W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
hej, jestem Dominika, mam 17 lat moja przygoda z muzyką trwa chyba od zawsze, odkąd się urodziłam:D
Moja fascunacja Michael'em zaczęła się yyyy w gimnazjum na kółku muzycznym... to śmiesznie brzmi wiem, ale postanowiliśmy zrobić taki mały recital hitów z lat '80 no i mi trafiła piosenka Michael'a pt.: "Thriller" :D:D
od tamtego czasu kocham muzykę Michael'a
moi znajomi nie słuchają go tak nałogowo jak ja, ale są pełni uznania moim zainteresowaniom:) pozdrawiam wszystkich fanów:)
Dominiko, Basia wyraziła się delikatnie, mówiąc, że "zbytnio go nie lubi" - Michael w wywiadzie dla Barbary Walters mówił, jak bardzo rani go to przezwisko. Ono pochodzi od "Wacko Jacko" (dziennikarze tak go nazywali...), co znaczy "szurnięty Jacko". Dokładnie powiedział tak: "I'm not wacko! And I'm not Jacko, I'm Jackson!" - bardzo polecam Ci ten wywiad.