FOX

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Yana

FOX

Post by Yana »

NIe wiem czy to jest w pełni wiarygodne, ponieważ pochodzi z działu FOX 411, ale :

Jacko May Head to Europe Next Week
http://www.foxnews.com/story/0,2933,159654,00.html
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

o kurna!!!!!!!! I can't belive!!!!!! To prawda????? :happy: :happy: :happy: :dance: :dance: japrosic japrosic :mj: :mj: :mj: :happy: :happy: :happy:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Luis_Makrela

Post by Luis_Makrela »

nie wiem co o tym myśleć... :wariat: tyle dziwnych informacji...np.(jeżeli dobrze zrozumiałam)MJ nie zrobi przyjęcia dla fanów bo 1.nie ma na to pieniędzy 2. ze względów bezpieczeństwa.Poza tym czy na prawdę obawia się o swoje życie?Wiem,ze amerykanie to czuby,ale chyba nikt nie pała do niego aż taką nienawiścią :-/ ...i że ilość pracowników została podczas procesu zmniejszona z 120 do 60? Jeżeli źle zrozumiałam to proszę o wyrozumiałość japrosic i poprawę japrosic
la_licorne

Re: FOX

Post by la_licorne »

Yana wrote:NIe wiem czy to jest w pełni wiarygodne, ponieważ pochodzi z działu FOX 411, ale :

Jacko May Head to Europe Next Week
http://www.foxnews.com/story/0,2933,159654,00.html
No jeśli to zostało podane przez Fox to nie jest to wogóle wiarygodne... :-/ Pamiętacie konferencje prasową Janet Jackson...? :smiech:
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Co prawda od poniedziałku nie mam już FOX, nie mniej jednak uważam że stacja ta, to takie telewizyjne wydanie gazety Fakt. Michael mógłby przyjechać, bo akurat 25-go zaczynam urlop. Ale myślałem o spływie kajakowym....
eljiah

LIve Aid 8

Post by eljiah »

Michael w Londynie? Wiem, ze To juz bylo poruszane, ale chce sie wypowiedziec... :-) Jesli Michael zdecyduje sie na Londyn, to bede wsciekly jak nie powiem co i kiedy... Otoz koncerty odbeda sie 2 lipca, a ja 2 lipca wracam do Polski. Niestety nie moge przesunac mojego wyjazdu, wiec bede sie modlil, zeby Michael zdecydowal sie na odpoczynek a nie koncertowanie. Tak czy siak uwazam, ze to nie jest jeszcze czas na to. Trzeba dac ludziom ochlonac jakies 2, 3 miesiace. A pozniej do zapraszam gdzie sie da w obrebie Anglii, albo Polski to przybede na magicznym dywanie... POzatym, musze wam powiedziec, ze z roznych zrodel dowiaduje sie o milionowych kontraktach dla Michaela. kilka koncertow w kasynie w LA- 30mln, wywiady, reality show, trasa koncertowa, nowy album. Mam nadzieje ze Michael szybko stanie na nogi, bo tak jak przewidywalem, jego zwyciestwo moze dac mu szanse na powrot. OBY!!... Oby mial uczicwych ludzi i nie odstepowal od genialnego adwokata...

A tak przy okazji... To czy Michaelowi zostana zwrocone pieniadze za koszty zwiazane z procesem, czy musi pozywac?
Mike

Post by Mike »

Luis_Makrela wrote:MJ nie zrobi przyjęcia dla fanów bo 1.nie ma na to pieniędzy
Jak na moją głowę i moje wiad. w głwowie to jest to po prostu nie możlwie, aby Michael nie miał pieniedzy, Ponad Miliard nie wydaje się w kilkadziesiąt lat, a przy tym jeszcze zarabiając Gróbą KASE. Nie wierze, żeby Michael mżgł zbankrutować, on zawsze będzie miał pieniądze. Nawet jak by był w sytuacji pod bramkowej to jeszcze ma te katalogi różne a przedewszystkim "The Beatels" czy jak to sie tam pisze. On jest wart 2-3 miliardy sama raimone o tym powiedziała.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJJ

Re: LIve Aid 8

Post by MJJ »

eljiah wrote: A tak przy okazji... To czy Michaelowi zostana zwrocone pieniadze za koszty zwiazane z procesem, czy musi pozywac?
Michael Brennan, a University of Southern California law professor and a practising criminal defence attorney: "There's no provision here for Mr Jackson to recoup any of his costs - which could be as high as $5m," said Prof Brennan. "If you can afford to retain counsel, you are not recompensable."

Więc prawo amerykańskie mówi, że jeśli stać cię na to aby zatrudnić adwokata to nie przysługuje ci rekompensata poniesionych kosztów.
Źródłem tej informacji jest BBC.
Image
Post Reply