...druga rzecz to bardzo ciekawe inne demo do Billie Jean z innym tekstem oraz troszkę inaczej momentami zaśpiewane... Od razu uczulam że nie jest to demo z Thriller - Special Edition 2001 POBIERZ Billie Jean (Rare Demo From Studio)
Uwaga! Jakość Nie Powala ps. ciągnę jeszcze dema do "Beat It" i "Human Nature" ale jakoś nie mogą się dociągnąć!
no szkoda widzisz że nie mogę odsłuchać choć tego kawałka co już się ztargał... ale też mi tak do końca nie chce się wierzyć by ktoś coś takiego miał... mam nadzieję że się ściągną...
Mandey dzięęęęki!!!
Zwłaszcza za demo BJ
Nigdy nie słyszałam TAK pięknej pełnej wersji tej demówki!
Zapuszczam... nie wiem który raz, po 15 przestałam liczyć
Uhh muszę ochłonąć...
Mogę Cię uściskać?? Mogę??? Mooogęęę?????
Zważywszy na okoliczności żona nie powinna być zazdrosna ;)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
żony nie ma możesz ściskać...
co do pozostałej dwójki Maro miał poniekąd rację... fake....
ale Human Nature znalazłem oto coś takiego i myślę że się nigdzie oficjalnie nie ukazało choć brzmi jak oryginał, troszkę się jednak różni Mandey Edit: Link wykasowany ze wzgledu na pojawienie się owej wersji na iTunes!
jakość rewelacja... MegaUpload ...myślę że poznacie gdzie się różni... pozdro
Ostatnio zmieniony wt, 15 kwie 2008, 22:47 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chciałem robić nowego tematu więc rzucam to tu... taki mały świąteczny prezent. Jeśli było traktujcie to tak jakby tego nie było Wyszukiwarka bynajmniej nie widzi... MeagaUpload
Maro pisze:W ogóle w sieci jest dostępna tak jakby wersja demo Dangerous,mam ją gdzieś na CD. Np. jest tam wczesna wersja Earth Song pt. What About Us:)
Słyszałem to na mj tunes, a co Dangerous to demówka to ta chyba z The Ultimate Collection co?
czyli jakie sa jescze wczesne wersje kawalkow z Dangerous, procz samego dangerous, give in to me, in the closet...i wczesnej wersji Earth song, cos jeszcze jest..bo te wlasnie mam