Jak dla mnie to zbyt grubymi nićmi jest szyta teoria jakoby tych iPODów jest tylko 300. Zbyt ochoczo są rozdawane, jak na tak minimalną ilość na CAŁY ŚWIAT! Dla kolekcjonerów znaczków, monet, długopisów jeżeli jest ich tak mało to prawdziwy skarb. Tymczasem rozdaje się jest jak wejściówki na imprezę, w bzdurnych koncertach onetu.
Może i oficjalnie tyle jest podane, jednak jeżeli pomyślę o rynku amerykańskim, europejskim no i azjatyckim to absolutnie nie wierzę w tą liczbę.
Do boju MJówki!
Pokażzcie zombiaki, jakich Polska jeszcze nie widziała
Powodzenia!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja też (niekoniecznie chodzi mi o serie Thriller - tylko w ogóle Touch), dlatego Visionary sprzedaje (na forum - na razie 0 zgłoszeń) i kilka rzeczy na allegro.
W konkursie udziału nie biorę, ponieważ nie mam żadnej kurteczki chociażby podobnej do tej z Thrillera.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
przecież można się przebrać za dowolną postać z Thrillera...
zrobić z siebie zombiaka.... daje głowę że nie wygra nikt przebrany za Michaela tylko wlaśnie ktoś z super charakteryzacją a'la zombie...
ja się wycofuję... macie większe szanse