Nie za bardzo kiczowate ?Maro pisze:Ooo tak Ja sobię cyknę fotkę w ubraniu ala Thriller w Trumnie z płytką,ja chcę tego Ipoda...........

Niech nikt nie waży się nawet wycofywać!Mandey pisze:ja się wycofuję...
kolo, trumna powinna być stara i spróchniała, proponuje wybrać się na jakiś cmentarz ze starymi mogiłami i wychylić się z za jakiegoś starego obłupanego krzyża oczywiście nieźle ucharakteryzowany z oczami przewróconymi do góry i...... pstryk!Maro pisze:w jakiejś "ekskluzywnej" trumnie
Albo naoglądałeś się 'Charliego i fabryki czekolady' ;DMJwodzuMJ pisze:Cieszylibyście się, gdyby nagrodę zgarną jakiś nadziany nastolatek, który namówił rodziców aby 'za wszelką cenę' "załatwili" mu ciekawą fotkę, a który z fanowaniem ma niewiele wspólnego? (...)
No dobra - wyobraźnia mnie poniosła...
mnie też,Maro pisze:Bardzo mi zależy na tym iPodzie
Mandey nie możesz się wycofać... wystarczy spojrzeć na Twój avatar i wszystko jasneMandey pisze: ja się wycofuję... macie większe szanse
Uwielbiam ten wygląd Michaela z tego videoclipu, ale żona moja powiedziała że mam nie przesadzać i dać wygrać młodszemu pokoleniu... druga sprawa to taka że mój telefon jest już tak z majkelizowany że wygląda jak taki iPod a muzy Jacksona mam tam napakowane masę. Tak więc powodzenia ludzie... trzymam kciuki!Lika pisze:Mandey nie możesz się wycofać... wystarczy spojrzeć na Twój avatar i wszystko jasne