Witam

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
maryska17

Post autor: maryska17 »

szkoda że stuka Michaelowi 50-tka nenene może bym poszła... ale dziewczyny On jest mój i tylko mój, więc jak coś to na ring zapraszam (he he)

ale z drugiej strony nie wiem czy nie 'wyrwę', że tak powiem Michaela! sexi gościa z mojej klasy (trzymajcie kciuki-jutro teatr ;-) z nim)

mia_łł...
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
maryska17

Post autor: maryska17 »

a jeszcze witaj Shulamitka, i miłej zabawy na forum ;-)
Pozdro
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Shulamitka

The Michael is mine ;)

Post autor: Shulamitka »

ale Marysiu... cytując "We're not gonna fight about this, ok?" ;-)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

maryska17 pisze:sexi gościa z mojej klasy (trzymajcie kciuki-jutro teatr z nim)
Mogę potrzymać.
A propos tych spraw- Mam zasadę że na pierwszej randce sie nie uśmiecham. Ale żeby tak prosto nie było to ostatnio zmodyfikowałam. Juz teraz na pierwszą to nawet nie przychodze.
Czekam efektów tej taktyki
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Smooth_b pisze:Juz teraz na pierwszą to nawet nie przychodze.
Basiu :smiech: z takim podejsciem to efekty beda chyba slabe :nerwy:

Witam nowa kolezanke.Mamy ze saba wiele wspolnego,obydwie jestesmy "corkami marnotrawnymi" ;-) Mnie tez muzyka Michela towarzyszyla w dziecinstwie,pozniej mialam przerwe,a teraz jestem forumowiczka :-)

Mam nadzieje ze bedzie ci z nami dobrze.Pozdrawiam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

nikolka pisze:Basiu z takim podejsciem to efekty beda chyba slabe
Oj...chyba mozesz mieć rację ;)

Ależ fo pa popełniłam beznadziejne
Nawet się nie przywitałam :-/
Witaski Schulamitko :)
Awatar użytkownika
Szymon

Post autor: Szymon »

Witamy na forum.
[*]
Shulamitka

Dzięk, dzięk, Smooth, Szymon i wszyscy - ja nie nadążam :-) :nerwy:
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Witaj...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
smooth_criminal

Post autor: smooth_criminal »

Shulamitka pisze:"The girl is mine", przy której się wzruszałam szykąc się do przedszkola (no bo przecież Paul McCartney i Mike walczyli o mnie!).
ja chodząc do przedszkola nie wiedziałam co to znaczy hi :knuje:

Witam :mj:
" ... make it a better place for you and for me and the entire human race ... "
Maverick

Post autor: Maverick »

Ech... te powroty...

Ja się uwolniłam na 12 (słownie: dwanaście) lat od niego... I rok temu można by mnie przekonywać do różnych wersji mojej przyszłości, ale wizja mnie kroczącej z ekstatyczną radością po nocnym Wrocławiu z "ABC" czy innym "Destiny" byłaby dla mnie śmiesznym s-f.

A propos żon... ja postanowiłam wyjść za Michaela w roku 1989. Miałam dwa typy - tato albo Michael. Wytłumaczono mi, że tato odpada - no to cóż... padło na Michaela.

No a przerwa... ech 1994 - 2006. Zacznę sobie wybaczać jak uznam, że nadrobiłam straty chociaż w części...

Witam na forum kolejną osobę o podobnej HIStorii. Obiecuję, że się zakochasz we wszystkim co się urodziło po 1991 roku :]
Shulamitka

smooth_criminal pisze:ja chodząc do przedszkola nie wiedziałam co to znaczy hi :knuje:
Mi tatuś-fascynat wszystko tłumaczył, zresztą miałam jeszcze do dyspozycji książeczkę z Thrillera z rysunkiem Michaela i Paula rozrywajacego jakąś biedną kobietkę, oraz babcię-anglistkę. Czego chcieć więcej? glupija
Maverick pisze:Miałam dwa typy - tato albo Michael. Wytłumaczono mi, że tato odpada - no to cóż... padło na Michaela.
Mi tata wmawiał, że związek z Michaelem to całkiem rozsądna decyzja - wydaje mi się, że chciał sobie skombinować zawczasu takiego porządnego zięcia. :podejrzliwy: :podejrzliwy:
Maverick pisze:Witam na forum kolejną osobę o podobnej HIStorii. Obiecuję, że się zakochasz we wszystkim co się urodziło po 1991 roku :]
No wreszcie mnie ktoś podniósł na duchu i dodał otuchy do brania się za moje zdradzieckie zaległości... Najgorsze jest to, że jak na razie nie stać mnie na płytkę po-Dangerousową. Może na święta uda mi się wydębić, zamiast nowej edycji Thrillera, o którą miałam prosić ;) Ech przydałoby się wyjść za kogoś, mogłabym zrobić listę mile wizianych prezentów ślubnych :-) (1. HIStory, Blood on the dancefloor, hmm no i Off the wall, może jeszcze dyskografia Jacksonów.... to oczywiście tytułem wstępu ;] Zostają jeszcze single i... och, rozmarzyłam się :knuje: :glupi: )
Mandey

Post autor: Mandey »

heh... a pan młody Michaela lubi?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Shulamitka

Jeszcze nie wiem bo nie znam :wariat:
ODPOWIEDZ