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
maryska17

Post autor: maryska17 »

"Imperium TV"- tygodnik (z numeru 8, dn. 18.02.2008r.) pisze o Michaelu Jacksonie.
Tu zamieszczam ten krótki artykuł bo nie widzę lepszego miejsca- mnie się on nie podoba. A 'Imperium TV' zaczerpnęło to z 'Daily Mail'

'Michael Jackson
Długo ukrywał swoje dzieci. Gdy jego syn Michael Joseph Jackson Junior i córka Paris Katherine Jackson pojawili się w publicznych miejscach, zawsze mieli szczelnie zasłonięte twarze. Teraz zdjęcie dziewczynki i chłopca pojawiło się w zachodniej prasie. I wywołało zaskoczenie. Bo latorośle ciemnoskórego gwiazdora są... całkiem białe. Wyjaśnienia udzieliła była żona Michaela. W wywiadzie dla brytyjskiej gazety "Daily Mail" Debbie Rowe wyznała, że dzieci, które ma z królem popu, zostały poczęte metodą in vitro. Chcąc nie chcąc, nasuwa się więc pytanie, czy na pewno ich biologicznym ojcem jest Michael? On sam nabrał wody w usta. Przynajmniej na razie w ogóle nie skomentował wypowiedzi eksżony.'
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
gryff

Spoko nawet

Post autor: gryff »

Kupilem nowy Popcorn no coz artykol o Michaelu fajny nawet oprocz paru glupich komentarzy ze strony redakcji o operacjach plastycznych ale tak to fajnie mogli by jeszcze jakis plakat :mj: dodac to by bylo :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
maadziulaa

Post autor: maadziulaa »

Podobno w "Fakcie" było niedawno coś o Michael'u(ja nie kupuje,ale mój dziadek kupuje i dla mnie trzyma:P).Nie wiecie czegoś o tym przypadkiem??:)
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Awatar użytkownika
jam_jam_nati

Post autor: jam_jam_nati »

o "Fakcie" nic nie wiem, ale "Popcorn" kupiłam. Artykuł całkiem fajny, tylko ten nagłówek "Wciąż straszy" trochę mnie uraził. poza tym to calkiem milo ze redakcja popcornu napisała co nie co o Jacksonie :-)
"..You're really just another part of me.."
Awatar użytkownika
maadziulaa

Jak sie potwierdzi w Fakcie,to dam jakieś skany;)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

maadziulaa pisze:Jak sie potwierdzi w Fakcie,to dam jakieś skany;)
Skany z "Faktu" będą wykasowywane.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
maadziulaa

Czemu(jeśli mogę wiedzieć)
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

maadziulaa pisze:Czemu(jeśli mogę wiedzieć)
A po co nam śmieci na forum? ;-)
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

maadziulaa pisze:Czemu(jeśli mogę wiedzieć)
Pytanie do Kasi, ale postaram się odpowiedzieć.

Otóż widzisz, "Fakt" to bardzo niskich lotów gazeta brukowa, która pisze 'artykuły' i 'reportaże' na okropnie niskim poziomie, a jeszcze częściej - w ogóle bez poziomu.
Jest to zatem mało rzetelne źródło informacji, jeśli słowa jak informacja czy rzetelność mogą się do tej pozycji w ogóle odnosić.

Nie chcę obrażać czytelników tej gazety, bo wielu dostarcza ona niezłej rozrywki, ale cóż - takie są... ekhm, fakty.
Nie hołdujemy tu więc prasie tego typu.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
maadziulaa

dzieki za odpowiedz :)może i prawda,ze na niskim poziomie,wkoncu ja nie czytam,tylko babcia :D glupija
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Pytanie do Kasi, ale postaram się odpowiedzieć.

Otóż widzisz, "Fakt" to bardzo niskich lotów gazeta brukowa, która pisze 'artykuły' i 'reportaże' na okropnie niskim poziomie, a jeszcze częściej - w ogóle bez poziomu.
Jest to zatem mało rzetelne źródło informacji, jeśli słowa jak informacja czy rzetelność mogą się do tej pozycji w ogóle odnosić.

Nie chcę obrażać czytelników tej gazety, bo wielu dostarcza ona niezłej rozrywki, ale cóż - takie są... ekhm, fakty.
Nie hołdujemy tu więc prasie tego typu.
na dodatek ma dużo pozwów odnośnie tych "mądrych" artykółów,które w wiekszości "nie są wyssane z palca" ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Moon_Walk_Er i viva201, dziękuję za wyjaśnienie ;-)
Ogólnie, wykasowywane są wszystkie tabloidowe artykuły- nie tylko "Fakt".
Kwestia etyki- skoro brukowce jej nie mają, my nie powinniśmy zniżać się do ich poziomu, szczególnie zważywszy na ich złośliwy i napastliwy stosunek do Michael'a.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
maadziulaa

M.Dż.* pisze:Moon_Walk_Er i viva201, dziękuję za wyjaśnienie ;-)
Ogólnie, wykasowywane są wszystkie tabloidowe artykuły- nie tylko "Fakt".
Kwestia etyki- skoro brukowce jej nie mają, my nie powinniśmy zniżać się do ich poziomu, szczególnie zważywszy na ich złośliwy i napastliwy stosunek do Michael'a.
Co do etyki,zgadzam się;) i dziękuje za wszystkie 3 wyjaśnienia japrosic
ODPOWIEDZ